Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Mám 7 měsíční dceru, poměrně dost aktivní, leze, staví se a sama rovně sedí bez opory. Je dost divoška, přebalit nebo obléct je občas velký problém, kroutí se a utíká mi. Nosili jsme v manduca, ale ta je na léto dost hrubá a taky dost nevariabilní. Ráda bych ještě začala nosit v šátku. Vzhledem k dceřině divoké povaze potřebuji šátek, který se bude vázat dobře a snadno. Jsem naprostý začátečník, nikdy jsem nevázala. Zároveň bych chtěla šátek, který bude vhodný jak pro dceru (teď má 8 kg, počítám, že budeme nosit tak do 10kg), tak pro případné další miminko od narození. Slyšela jsme, že dobrý je trochu elastický (že se snadněji váže, protože nemusím pořád různě dotahovat jako pevný šátek) ale nevím, zda je vhodný i pro větší miminko. Jinak mám 165cm. Prosím doporučte konkrétní šátky, případně úvazy pro miminka, která neposedí a nepočkají, až si kolem nich na posteli srovnáte šátek.
Elasticky satek neni uz vhodny pro vetsi batolata.. provesuje se.. a ktety satek by byl nejlepsi vam nejlip odpovi zkusene nosnice na fc nosime deti
.. Plno maminek tam ma zkusenosti s desitky ruznych satku ![]()
Pridej se k nam na fcb nosime deti…tam ti pomuzem..taky jsem zacatecnik a je to super..
Já bych Ti poradila Caboo nosítko. Já ho budu pořizovat na druhátka a s jeho uvazem jsem byla nadšená. Je to něco mezi nostítkem a čátkem, špíše šátek. Je to od úplného narození do tuším 15ti kil.