Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Gábi,klidně přijeď a já tu buchtu určitě upeču. ![]()
Jsi opravdu šikula,já jse nikam nedostanu tak nemůžu aňi kupovat ale chystám se že jsi zajedu do Opavy.
Tak udělej ty kapsičky a tyčinky,to určitě nebude mít a taky mi pošli malý vzoreček než to sníte. ![]()
Tak se hezky vyspi a hlavně jsi odpočiň!!A zítra se měj moc hezky a dobře to oslavte s kamarádkou.Pa.
![]()
Kamčo tak já se jdu pokusit o spánek,snad to dnes klapne
,nebot už mám docela krizičku
.Přeju ti krásné sny,dobrou
![]()
Ahojky Kamčo
,tak jak jsi se dnes měla?My nebyly s Kristy ani na nákupu,tady téměř celý den prší a pořádně teda.Ale je teda fakt že se mě líp spalo a nožky dnes ani nebolej ![]()
Tak jsem nakonec upekla s Kristynčinou pomocí z jednoho těsta ty makový a kmínový tyčky a z druhého těsta plněný taštičky s tvarohem a povidly
.A musím říct že to každému chutnalo,protože nezbylo nic.Nechala jsem asi 8těch taštiček doma ke kávě ale jinak jsem tam vše nesla
a zblajzlo se to.Udělala jsem čerstvý popcorn k tomu a pohoštěný bylo dobrý.
Jsme tak nabaštěný že nebudu k večeři dělat plánovaný čertovský tousty,ale nechám masíčko na zítra a udělám je zítra.
Měli jsme jít zítra tady kousek od Přelouče poslechnout si Leonu Šenkovou do hospudky,ale jak mě bere tenhle týden to břicho dost,tak jsem to odřekla a pojede jen manžel a sveze se s nima v autě a aspon se do pulnoci se vrátí.
Ahojky Gábi
u nás taky celý den prší a chvílemi až moc že nestačím vylévat vodu z misek od květin na balkoně už to fakt kašlu.Byla jsem akorát ráno posbírat vajíčka,jinak jsem taky nebyla odpoledne venku ale přišla nám náštěva tak mi to odpoledne i uteklo.
Tak to věřím že ti s toho listového těsta ty taštičky a tyčinky nezbyli,musela to být opravdu dobrota škoda že jsem taky nedostala malý vzoreček. ![]()
Mamka mi dneska aňi nevolala tak nevím ,co dělala odpoledne s Marečkem když tak pořád venku pršelo a zítra mají jet do Opavy tak snad nepojedou když bude pršet.
A co budeš chystat dobrého na sobotní oslavu?
Tak to jsme natom co počasí se týče stejně
.
Máme uplně zase plnej sud na zahradě a to říkal manžel že už odléval
.Mám tady plný koš se smetím,no nejdu k popelnici teda,to fakt ne ![]()
Na sobotu asi klasika,to už udělám chlebíčky a upeču nějakou dobrou buchtu.Kdybych měla čas taky nachystám třeba tyhle tyčinky,jenže to bych sama nestíhala.
Zítra si vytřu barák a setřu prach a poklidím koupelnu.Jinak je tady uklizeno,tak to přehánět nebudu.Teda on by člověk tady práci našel,ale víš jak
,za chvilku rodím…
Ségra furt nepsala tak ani nevím jestli tady budou spát ze soboty na neděli,nebo z pátka na sobotu,ale psala jsem ji že se mě to více hodí ze soboty na neděli,tak snad s tím počítá ![]()
Co budeš vařit o víkendu?
Má tak pršet do konce července,tak snad to sluníčko zítra výjde a všechno to zas vysuší.Chtěla jsem jít na zahrádku posbírat ty maliny na tu buchtu s tou želatinou,ale určitě bude všechno popadané tak asi upeču nějakou rychlou buchtu třeba olejovku.
Taky mně zítra čeká úklid domečku a hlavně vytíraní při pátečku,ale ty se opravdu šetři a nepřeháněj to.A taky s tou sobotní oslavou,chlebíčky a nějaká ta buchta bude stačit a určitě i tvá sestra něco přiveze.
Zítra budem mít na oběd brambory a filet (pangasiuse)chci udělat tak snad jsi ho nezapomenu vytáhnout jak půjdu spát.V sobotu udělám nějakou tu čínu,a v neděli třeba kuřátko ale to ještě není jisté.A ty už máš nějaký plánek na víkend co budeš vařit?A bude i v neděli sestra s rodinou na oběd?
Sakra jsem se přetukla a celý mi to tady zmizelo
,hm mužu psát celý znova ![]()
Ségra nejspíš nic nepřiveze,protože v pátek když přijede tak pojede rovnou z práce a když přijede v sobotu tak zas bude od pátku už u našich ![]()
Pojede tentokrát bez manžela,ten je v práci.A Vašík tomu je vzácnější být bez mrnavých holek,tak ten už tady moc s nima spát nechce a radši má PRÉ
sám u našich jestli rozumíš.
Já přemýšlela že bych na neděli bud naložila činu z těch krutích kousku jak jsem tuhle levně koupila ty kilový balení,nebo kuřecí paličky s kaší třeba,taky mám v mrazáku dvě velká balení.A na sobotu to ještě nevím.Když budu stíhat polévku si uvařím už zítra večer at mám volněji a mužu si třeba chystat předem chlebíčky nebo něco už dopolko ![]()
Taky jsem to četla na internetu že bude nic moc počásko
,to je léto teda vid?
