SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1901
11.5.11 20:39

Ahojky Gábi :mavam: přeji ti hezký večer a za ráno mi zase promiň ale já to teď nějak nestihám .

Já teď tu maminku nebo babičku od toho jeho kamaráda Tomáška ,nepotkavám tak ještě nevím jestli půjde do školy nebo bude chodit ještě s Marečkem.

Tak jak ses dneska měla?

Tak to máš zase dva dny jenom cestování,a věřím ti že je to pro tebe dost únavný ale budu na tebe myslet ať to zvládneš a máš vše v pořádku.

A co říkáš na hokej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
11.5.11 21:25

Ahojky Kamčo :mavam: ,dneska mě to tady od odpoledne zlobí,furt to píše že to nemuže zobrazit vebovou stránku,nebo tak něco.Tak ani nevím jestli to pujde odeslat.

Jsem zvědavá jak zítra vzbudím tak brzy Kristýnku.Auto bohužel nevyšlo,takže zas pojedem autobusem v těch pět hodin a to stihnu odvést ještě Kristy k babi a pak hned letět.To bude zajímavý ráno.Dala jsem ji dřív spát,ale ta pul hodinka ji asi moc nepomuže.

Psala mi kamarádka že ta štítná žláza vyjde taky špatně díky hormonum.Ale zbytečně do sebe zas ládovat prášky… :zed:

Copak budeš zítra vařit?Nebo vám zbylo z dneška?Já budu vařit až v pátek,ikdyž to jsem zase v Pardubkách,tak jestli až teplou večeři…nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
11.5.11 21:39

Já teď zas musím klepat na dřevo,že nám to zas jde někdy bych to fakt vyhodila z okna jak se to pořád vypíná. :cry:

Tak to zítra opravdu brzo vstáváte,a Kristýnce se určitě nebude chtít ale pak do může dospat u babičky. Zkus se zeptat té doktorky ,jestli ty prášky musíš vůbec brát.

Já ještě nevím co budu zítra vařit,a jestli nic nevymyslím tak vytáhnu z mražáku prejt a udělám zelí a a naškrábu brambory.A taky nemám polévku ,ale manžel by chtěl kulajdu tak jí možná udělám.

Tak mi začal v noci kašlat Mareček,tak jsem mu ráno dala ten Mucokolvan ale zítra jde do školky a na pátek ještě uvidím jestli ho nechám doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
11.5.11 22:56

Tak ty jsi asi Gábi usnula,protože zítra ráno brzy vstáváš tak to nevadí já už půjdu taky do hajan.

Tak ti přeji zítra moc dobré pořízení a budu ti držet palečky!!Tak dobrou noc a hezké sny!!Pa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
13.5.11 20:45

Ahojky Kamčo :mavam: tak musím říct na to že dnes byl pátek třináctého,tak nebyl tak zlej :lol:
Za jedno mi to tady funguje :dance: sláva a na tom dnešním vyšetření jsem se dozvěděla vcelku dobré zprávy.

Léky teda od zítřka beru,ale ultrazvuk ukázal že mám štítnou žlázu prý ukázkovou a ta snížená hodnota je prý fakt nejspíš jen díky těhotenství.Že si z ní jakoby berou dvě těla a ona tolik nestíhá produkovat.Norma je 7 a já mám 6.85,na léky to je vzhledem k těhotenství ale po šestinedělí by to mělo být snad v pořádku.

Tak aspon něco :wink: .

Jinak ted nevím jestli jsem ti včera psala o tom že mám takový testovací proužky z té dia poradny,něco jak těhotenský test,podle kterých zjistíš jestli mimnko nemá hlad,jestli mu stačí když jím 6× denně v té dietě.No tak jsem si to ráno dělala a co by jsi řekla…hlad :think: ,tak dnes jsem do jídelníčku vložila zeleninu i k obědu i k večeři,což včera jsem ještě nedala,tak jsem zvědavá na zítřejší výsledek.

Jak Mareček,ten kašel je lepší?Kristy kašle stále ale vlastně od pondělka je bez teplotky a dalších jiných neduhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
13.5.11 21:10

Ahojky Gábi :mavam: ,tak to je dobře že pátek třináctého byl pro tebe ve znamení dobrých zpráv a že ti to tady dneska jde.
O tech proužkách jsi mi to nepsala,tak hezky papaj ať miminko nemá hlad A hlavně stále dobře roste. :srdce:
A už máte vybrané jméno pro chlapečka?A pro holčičku?

Mareček taky pořád kašle,a je bez teplot tak byl odpoledne venku na dvoře ale zakázala jsem mu hrát si s vodou.

A co říkáš na hokej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
13.5.11 22:18

Kamčo :mavam: ano ano jména máme.Daniel a Valerie :andel: .Daniel jsme měli už při Kristýnce,jak musíš dát na papíře obě jména.Manžel si teda dělá srandu že to bude Evžen lovec žen :think: :zed: …ještě že si dělá srandu,to bych asi nezkousla.

Jinak k tomu jezení.Mám docela velkej problém sníst to jídlo ted v deset hodin a taky na mě tak velkou snídani.Jsem zvyklá na jogurt nebo kousek bábovky třeba,ale ne na veliký krajíc s máslem a sýrem plátkovým :think:
Naštěstí ted za ty dva dny jsem chut na sladkost ani neměla.A to si manžel rozdělal velký sáček křupek a nabízel mi z té bomboniéry co dostal ode mě z těch banánku v čoko a zatím dobrý…

Co budeš vařit o víkendu?Já ted nad tím musím víc přemýšlet abych se taky mohla najíst,to je ještě horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
13.5.11 22:18

Kamčo :mavam: ano ano jména máme.Daniel a Valerie :andel: .Daniel jsme měli už při Kristýnce,jak musíš dát na papíře obě jména.Manžel si teda dělá srandu že to bude Evžen lovec žen :think: :zed: …ještě že si dělá srandu,to bych asi nezkousla.

Jinak k tomu jezení.Mám docela velkej problém sníst to jídlo ted v deset hodin a taky na mě tak velkou snídani.Jsem zvyklá na jogurt nebo kousek bábovky třeba,ale ne na veliký krajíc s máslem a sýrem plátkovým :think:
Naštěstí ted za ty dva dny jsem chut na sladkost ani neměla.A to si manžel rozdělal velký sáček křupek a nabízel mi z té bomboniéry co dostal ode mě z těch banánku v čoko a zatím dobrý…

Co budeš vařit o víkendu?Já ted nad tím musím víc přemýšlet abych se taky mohla najíst,to je ještě horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
13.5.11 22:41

Moc hezké jména máte vybraná a,moja maminka se jmenuje Daniela.Manžel chtěl dát taky klukovi jméno Emil,jmenoval se tak jeho děda a to jsem řekla že ne a naštěstí jsi dal říc a máme Marečka.

Tak to vydrž,a hezky papej ale máš to opravdu těžké že nemůžeš jíst všechno jak jsi byla zvyklá.

Já jsem dneska nakonec tu mrkev nedělala ,a měli jsme na oběd špagety a na zítra ještě nevím.A neporadíš mi třeba ty něco?A co budeš vařit v neděli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
13.5.11 22:55

Mě se abych byla upřímná nelíbí ani Emil ani Evžen.Ale tak někomu třeba ano…měla jsem kolegu Emila a ten byl takovej jako na všechny holky to zkoušel…prostě to jméno když si vybavím vidím jeho :-?
Mareček je teda 1000× lepší,tak dobře že manžel netrval na svém,ale podřídil se ti :palec:

Já asi zítra uvařím filé na přírodno s kaší a na neděli nejspíš naložím nějakou čínu s rýží,ale když tak nad tím přemýšlím tak všechny číny co bych měla chut obsahují něco co nemužu…tak to je trapný teda :think: .No snad mě nějaká motivace jakou čínu napadne :think:

Ted pujdu chrupkat,tak ti přeju dobrou noc a sladké sny,papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
13.5.11 23:19

A Marečkem chodí do třídy Erik,taky zvláštní jméno na kluka.

