SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1901
2.4.11 21:35

Ahojky Gábi :mavam: tak jsi nakonec asi jela na tu Matějskou pouť a jak jste se měli?A koupila sis ten pravý marcipán?

NO,já jsem se měla pracovně naklepala jsem jsi ty řízky ale budu je obalovat až zítra těsně před smažením.Udělala jsem jsi tu sýrovou pomázanku a vaječnou tlačenku ,tak to mám teď dané v lednici.

U nás od ráno pořád pršelo,tak jsme nebyli aňi venku tak jsem musela i nějak zabavit Marečka.

Vyšlo vám počasí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
2.4.11 21:39

Ahoj Kamčo :mavam: ,tak jsem se sem konečně dostala.Přijeli jsme představ si až před osmou hodinou.Ti známý jak jsme tam s nima byly,tak oni všude stojej a prohlížej a koukaj na atrakce…to je pak na mooc dlouho.No ale nemužeš nic říct,víš jak :roll:

Mám marcipánek :palec: konečně :dance:

Když jsme přijeli tak rychle vykoupat Kristýnku,ta pak že má ještě hlad.A vzhledem k tomu že na pouti nechtěla ani párek v rohlíku,kterej sem se jí snažila vnutit,tak jsem tomu i věřila.Tak ještě večeřela,no šla spát až před devátou.Trochu se jí dnes spustila rýmka,tak ji slyším oddychovat až tady v kuchyni :lol:

Na pouti byla zase paní co malovala na obličej,tak jsem nechala Kristýnku pomalovat,no moc pěknej obrázek měla.Hned jak to stáhnu do pc ti to pošlu.

A jak jsi se měla ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
2.4.11 21:42
misule89 píše:
Ahoj holky, neví některá z vás, jak je to s placením v sanusu v HK? na stránkách maj sice ceník,ale nic v něm, tak by mě to zajímalo a jak je to se samoplátcema, případně, jak je to s placením, předem,pak nebo se to dá rozložit…děkuju moc :-)

Ahojky :mavam: ,taky nemám zkušenosti jak to jde v HK,ale myslím že ceny budou stejný jako Pardubice.Jak ti psala Khatulík…IUI 500+Pregnyl+hormony,IVF se muže vyšplhat i výš + - 20 000kč,co jsem slyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
2.4.11 22:11

Já jsem se tu taky dneska dostala později,ještě jsem dodělávala nudlový salá a umyla i utřela jsem si nádobí ať ted můžu být na počítačku.

Já se musím omluvit ale manžel se na mně vykašlal,a nedal mi ten můj nový účest do počítače takže ti nemůžu poslat na email fotečku.Snad se mi ho podaří donutit přes týden,a když ne tak ti jí pošlu přes mobil.

Bylo tam pořád hodně lidí?A na kolik jste byli kolotočů a byla jsi taky?

A co budeš zítra vařit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
2.4.11 22:26

Kamčo bylo tam dnes ještě více lidí jak minule,ale ono tak dnes bylo krásně :palec: .Minule počasí fakt nevyšlo :-o

Na zítra mám naložený ty kotletky a udělám je s hranolkama.Polévku uvařenou nemám,dnes jsem nestihla uvařit nic,takže vše až zítra :lol: .Jsem ráda že jsem si to masíčko nakonec ještě včera naložila a to už se mi vubec ale vubec nechtělo :lol:

Těším se že se za chvilinku naložím do vany,mám toho dnes fakt dost a nožky trpěj,dopolko jsem dost cítila i záda dole,ale pak už docela dobrý.

Nic se neděje ohledně té fotky,až vám to vyjde pošli mi ji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
2.4.11 23:24

Tak to je dobře že vám teď aspoň to počasí vyšlo,u nás od rána pršelo.Jak ještě bude dlouho trvat na Matějská pouť?

To ti věřím,že jsi moc unavená že tě musí bolet nožky a celé tělíčko když jste museli všude pochodit.

Já budu mít taky vepř.kotlety na zelenině a udělám rýži a budu mít i na pondělí.

Tak se budu loučit,a půjdu taky spát zítra budu mít náročný den.Já tu zítra ráno zase nebudu,a ozvu se ti večer a napíši ti jak to dopadlo.

Tak dobrou noc a hezky jsi odpočiň.Pa. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
3.4.11 00:06

Zítra ti to napíšu přesně,ale myslím že ta Matějská je nějak do 25.4..možná ji trochu prodloužej,ale pak už tam nejsou všechny atrakce.

Jsem málem usnula ve vaně :oops: ,pak tam přišel manžel.Já ho tam často lákám,ale on jde jen občas,že si moc neodpočine když jsme tam nahečmaný :roll: ,ale vždycky mě tam masíruje a to je moc příjemný :palec: .Pak jsme zkonstatovali že už ale musíme vylézt nebo tam fakt usnem :-)

Tak si užijte zítřejší krásný den :palec: ,budu na vás myslet jak se vydařila Marečkova oslava a přejeme mu s Kristýnkou jen to nej nej nej :kytka: :hug: :hug:

