Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
@Antonie Bolavá Jako nechci sirit blbou naladu, ale ted v dobe nedavne jsem cetla docela dost stesku kolem KiBi.
@St. Estephe píše:
@Antonie Bolavá Jako nechci sirit blbou naladu, ale ted v dobe nedavne jsem cetla docela dost stesku kolem KiBi.
fakt? Jakto?
@Antonie Bolavá Jednak jim praskaly spony u hrudniho pasku, coz pry byla jedna vadna varka a bezplatne to vymenovali. O to nic. Pak ze barvy neodpovidaji zobrazeni na netu a snad celkove se nekolika lidem zdalo tak trosku forove usite. Spis ho zkus nekde obhlednout nazivo.
Příspěvek upraven 24.07.14 v 16:15
KiBi mám už rok, má sestra taky a znám spoustu lidí co ho mají a neslyšela jsem žádnou kritiku. Ano, vadné spony byly, taky se chvíli řešilo připevnění kapucky, u někoho tlačí nezapnuté rozšiřovací patentky dítě do stehýnek, ale nic jiného jsem neslyšela. Barvy odpovídají a fórově ušité není v žádném případě. Ono taky záleží, jak má kdo nastavený monitor.
A to, že jsou neustále vyprodané také myslím o něčem svědčí ![]()
A jak s nosítkem v zimě? Dítě nacpete do bundy a pak do nosítka, nebo ho máte i s nosítkem v nějaké vaší větší zimní bundě? Já jsem fakt mimo ![]()
Děsí mě že bych musela nechodícímu dítěti pořizovat kvůli tomu oteplovačky nebo teplý boty - když je v kočárku má fusak a nic takovýho neřeším
@Moni85 Jeste existuji specialni nosici bundy nebo zateplene kapsy.
Uf takže přes dva litry nosítko plus dva tři litry za bundu
To je mazec. Chtěla jsem hlavně nosit až budu staršího vodit do školky, není tam moc kde nechat kočár.
@Moni85 pořídila jsem bundu větší velikosti ve výprodeji, normálně v obchodě. Nebo si můžeš (nechat) ušít vsadku do bundy nebo koupit nosicí ochrannou kapsu, flísový tunel… Možností je hodně, nemusí to být zrovna nosící bunda za x tisíc.
Jinak je lepší dítě normálně oblíknout do nosítka (jen vrstvu navíc na nohy a čepici) a vrstvy přidat až přes vás oba. Zahřejete se navzájem. Když bys navlíkla dítě i sebe a dala ho na bundu, bude tobě vedro a dítěti zima, navíc je to nepohodlné, přes bundu.
@Moni85 píše:
Uf takže přes dva litry nosítko plus dva tři litry za bunduTo je mazec. Chtěla jsem hlavně nosit až budu staršího vodit do školky, není tam moc kde nechat kočár.
můžeš si nechat ušít jen tu kapsu co se da nosítko nebo šátek z flísu stojí cca 500 zaleží na materilů, ze softshellu je o něco dražší