Tak ta čína je dobrý nápad,ale musím se podívat jestli mám doma masíčko a když ne tak udělám zeleninové rizoto.A v neděli zkusím ty kuřecí masíčko naložené v té tatarce.

Tak taky půjdu spinkat,nějak zas přetahuji.Tak dobrou noc a hezké sny a odpočiň jsi!!Pa. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
14.5.11 09:08

Dobré dopoledne Kamčo :mavam: ,
taky máme v rodině Erička a to jméno se mi docela líbí.
Teda to je užasný,místo toho aby si člověk o víkendu přispal,tak musíš vstávat před sedmou,kvuli tý první snídani.Šla jsem pak ještě do postele,jenže neusnula,to už jsem byla moc probraná :roll: .
Ted mám docela čas,protože musím počítat aby se objedvalo mezi pul jednou a jednou hodinou,já v poledne nemužu jíst.

Jinak zas podle toho testovacího proužku mělo miminko hlad,tak já ti nevím :nevim: .Ještě jestli to nebylo tím,že nebyl teplý oběd???Jenže když si na cestách,tak ti nic jiného nezbyde než si ten chleba s něčím dát plus zelenina :think:

Jo jinak k tomu hokeji :-( ,no to byla velká škoda.Tak se jim celou dobu dařilo,škoda škoda.No jo pátek třináctého :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
14.5.11 09:41

Ahojky Gábi :mavam: přeji ti pěkný den a hezkou sobotu.

Zase jsem neuměla usnout,a pak jsem spala celkem dobře až do sedmi a pak jsem pouštěla Marečkovi pohádky na Barrandově.Taky jsem si šla na tu hodinku ještě lehnout,a jen jsem ležela.

Gábi,drž se máš to fakt teď složité ale ty to určitě zvládneš jen jsi musíš na to zvyknout. :palec: :huban:

Tak ty už jsi závislačka,mám co dělat abych tě dohonila ale na tebe nemám. :lol:

Tak co budeš mít ty dneska na oběd?

Já nakonec udělám to zeleninové rizoto,Mareček mi to schválil a říkal mi že má na to chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
14.5.11 10:11

No jo :mrgreen: máš pravdu…závislačka :mrgreen: :roll: ,tak to se musíš snažit :wink:

Já vařím česnečku a to filé s kaší.Vyndala jsem Tresku pul kg balení a oni to jsou tři plátky :think: ,to je tak málo.Ten Pangas se aspon nesmrskne ale Treska ještě ano.

Dneska se jedeme po obědě podívat ke známým,mají holčičku asi rok a čtvrt a my u nich ještě nebyly.A to mám pro Aničku dáreček od narození,ještě že jsem nekoupila obleček,ale sadu hraček na písek v kyblíku :lol: ,to byl dobrý tah :palec:

A navečír se jdeme podívat tady do jedný jakoby hospudky,bude tam zpívat i Leona Šenková,tak se na to Kristýnka koukne a pak s ní pujdu domu,no manžel to víš že tam zustane,budou tam ruzný kapely a udit se masíčko :lol: :palec: ,tak to si dá pivka a domu asi hned tak nedorazí po nás :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
14.5.11 10:49

Tak ty,určitě píšeš do více diskusí ale já mám jenom dvě a rána tu teď moc nejsem tak tě stejnak nedoženu. :-(

Taky máš moc dobrý oběd,rybičky máme moc rádi ale máme je nepravidelně v jídelníčku.

V Opavě je dneska v Městkých sadech ,rádio Čas tak jsem chtěla odpoledne se tam podívat ale manžel řekl že se mu nechce že je unavený.Musel ráno vstávat a pomáhat,těm jeho chlapům na fasádě tak se mu nedivím ale je mi to líto že zas budem doma.

Tak spoň máte pěkný program na dnešek,a s těma hračkama na písek jsi udělala dobře to se hodí vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.