Taky jse mi to stává že jsi to pak vymažu,a nebo to pošlu a počítač mi ukáže že je stránka neobjevená a pak to musím psát celé znovu.
Tak celé chystání je na tobě,tak snad to všechno zvládneš a nebudeš se moc honit sama vím jaké to je když pak nestiháš. ![]()
Já tu čínu budu dělat z vepřové plece,koupila jsem takový pěkný kousek za stravenky ale musím koupit ještě zítra porek.Polévku na zítra ještě mám kuřecí vývar z nudlemi ale na sobotu budu muset uvařit jinou.Manžel by chtěl kulajdu,tak uvidím jestli nevymyslím nějakou jinou a když ne tak mu jí uvařím.
A jakou upečeš tu buchtu?
Gábi, tak se budu loučit a půjdu se ještě okoupat a pak rovnou do postýlky.Dívala jsem z balkonu a pořád venku lije,tak zítra bude určitě taky celý den. ![]()
Tak se zase dobře vyspinkej a měj se zítra moc hezky i když nebude to sluníčko.Dobrou noc!!Pa.
![]()
Kamčo upeču nejspíš lineckou s tvarohem a možná přidám ostružiny,ta je moc dobrá
a docela luxusní
,nebo upeču dunajské vlny
,ale mám spíš chut na tu lineckou,nejedla jsem ji měsíce
.
My měli vepřovou minutku minulou neděli,tak bych tenhle víkend šla do kuřecí ![]()
Právě si chci něco udělat už zítra,at pak v sobotu nelítám jak čamrda
,na to se teda moc necejtím .
Tak já se budu pro dnešek loučit,snad se mi bude zase trochu lépe spát
.
Dobrou noc a sladké sny ![]()
Ahojky Kamčo
,tak jak jsi se dnes měla?My byly s Kristy venku jen dopoledne,po obědě začlo pršet no a pak dýl jsem se pomalu pustila do uklidu.Tak mám aspon něco hotovýho.Měla jsem toho v plánu ale více,no uvidím jak se mi bude chtít možná ještě něco udělám.
Jsem si zametla vytřela,uklidila chodbu,umyla vanu a umyvadlo,udělala směs na ty toustíky k večeři a šup je pomalu večer
,nějak rychle to odpoledne uteklo.Je fakt že když přijel manžel tak jsem si udělala pauzu,dali jsme si kafíčko a nanukáč
![]()
Dneska je mi dobře,bříško mě nebolí tak to musím zatukat…tuk tuk ![]()
Představ si Kristýnce roste stolička,už má venku jeden ten hrot
a to jsem si nejdřív myslela že vypadaj všechny jedničky,ale tak asi ne ![]()
Dneska jsem si nakoupila kosmetiku pro mimčo nějakou co mi chybí,tak nějak už mám téměř vše aspon doufám
![]()
Ahojky Gábi
u nás celý den pršelo ale dneska jsem už musela jít ven hlavně zajít do obchodu už jsme neměli málem nic jíst. ![]()
Odpoledne jsem jsi vysala ,a hlavně vytřela baráček a upekla jsem olejovou buchtu a manžel už hlavně ochutnal tak říkal že je výborná.
Jsi šikula a doufám že jsi to moc nepřeháněla, a teď večer už nic nedělej a jen odpočívej určitě toho máš za celý den dost. ![]()
Volala jsem si s mamkou přes skyp,tak v té Opavě byli včera a dneska byli jen s pejskem Fidem venku chvilku a pak hned zase domů.
Tak už to miminko Danielek může přijít,když už máš všechno nachystané a hlavně velkou zásobu plenek a ubrousků a kosmetiky. ![]()
To je dobře že tě zatím bříško nebolí,už jen odpočívej! ![]()
A vyspala ses na dnešek aspoň trošku?
ahojda holky hoodně dlouho jsem tu nebyla a tak koukám že se tady daří těhulkovat to je super ..já jsem ted po 3.KET a čekám na výsledek podruhé to vyšlo ale potratila jsem …a už tak nějak nemám síly na cokoli
Ahojky Kiaro
,
tak to mě moc mrzí že to takhle dopadlo.Rozumím ti,že už se vytrácí síla zkoušet to dál,ale když už se to jednou zdařilo,určitě to vyjde znova.Neztrácej naději ![]()
Ahojky Kamčo
,tak to u nás bylo dnes už líp.Na zítra hlásí menší zlepšení a neděle má stát zase za prd a někde znova pršet.To je vody zas vid?Jak to ukazují ve zprávách ![]()
Také jsem dnes budila Kristýnku dopoledne že musíme pro veky aby byly,tak něžne jsem ji budila o pul desátý aby se nasnídala a mohly jsme vyrazit a ona chudinka jak prožívá mé těhotenství,tak ze sebe vyhrkla v polospánku…coco ty už rodíš
,chudina v šesti letech to tak prožívá ![]()
Tak já už pak večer neudělala nic si představ
.Stavila se sestra na kávu a pak pádila směr Pardubky za dětma a že prý tady spát s Aničkou nebudou,tak to byla Kristy docela zklamaná
.Brácha přeci jen odjel,takže všechny zítra přiveze a zase je poveze zpět,no a aby se znova vraceli k nám to už se jí nevyplatí.
Tak jsem musela slíbit Kristýnce že příští týden když nebude lít že tam na jeden den ještě sjedem aby si pohrála s Aničkou
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.