Šaty na ples

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1222
22.11.19 08:57

Ty dlouhé sedí líp. Krátké Ti dělají velkou prd. l a pneumatiku nad ní :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37126
22.11.19 09:01

Mě se teda nelibi ani jedny, ale když už bych se rozhodovala mezi těma 2, tak ty druhé. První vypadají jak kombine a dělají hroznou pneumatiku na břiše. Nemáš možnost ještě jiných? Mě se zdá že ti ten střih nelichoti, v obojím máš široká záda a ramena :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
22.11.19 09:09

Ty druhé jsou takové nezaujmou-neurazí, první jsou horší, jak již zaznělo, moc nelichotí postavě. Hledala bych nějaké s širší sukní, ne tak uplé kolem boků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
22.11.19 10:25

@Lucie008 Saty jsou krásné :palec: Slusi ti vzala bych k tomu boty na uzkem podpadku.Ty dlouhe vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
22.11.19 10:41

@Lucie008
Určitě bych vzala ty dlouhé :). Ty krátké nelichotí zádům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
22.11.19 10:44

Ty dlouhé jsou lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.23 10:06

Šaty Britney, Ewomen - zkušenosti

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda někdo netuší, kde by se daly sehnat stejné nebo podobné šatečky, prosím? Tyto jsou z eshopu ewomen.cz, naprosto jsem se do nich zamilovala a byla odhodlaná si je pořídit, četla jsem zde ale Vaše recenze a mám trochu strach si jakékoliv zboží (zvláště takto drahé) z obchodu objednat. Má někdo teď za poslední dobu nějakou zkušenost, jestli nedošlo třeba ke zlepšení komunikace s obchodem? Nebo nenašel by se tu někdo, kdo si tyto šaty pořizoval, prosím? Jen bych potřebovala vědět, jak moc velikostně sedí, aby nebyly v reálu třeba menší nebo naopak větší než jsou mírově popisované v tabulce a zda fotka odpovídá aspoň trochu skutečnosti. Když už bych si je z ewomen objednávala, ať eliminuji riziko, že je budu muset vrátit :D Moc Vám předem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný