Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky Gábi
taky u nás bylo chladno ráno ale odpoledne už bylo taky teplíčko tak jsem toho využila a umyla ten vchod do domu ve které jsem neměla umytá ty okýnka a ty dveře.
A potom odpoledne jsme jeli k našim a hlavně pořát moji babičce která měla v úterý narozeniny.A říkala jsem mamce že jsem měla včera svátek,a mamka mi řekla že už staré kozy nic nedostávají tak jsi to představ. ![]()
Tak Kristýnka jede zítra stebou ,nebo půjde do školky? Mareček má i zítra volno,tak jsi prodlouží víkend ale v pondělí už půjde do školky.
Tak co máš zítra v plánu vařit?
Teda tak „stará koza“ tady si někdo troufá vid? ![]()
Taky jsem omluvila Kristýnku na zítra ze školky.Tak si uděláme volný den
.
Písla jsem ti do SZ ten receptík,koukala jsi na něj?Já nakonec udělala jen ty karbanátky se sýrem,ale brzy tu roládu taky udělám.No nedělala jsem ji snad co jsem těhotná,protože mi to mletý maso nechutnalo.Ale ted jsem na něj měla chut.
Příští sobotu jsme pozvaný do Pardubic na tajnou oslavu.Ale podmínka ,oslava je v Havai stylu,tak máme být tématicky obléknutý,týjo tak to vubec nevím v čem pujdeme ![]()
Mamka mi pak dala pusu,tak jsem jí to odpustila ale Mareček dostal penízky tak jsem mu to potom dala do pokladničky.
Tak a už jsme na stránce dvěstě,my teda jedem to ti povím.
![]()
Ano,už jsem se dívala a moc děkuji a až budu mít to mleté maso a nebudu vědět co uvařit tak to určitě zkusím.Vypadá to jednoduché,tak snad to nepokazím a na poprvé se mi to snad podaří.
Tak tu bude super oslava,ale asi ti taky moc neporadím a normálně tam asi jít nemůžeš že.
To jo teda
200stran
,ale je fakt že za chvilku máme nějak roční výročí vid? ![]()
Kristýnka má takový korále,vypadá to jakoby z umělých kytek,tak si to dám nejspíš na krk,jako to co dostávají turisti
a někde splaším nějakou umělou kytku za ucho a to bude asi vše
.Viděla jsem v tesku takovou gumičku na culík,jako velký květ,ale do teska se asi ted nedostanu ![]()
A manžel???Říkala jsem mu že by si mohl vzít pestrou barevnou košily jako turista,ale on ji ani nemá že tohle nenosí
,tak to bude ještě sranda v čem pujdeme ![]()
Zkusím zas tu kamarádku jestli by u nich nemohla spát Kristýnka,že bych na oplátku i já pak měla tady Yvetku přes noc…no uvidím.
Jinak zítra přes poledne budeme v Pardubicích tak jestli udělám něco rychlého k večeři???
Co budeš vařit ty?
Já se ti přiznám ,vůbec teď nevím kdy jsme si spolu začali psát ale jsem za to moc ráda. ![]()
Tak zkus ti tvoji kamarádku,možná vám může i něco půjčit a nebo ti poradí co jsi máš obléc.Manžel taky nenosí ty košile,a řeknu ti pravdu mně se to aňi nelíbí.
Zítra jsem vymyslela,že asi udělám nějakou omáčku manžel je má rád a vajíčko a buď knedlík nebo brambory.A musím udělat polévku,tak mám chuť na čočkovou už jsem jí dlouho nedělala.
Víš,tchán je na tom pořád špatně a do nemocnice nechce jít tak k nám zítra příjde doktor tak uvidíme co řekne.
Tak se měj zítra moc hezky,a ať vám výjde počasí .Tak dobrou noc a hezké sny přeji!!
![]()
Kamčo já si myslím že nějak po té první IUI a to bylo myslím v červnu
.Letí to letí no
.Jsem taky ráda že si reagovala na mou diskuzi ![]()
Tak to mě mrzí že tchánuv stav se nelepší.Tak držím pěsti at se zítra dozvíte od doktora potěšující zprávy.
