Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@oveckaK
Nedopadlo to nijak
prestalo to tak jsem k dr nesla.. Byla jsem cele dny v praci a tak sem na to nemela ani nak cas ![]()
@Katerina3068 píše:
@oveckaK
Nedopadlo to nijakprestalo to tak jsem k dr nesla.. Byla jsem cele dny v praci a tak sem na to nemela ani nak cas
Aby ti ji to savo nesežralo
![]()
@Katerina3068 píše:
@oveckaK
Nedopadlo to nijakprestalo to tak jsem k dr nesla.. Byla jsem cele dny v praci a tak sem na to nemela ani nak cas
Tak hlavně, že tak. Snad tam nic nenapáchalo.
@Katerina3068 píše:
@oveckaK
fajn, fajn, to bude dobrý ![]()
@Anonymní píše:
Zakladatelko, se savem bych asi zašla k dr. Nebo zkus zavolat na tu toxikologickou linku. Mě se jednou stalo, že se manžel mazal takovým tím větrovým chladícím gelem na svaly a pak přišel loudit, nějak ho to netrklo a mě pálil spodek ještě dva dny
JSem si jen vzpomněla co dokáže taková koňská mast na klouby a bolavý záda…to byla jízda! ![]()
@Anonymní píše:
JSem si jen vzpomněla co dokáže taková koňská mast na klouby a bolavý záda…to byla jízda!
A ještě to nebyla chladivá ale hřejivá čím se ten můj namazal a pak mi tam ty prsty strčil minimálně dva…
![]()
@Anonymní píše:
A ještě to nebyla chladivá ale hřejivá čím se ten můj namazal a pak mi tam ty prsty strčil minimálně dva…![]()
Ale ono to bylo snad i svým způsobem příjemný…zato Savo tedy fuuuj, bych se taky bála!