SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6473
30.3.11 20:13

Ahojky Kamčo :mavam: ,koukám koukám že se mi sem neuložila zpráva co jsem ti psala asi před pul hodinou,no to je divný teda :think: :zed:

Psala jsem jestli se nechceš vyfotit a poslat mi ´fotečku třeba na mail,at neplatíš za mms.Jinak je to pálka za tu kadeřnici,na to že to je kamarádka,tak ti mohla udělat nějakou lepší cenu.
Já teda taky platila 490kč,je to děs :-o .Taky bych ráda chodila častěji,ale korunky zbytečný nejsou :think: .

Jinak bylo fakt nádherně :palec: ,já to dnes pojala pracovně,ale musím říct že jsem to přehnala,ted jsem málem nezvedla se z vany,jak mě bolely záda dole až jako k zadku uplně.Představ si umyla jsem uplně všechna okna a vyžehlila dvě pračky prádla.Ty okna všechna mě asi oddělala :jazyk: ,nesmím to zas tak přehánět,už jsem docela dost těhule,nějak na to zapomínám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
30.3.11 20:51

Ahojky Gábi :mavam: ,je to opravdu moc peněz ale mám to zase moc hezký.Já jsem si to chtěla od mamky nechat nabarvit,ale mamka říkala že jsi netroufá že jsem měla ten melírek aby my ta barva třeba špatně nechytla.Teď jse budu chodit jenom stříhat,a mamka my to vždycky nabarví.

Teda,ty jsi fakt šikula že máš vyžehleno a dokonce okýnka umýte,teď jsi mně normálně předběhla. :lol: Já jsem jsi jenom včera umyla dvě okna vzadu,a dneska my to nevyšlo.

Já ti fotečku pošlu,zítra řeknu manželovi ať to stáhne do počítače a potom už to umím ti poslat sama.

Jaký byl květáček?Že se vůbec ptám,že. :palec:

A co budeš zátra vařit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
30.3.11 22:08

Jojo pošli,jsem zvědavá jak ti vlásky sluší :wink: .
Asi nebudu vařit zítra.Je tady zbytek květáku i brambor tak si to dá manžel k večeři a já si udělám něco rychlého.
Co budeš vařit ty?
V pátek koupím manželovi tu drškovou polévku,bude rád :palec:

Zítra musím hned po školce zase do práce teda bývalé,s tím papírem na peníze.

Máš vymyšlíno co uvaříš na víkend?Já ti nějak vubec nevím co.Říkali jsme si když by bylo fakt hezky jak předpovídaj,že by jsme si mohli opéct buřtíky v neděli :palec: ,to by bylo letos první opékání :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
30.3.11 22:33

Určitě ti fotečku pošlu,musím na to myslet a říc zítra manželovi.

Já právě uvažuji,že bych udělala nějakou omáčku a knedlík a opeču točák.Na pátek musím taky něco udělat na oběd už zítra,protože pojedem na to mluvení ráno.

A na víkend teda taky ještě nevím,ale v neděli asi uděláme ty řízky a nudlový salát.

My máme ještě krb na zahradě zabalený,takže nevím my opékat asi ještě nebudem. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
30.3.11 22:57

No to vymýšlení co furt vařit vid? :think: :roll:

My to máme na zahrádce šikovný,máme krb a hned vedle ohniště :palec: .Už se těším na grilovačky a opejkačky :palec: .

Tak já pomažu do postýlky.Dobrou noc a hezké sny :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
30.3.11 22:58

Tak už se budu loučit,a půjdu do postýlky už mně zase volá.

Tak se moc hezky vyspi a přeji dobrou noc!Pa. :kytka:  :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
31.3.11 09:01

Ahojky Gábi :mavam: ,tak jak ses dneska vyspala že ta hodinka pořád chybí jak se měnil ten čas.

Od pondělka přišla do školky nová holčička,a chodí s Marečekem do třídy a pořád jim tam pláče.Učitelka jí tam ráno chovala,ale ona stejnak pořád plakala že chce maminku.

Tak nakonec udělám na běd tu omáčku,ohřeji knedlík a opeču ten točák nic jiného nebo lepšího mně nenapadlo.