Také přeju dobrou noc a hezké sny,papa
![]()
Ahojky Gábi
tak jsem se dívala kdy jsme si přesně začali spolu psát,a bylo 21 června oslavíme spolu rok přátelství. ![]()
Tak ti musím napsat,že tchána nakonec poslal doktor do nemocnice na vyšetření ale nic mu tam pořádně nezjistily tak ho poslali donů ale pořád je na tom špatně.Dostal tam nějaké injekce na uvolnění toho břicha tak uvidíme jestli se mu uleví a budemu lépe.
Tak jak ses dneska měla?
Ahojky Kamčo
,
tak jaký jsi měla dnes den? U nás bylo nádherně. V Pardubkách jsem jukla do Teska,měla tam být sleva dětského,tak jsem si myslela pár hezkých kousku na mimčo,abych měla z porodnice a k lékaři,jenže tam nebylo téměř nic a když tak drahé a hlavně na děvčátka
.Tak tam jsem moc uspěšná nebyla ![]()
No pak jsme se sešly s babi v Hypernově.Nakoupilo se tam a my tam pak poseděly a povídaly a Kristýnka si zařádila v dětském koutku ![]()
Koupila jsem si tam smažené nudle s křehkým kuřecím masíčkem,mnam mnam a doma jsme si to s Kristýnkou přihřály a daly k obědu.
´Tak jsem nakonec nic nevařila a manželovi udělala k večeři topinky s vajíčkem,ty on moc rád,tak měl radost že už je dlouho neměl.
Co jsi vymyslela zítra k obídku.Já nakonec vyndala kuře,že prsa vykostím a naložím na neděli na grilování a zbytek uvařím slepici na paprice.Knedlík mám v mrazáku,tak jsem na to nemusela vubec nic kupovat a takhle vařím nejradši ![]()
Gábi,tak to je dobře že jste si páteček hezky užily a hlavně nakupováním a měli dobrý obídek.
Já jsem dneska moc dobře neměla,už jsem ti psala že tchán je na tom špatně tak nevím co bude dál a hlavně jak to bude.
U nás bylo odpoledne hezky ale , k večeru začalo pršet tak máme aspoň zalitou trošku zahradu.
Dneska jsem uvařila čočkovou polévku, a musím říc že se mi povedla a na druhé jsme měli špagety s kečupem a sýrem.A na zítra ještě nevím,musím se podívat do mražáku jestli tam máme ještě nějaké masíčko.Už jsme dlouho neměli řízek,tak ten asi udělám v neděli a nudlový salát a bude.
Tak to tě dneska zase musí moc bolet nožičky?
Kamčo máš uplnou pravdu,nožky bolej bolej
.Ted si pujdu umýt vlasy a naložím se do vany,tak snad se mi uleví.
Koukala jsem na Novu na pohádku a ani jsem nevěděla jak se uvelebit na tom křesle ![]()
Jejejej to je špatný že tchánuv stav se nelepší,no ale aspon že vám doktor neřekl nějakou horší zprávu.Snad se mu už ted trošku uleví ![]()
Já taky nevím co na neděli.Ty plátky bych chtěla nechat na grilovačku,tak k obědu jsem ještě nic zatím nevymyslela.Určiytě zbyde omáčka,ale tu bych nehradši nechala na pondělí,at nemáme oba dva dny o víkendu stejné jídlo.
Dneska mi přišla obyčejná zásilka,ale já nebyla doma,tak si to vyzvednu v pondělí.Myslím že to bude poslední zlatá doza,ju to se těším.Pak je vyfotím a pošlu ti je at je taky ojukneš ![]()
Byla jsem se podívat na tchána,a zatím to není vůbec dobré tak uvidíme jak bude zítra jestli se mu uleví.
Tak ať si ve vaničce hezky odpočineš a ulevíš od bolavých nožek,a hlavně tam nebuď dlouho.
Tak to mi potom pošli ty fotečky těch doz,musí být opravdu moc hezké .A kde si je pak vystavíš?
Tak se měj moc zítra moc hezky,a přeji ti dobrou noc a hezky jsi odpočiň a vyspi!!Pa.
![]()
Tak ve vaně paráda,ale sotva člověk vyleze tak zas cítím jak mi hořej chodidla
.A div jsem tam neusnula.Tak si pujdu za chvilku vyfénovat vlásky a pujdu také na kutě.