Tak krásné sny,pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
3.4.11 13:16

ahojda děvčata dlouho jsem tu nebyla a mám plno novinek…jdu na umělko jsem už po odsátí u pana dr.Provazníka to šlo prakticky z hodiny na hodinu…no měla jsem OHSS takže mě hlídali a ET nemohl proběhnou tak a další cyklus zas jsem neměla sliznici na KET měla jsem jí 5mm no a ted čekám na ms abych mohla nasadit estrofen no dnes jsem 31dc a jako nic…a já mám cykly 27a to je max…no tak ted si tak říkám jestli to vůbec dostanu když jsem měla sliznici jen 5mm co myslíte?já se z toho už asi zlbázním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
3.4.11 20:47

Ahojky Kiaro :mavam: ,tak to to mooooc držím palečky :palec: ,vzhledem k tomu že ms nikde,hele tak kdo ví třeba IVF nebude nutné…to by byla ta nej zpráva :palec: .Ale i kdyby ms dorazila později i tak je to paráda,protože ted máš před sebou velikou šanci…tak zvesela pozitivně do dalších dní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
3.4.11 20:53

Ahoj Kamčo :mavam: ,tak jak dopadla oslava? :palec: Určitě na jedničku vid? :lol: :dance:

My dneškem začli opékací a grilovací sezonu,buříci padly :lol: ,manžel si opekl čtyři :lol: ,jsem si říkala kam se to do něj vešlo :lol:

Jinak jsem dnes nic moc neudělala.Jen uvařila dobrej obídek,ty kotletky byly zajímavý :palec: :palec: pak jsem upekla buchtu a vyžehlila jednu pračku prádla,ale jinak opravdu nic :lol:

Zítra nás čeká ten velkej ultrazvuk,snad bude ve v pořádku a dozvíme se jen ty nej nej nej zprávy.Kristýnka se moc těší,že uvidí miminko v bříšku,už mi říkala že se pochlubí zítra ve školce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
3.4.11 20:55

Ahojky Gábi,tak jak ses dneska měla při krásné sluneční neděli.

Tak oslava dopadla dobře,Mareček dostal hlavně penízky a knížku pohádek a balíčky sladkostí a taky nějaké autička.Měla jsem udělanou sýrovou pomazánku a tu vaječnou tlačenku a na večeři ty kuř.řízky a nudlový salát a taky bramborovou kaši.

Tak ještě v úterý příjdou naši,a přes týden říkala že se staví kamarádka ale to hlavní že už mám dnešek za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
3.4.11 21:17

Bylo vážně nádherně dnes :palec: .Lákalo to být furt venku.Manžel uklízel dřevo co včera pořezal.Dnes už další nedělal,protože jsem tam měla prádlo :wink: ,tak bych to měla samou pilinu :roll:

Tak to je paráda že se oslava vydařila.Já jsem taky pak vždy ráda že to je za mnou.Je to hodně moc chystání pro obě naše rodiny a nikdo mě s tím nepomuže,tak toho mám pak i s uklidem až nad hlavu :roll:

Kristýnka dnes řádila skoro furt venku,tak po vykoupání lehla a v mžiku spala :lol: .Ráno si stěžovala trochu že jí začínaj bolet ouška,spouští se jí trochu ta rýma,tak to má asi od toho.Ale nakapala jsem jí ty dobrý kapičky a celý den pak v pořádku,tak snad to bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
3.4.11 21:48

Gábi 1

no já už nejásám ani tak ani tak…při OHSS mi bylo ouvej…mám 23mrazáčků ted nevím jestli jsem to už psala…po stimulce jsem to dostala už 16DC ale to bylo potřeba jen odebrat vajucha …a měla jsem místo pregnylu dekapeptil prý udržuje vajucha a ničí sliznici…no a nikdy jsem neměla spoždění ale překvapuje mě ten negativní TT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
3.4.11 22:02

No,já jsem byla venku jenom ráno jak jsem šla posbírat vajíčka ale děti šli potom ven a hráli tam fotbala Marek přišel celý uřícený a červený.

Jsem moc ráda že to mám za sebou,ještě v úterý ale to budou jenom naši a babička.Víš,mně pomáhala tchýně,ale taky bych byla radši kdybych jsi to chystala sama to zas bylo řečí. :-(

Tak jste už dneska opékali,tak vám to vyšlo a hlavně že vám moc chutnalo. :lol:
Musím se též zeptat manžel,kdy budem my opékat že by jsme ten krb už měli taky vyzkoušet po zimě jestli jde. :lol:

Tchýně,už říkala že budem jeden den sázet brambory ale že ještě neví kdy.

Tak jak jste se rozhodli půjde Kristýnka do té školy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
3.4.11 22:36

Kamčo,manžel se trošku podřídil mému názoru no…nahlásím ten odklad zítra.Manžel by ji teda dal do školy :think: kdyby záleželo na něm.Je to těžký noo :zed:
Taky to vidím že na obou stranách jsou klady i zápory 8-o . Říkala jsem že ji teda prodloužíme dětství a že si užije více miminka než bude hodně poviností,učení uklid pokojíčku…

Včera si ze mě dělal manžel srandu,v noci mi dost kručelo v břiše :lol: a manžel že tam Daniel PRDÍ :pankac:

Jsem taky ráda že jsme si tu letošní sezonu opékání a grilování tak pěkně začli :palec: .Příští víkend když bude hezky,tak si nejspíš ugrilujem nějaký masíčko :palec: mnam mnam.
Hezky zatlač na manžílka at si taky uděláte nějakou mnamku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.