SANUS Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1901
20.7.11 23:01

Gábi,klidně přijeď a já tu buchtu určitě upeču. :lol:

Jsi opravdu šikula,já jse nikam nedostanu tak nemůžu aňi kupovat ale chystám se že jsi zajedu do Opavy.

Tak udělej ty kapsičky a tyčinky,to určitě nebude mít a taky mi pošli malý vzoreček než to sníte. :lol:

Tak se hezky vyspi a hlavně jsi odpočiň!!A zítra se měj moc hezky a dobře to oslavte s kamarádkou.Pa. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
20.7.11 23:03

Kamčo tak já se jdu pokusit o spánek,snad to dnes klapne :jazyk: ,nebot už mám docela krizičku :pankac: .Přeju ti krásné sny,dobrou :mavam: :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
21.7.11 19:52

Ahojky Kamčo :mavam: ,tak jak jsi se dnes měla?My nebyly s Kristy ani na nákupu,tady téměř celý den prší a pořádně teda.Ale je teda fakt že se mě líp spalo a nožky dnes ani nebolej :dance:

Tak jsem nakonec upekla s Kristynčinou pomocí z jednoho těsta ty makový a kmínový tyčky a z druhého těsta plněný taštičky s tvarohem a povidly :palec: .A musím říct že to každému chutnalo,protože nezbylo nic.Nechala jsem asi 8těch taštiček doma ke kávě ale jinak jsem tam vše nesla :wink: a zblajzlo se to.Udělala jsem čerstvý popcorn k tomu a pohoštěný bylo dobrý.

Jsme tak nabaštěný že nebudu k večeři dělat plánovaný čertovský tousty,ale nechám masíčko na zítra a udělám je zítra.

Měli jsme jít zítra tady kousek od Přelouče poslechnout si Leonu Šenkovou do hospudky,ale jak mě bere tenhle týden to břicho dost,tak jsem to odřekla a pojede jen manžel a sveze se s nima v autě a aspon se do pulnoci se vrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
21.7.11 20:50

Ahojky Gábi :mavam: u nás taky celý den prší a chvílemi až moc že nestačím vylévat vodu z misek od květin na balkoně už to fakt kašlu.Byla jsem akorát ráno posbírat vajíčka,jinak jsem taky nebyla odpoledne venku ale přišla nám náštěva tak mi to odpoledne i uteklo.

Tak to věřím že ti s toho listového těsta ty taštičky a tyčinky nezbyli,musela to být opravdu dobrota škoda že jsem taky nedostala malý vzoreček. :-D

Mamka mi dneska aňi nevolala tak nevím ,co dělala odpoledne s Marečkem když tak pořád venku pršelo a zítra mají jet do Opavy tak snad nepojedou když bude pršet.

A co budeš chystat dobrého na sobotní oslavu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
21.7.11 21:13

Tak to jsme natom co počasí se týče stejně :think: .
Máme uplně zase plnej sud na zahradě a to říkal manžel že už odléval :think: .Mám tady plný koš se smetím,no nejdu k popelnici teda,to fakt ne :roll:

Na sobotu asi klasika,to už udělám chlebíčky a upeču nějakou dobrou buchtu.Kdybych měla čas taky nachystám třeba tyhle tyčinky,jenže to bych sama nestíhala.
Zítra si vytřu barák a setřu prach a poklidím koupelnu.Jinak je tady uklizeno,tak to přehánět nebudu.Teda on by člověk tady práci našel,ale víš jak :roll: ,za chvilku rodím…

Ségra furt nepsala tak ani nevím jestli tady budou spát ze soboty na neděli,nebo z pátka na sobotu,ale psala jsem ji že se mě to více hodí ze soboty na neděli,tak snad s tím počítá :wink:

Co budeš vařit o víkendu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
21.7.11 21:54

Má tak pršet do konce července,tak snad to sluníčko zítra výjde a všechno to zas vysuší.Chtěla jsem jít na zahrádku posbírat ty maliny na tu buchtu s tou želatinou,ale určitě bude všechno popadané tak asi upeču nějakou rychlou buchtu třeba olejovku.

Taky mně zítra čeká úklid domečku a hlavně vytíraní při pátečku,ale ty se opravdu šetři a nepřeháněj to.A taky s tou sobotní oslavou,chlebíčky a nějaká ta buchta bude stačit a určitě i tvá sestra něco přiveze.

Zítra budem mít na oběd brambory a filet (pangasiuse)chci udělat tak snad jsi ho nezapomenu vytáhnout jak půjdu spát.V sobotu udělám nějakou tu čínu,a v neděli třeba kuřátko ale to ještě není jisté.A ty už máš nějaký plánek na víkend co budeš vařit?A bude i v neděli sestra s rodinou na oběd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
21.7.11 22:09

Sakra jsem se přetukla a celý mi to tady zmizelo :cert: ,hm mužu psát celý znova :cert:

Ségra nejspíš nic nepřiveze,protože v pátek když přijede tak pojede rovnou z práce a když přijede v sobotu tak zas bude od pátku už u našich :think:

Pojede tentokrát bez manžela,ten je v práci.A Vašík tomu je vzácnější být bez mrnavých holek,tak ten už tady moc s nima spát nechce a radši má PRÉ :lol: sám u našich jestli rozumíš.

Já přemýšlela že bych na neděli bud naložila činu z těch krutích kousku jak jsem tuhle levně koupila ty kilový balení,nebo kuřecí paličky s kaší třeba,taky mám v mrazáku dvě velká balení.A na sobotu to ještě nevím.Když budu stíhat polévku si uvařím už zítra večer at mám volněji a mužu si třeba chystat předem chlebíčky nebo něco už dopolko :think:

Taky jsem to četla na internetu že bude nic moc počásko :think: ,to je léto teda vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
21.7.11 22:30

Taky jse mi to stává že jsi to pak vymažu,a nebo to pošlu a počítač mi ukáže že je stránka neobjevená a pak to musím psát celé znovu.