Na zítřek se moc těším,uděláme si fajnový den v té Praze,škoda že se nemužem také svést v motokáře
,ale aspon budem fandit našemu tatkovi ![]()
Já se Kamčo přihlásím nejspíš až v neděli.Zítra přijedem až večer a Jarča říkala že bude doma sama,že by zašla na kávyčku,no a pak to vidím tak že se naložím do vany a pak směr ložnice.
Dneska jsem si nafotila pár věciček a dala zas na Aukro,tak doufám že budu uspěšnější jak minule.To mi lidé sledovali asi polovinu aukcí a nakonec se neprodalo nic
.
Jo a ve vaně mě napadlo co uvařím nejspíš v neděli na oběd
.Mám vinou klobásu v mrazáku a já ji myslím od vánoc nedělala,tak ji asi obalím a kaši k tomu.No a to není vubec špatnej nápad ![]()
Tak ti přeju krásný víkend plný sluníčka a bez přeháněk.Dobrou noc
![]()
Ahojky Gábi
,tak jsem tady včera jsem se nepřihlašovala protože jsi psala že tu nebudeš tak jsem jse dívala na tv ,šla se potom okoupat a šla brzy do posýlky ať dohoním to manko.
Tak jak jste včera měli v té Praze?A jak ses měla dneska?
Včera jsme měli ve škole ten dětský den,tak Mareček hezky soutěžil a pak dostal malou odměnu ale počasí nám nevyšlo tak jsme zmokli.
A dneska odpoledne jsme byli z Marečekem na kolech,na Albertovci se podívat na koníčky ale zase z padnul tak má rozbité koleno ale dojeli jsme domů potom dobře.
Budete dneska opékat?My pořád nic,tak snad začnem až začnou prázdniny tak uvidíme kdy se manžel rozhoupe.
Ahojky Kamčo
,
jo včera v Praze fajn.Kluci si pořádně zařádili,to víš to bylo něco na ně.Jára byl z toho zpocenej až na zádech
a z helmy měl hlavu uplně mokrou
.Pak si zahráli bouling a kulečník.No já si tam popíjela jen tak sodovku.Ale i tak jsem byla ráda že jsem netrčela doma,že jsem mohla s nima jet.
Dneska jsme grilovali,no dobrota.Měla jsem kuřecí plátky a hermelínky zas.Poslední dobou je grilujeme stále,ikdyž dá se říct že mi poslední dobou vubec stále opékáme nebo grilujeme.Ta je mi tě beruško líto že vy ještě ne.My už jsme toho zblajzli z grilu
.Minulý víkend to ražničí…no to byla fakt delikatesa ![]()
Manžel dnes napouští bazén,tak jsem si tam třikrát smočila nohy,ale tam se nedá vydržet,je to ledárna a to fakt ze studny
,ale na ty moje unavený nohy…delikátní.Nevím z čeho mě tak tak denně bolej když nemám nic nahoře,jako že se netahám s velkou váhou.Není dne aby mě nebolely ![]()
Zítra mi končí prvních pár aukcí a mám tam čoveče už asi 5příhozu,tak se mi to líbí
,ikdyž žádný extra výdělek,ale aspon něco,když tady se mi to válí.
Gábi,tak jste si užily super sobotu,a máš pravdu že je lepší jet taky když ještě můžeš a ne trčet doma a taky jsi trochu pohlídáš manžílka.
Jak jsme byli odpoledne na těch kolech,tak jsme taky byli s pocení a Mareček taky celý červený a to jsme jeli pomalu ale bylo fakt takové horko ale k večeru u nás sprchlo a byla dokonce i duha.
A co jsi dneska měla na obídek?
Já jsem na konec udělala řízky,a všichni byli spokojení hlavně Mareček a k tomu nudlový salát a zbylo i na zítra tak nemusím vařit.
Tak zbyl vám nějaký ten vzoreček?Je fakt škoda,že k vám nemůžem přijít někdy na to grilování nebo opékání když se k tomu můj manžel nemá.Přinesla bych taky nějakou dobrůtku,a hezky by jsme se pobavily a děti by jsi spolu pohráli.
Tak držím palečky,ať se ti něco prodá ať máš zase místo na další nové věci.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.