Tak dneska je poslední březen,ty dny fakt letí za chvilku tu budou zas velikonoce ty ale moc ráda nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
31.3.11 10:23

Dobré dopoledne Kamčo :mavam: ,to máš uplnou pravdu že to letí,za chvíli je pomalu léto a já budu mít porod před sebou.

Kdypak se chystáš na prohlídku?Musím tě trošku uhánět aby jsi to moc neodkládala :lol: .

Já si hned po školce zašla s tím papírem na peníze do práce a cestou jsem nakoupila,tak jsem přišla trochu dýl domu.Ted zas než se mi napoprvé načetl internet :think:

Potkala jsem tchýni s tchánem a v rychlosti jsem jim říkala o poradně.Tchýně že by ji do školy stejně dala,tchán at ji nedávám.Mluvila jsem s jednou mamčou Kristýnčiny spolužačky,taky jim řekl psycholog přesně to co nám.Tak se byli poradit s učitelem na ZŠ že ho znají a on jim teda řekl že ten dr Novák co holky posuzoval,že je kapacita,že v posudkách se nemýlí :think: .Musím už to nějak rozhodnout,řekla jsem ve školce že to nahlásím v pondělí,že potřebuju chvíli na rozmyšlenou.Manžel je pro aby šla,já se přikláním k odkladu…To je situace :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
31.3.11 10:58

Jsem už rozhodnutá že půjdu v pondělí na tu gyndu,tak jse musím na to přes víkend i psychycky připravit. :lol: Máš pravdu,že už to dlouho oddaluji že potřebuji trochu postrčit nebo my to naznačit.

My jsme ten odklad měli trochu jednoduší,nám to doporučovali jak ve škole tak i na poradně.Kamarádka mi říkala že jsi nemám dělat vůbec s tím hlavu,že mu ten rok prospěje ještě ve školce a sama pak uvidím že jse i ta řeč mu zlepší o hodně a nebude takový pláčtivý.

Budu ti držet palečky,ať se rozhodneš jak koliv že to bude zprávné.Ale budeš mít to miminko ,tak to bude pro tebe dost náročné když půjde Kristýnka do školy.

Tak dneska nevaříš,jenom ohříváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
31.3.11 11:05

Kamčo tak to tě chválím :palec: že jsi se už odhodlala :wink:

No nevařím ani zítra :potlesk: ,manžel si přeje tu drškovou,tak mu pro ni skočím do bufíku.Oni ji tam vařej jen v pátek,ale je pověstná,celá Přelouč na ní chodí :lol: ,až na mě teda :oops: .Abych vyjídala jen tu vodu,to si radši uvařím gulášovku.

Přemýšlela jsem že bych v sobotu udělala rizoto a tu porkovou polévku a v neděli nějaký maso,ale to ještě nevím co :nevim:
Porad inspiraci :lol: .Na smažený nemám chut že ted byl květák,možná segedím mě napadl,ještě uvidím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
31.3.11 11:17

Kamčo tak já se pro dnešek budu loučit,za chvilku jdu do školky.
Začlo u nás svítit sluníčko a to to ráno vypadalo tak beznadějně,i slejvák byl :roll:

Tak krásný den,dobrou chut k obídku a at vás na řeči pochválí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
31.3.11 11:40

Tak já už mám omáčku udělanou,jen ještě ohřeji polévku a můžem papat.

Na sobotu ještě nevím co udělám na oběd,ale v neděli budou ty řízky a nudlový salát ať má i Mareček který je pak bude obalovat. :lol:

Tak měj taky moc hezké sluneční odpoledne a přeji dobrou chuť k obědu!Pa. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
31.3.11 13:18
Gábi 1 píše:
Ahojky Monrei :mavam: ,
bude uvidíš a klapne to :hug: a už žádnou zbytečnou pauzu :palec: ,držím palce :palec:

Jo tak to doufám… jsem u Novotný tak jí budu věřit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
31.3.11 16:02

Ahojda holky…Tak to uteklo a zítra jdeme poprvé do sanusu..Měli sme jít teda ve středu,ale to nám zrušili…Gábi prosímtě co se řeší první den,když se nevyšetřuje…Díky:0)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
31.3.11 16:25

jo a taky jsem byla dneska darovat krev..Tak snad to nebude vadit a nebudou nadávat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.