Tak celé chystání je na tobě,tak snad to všechno zvládneš a nebudeš se moc honit sama vím jaké to je když pak nestiháš. :-(

Já tu čínu budu dělat z vepřové plece,koupila jsem takový pěkný kousek za stravenky ale musím koupit ještě zítra porek.Polévku na zítra ještě mám kuřecí vývar z nudlemi ale na sobotu budu muset uvařit jinou.Manžel by chtěl kulajdu,tak uvidím jestli nevymyslím nějakou jinou a když ne tak mu jí uvařím.

A jakou upečeš tu buchtu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
21.7.11 22:59

Gábi, tak se budu loučit a půjdu se ještě okoupat a pak rovnou do postýlky.Dívala jsem z balkonu a pořád venku lije,tak zítra bude určitě taky celý den. :-(

Tak se zase dobře vyspinkej a měj se zítra moc hezky i když nebude to sluníčko.Dobrou noc!!Pa. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
21.7.11 23:00

Kamčo upeču nejspíš lineckou s tvarohem a možná přidám ostružiny,ta je moc dobrá :palec: a docela luxusní :potlesk: ,nebo upeču dunajské vlny :palec: ,ale mám spíš chut na tu lineckou,nejedla jsem ji měsíce :think: .

My měli vepřovou minutku minulou neděli,tak bych tenhle víkend šla do kuřecí :lol:

Právě si chci něco udělat už zítra,at pak v sobotu nelítám jak čamrda :think: ,na to se teda moc necejtím .

Tak já se budu pro dnešek loučit,snad se mi bude zase trochu lépe spát :wink: .
Dobrou noc a sladké sny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
22.7.11 18:06

Ahojky Kamčo :mavam: ,tak jak jsi se dnes měla?My byly s Kristy venku jen dopoledne,po obědě začlo pršet no a pak dýl jsem se pomalu pustila do uklidu.Tak mám aspon něco hotovýho.Měla jsem toho v plánu ale více,no uvidím jak se mi bude chtít možná ještě něco udělám.
Jsem si zametla vytřela,uklidila chodbu,umyla vanu a umyvadlo,udělala směs na ty toustíky k večeři a šup je pomalu večer :think: ,nějak rychle to odpoledne uteklo.Je fakt že když přijel manžel tak jsem si udělala pauzu,dali jsme si kafíčko a nanukáč :oops: :wink:

Dneska je mi dobře,bříško mě nebolí tak to musím zatukat…tuk tuk :lol:

Představ si Kristýnce roste stolička,už má venku jeden ten hrot :think: a to jsem si nejdřív myslela že vypadaj všechny jedničky,ale tak asi ne :think:

Dneska jsem si nakoupila kosmetiku pro mimčo nějakou co mi chybí,tak nějak už mám téměř vše aspon doufám :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
22.7.11 20:49

Ahojky Gábi :mavam: u nás celý den pršelo ale dneska jsem už musela jít ven hlavně zajít do obchodu už jsme neměli málem nic jíst. :lol:
Odpoledne jsem jsi vysala ,a hlavně vytřela baráček a upekla jsem olejovou buchtu a manžel už hlavně ochutnal tak říkal že je výborná.

Jsi šikula a doufám že jsi to moc nepřeháněla, a teď večer už nic nedělej a jen odpočívej určitě toho máš za celý den dost. :palec:

Volala jsem si s mamkou přes skyp,tak v té Opavě byli včera a dneska byli jen s pejskem Fidem venku chvilku a pak hned zase domů.

Tak už to miminko Danielek může přijít,když už máš všechno nachystané a hlavně velkou zásobu plenek a ubrousků a kosmetiky. :palec:

To je dobře že tě zatím bříško nebolí,už jen odpočívej! :palec:

A vyspala ses na dnešek aspoň trošku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
22.7.11 20:53

ahojda holky hoodně dlouho jsem tu nebyla a tak koukám že se tady daří těhulkovat to je super ..já jsem ted po 3.KET a čekám na výsledek podruhé to vyšlo ale potratila jsem …a už tak nějak nemám síly na cokoli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
22.7.11 21:34

Ahojky Kiaro :mavam: ,
tak to mě moc mrzí že to takhle dopadlo.Rozumím ti,že už se vytrácí síla zkoušet to dál,ale když už se to jednou zdařilo,určitě to vyjde znova.Neztrácej naději :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6473
22.7.11 21:43

Ahojky Kamčo :mavam: ,tak to u nás bylo dnes už líp.Na zítra hlásí menší zlepšení a neděle má stát zase za prd a někde znova pršet.To je vody zas vid?Jak to ukazují ve zprávách :think:

Také jsem dnes budila Kristýnku dopoledne že musíme pro veky aby byly,tak něžne jsem ji budila o pul desátý aby se nasnídala a mohly jsme vyrazit a ona chudinka jak prožívá mé těhotenství,tak ze sebe vyhrkla v polospánku…coco ty už rodíš :mrgreen: ,chudina v šesti letech to tak prožívá :hug:

Tak já už pak večer neudělala nic si představ :think: .Stavila se sestra na kávu a pak pádila směr Pardubky za dětma a že prý tady spát s Aničkou nebudou,tak to byla Kristy docela zklamaná :think: .Brácha přeci jen odjel,takže všechny zítra přiveze a zase je poveze zpět,no a aby se znova vraceli k nám to už se jí nevyplatí.
Tak jsem musela slíbit Kristýnce že příští týden když nebude lít že tam na jeden den ještě sjedem aby si pohrála s Aničkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.