Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky ruce si myju jen sem mela casovy shon, mela sem byt za chvili v praci a pripravit atd tak se stane no boze ![]()
@ksafnika píše:
No savo jsem tam jeste nemela.ale uz se mi stalo, ze jsem se holila a pouzila (doted nevim proc…) muzovu holici penu. a ta mela nejakou („prichut“ to asi nebude), tak aroma, nebo spis neco chemickyho matovyho.Jak me to palilo, to si neumite predstavit!!!
Dej sbohem mykoze ![]()
@Katerina3068 píše:
Holky ruce si myju jen sem mela casovy shon, mela sem byt za chvili v praci a pripravit atd tak se stane no boze
Tak jo stane se, naučilo Tě to -CO??MÝT SI RUCE
@Katerina3068 nechci tě strašit, ale já bych mazala k doktorovi nebo ti to savo sežere celou frndu, dělohu, prožere se ti to střevama, žaludkem a skončí to tím že tě bude pálit za ušima
ale neboj, jsou i horší věci ![]()
Sorry, ale nektery prispevky viz. naucilo te to co? myt si ruce jsou dost na palici! To tady posledni dobou musi bejt tak silena buzerace? Vsichni jsou naprosto dokonaly, nikdy neudelaj nic spatne, takze nemaj nic lepsiho na praci nez misto rady zoufalymu cloveku peskovat?
Tak se tady válím smíchy. Fakt. Dneska to na emiminu opravdu žije. ![]()
No jestli da zakladatelka na radu, neutralizovat to octem…tak to potes koste.
prdlajz, vyplachnout a na gyndu, ani bych se na to tady neptala ![]()
Zakladatelko, k dr. s pripadnejma problemama se vubec neboj. Skrz prsty jak tady na tebe na sto procent koukat nebude, je zvyklej na daleko vetsi ulety.
@bimbama no a já jdu nakoupit, jsem zvědavá co si zase přečtu až přijdu ![]()
Co je horší? Neumýt si ruce po použití sava nebo neumýt si ruce před zaváděním tamponu? ![]()
@MarkétkaBeruška Myslím, že toho bude hodně na dočítání. Takže žádný zbytečný zdržování ![]()
Tak já nevím ruce svým způsobem umýtý měla, když drhla koupelnu ne?
a i kdyby ne tak ženy, ženy co si budeme povídat vám se nikdy nestalo, že jste dělaly tři věci najednou a pro jednu pozaměly na druhou?? NIKDO NENI DOKONALY a pro tebe zakladatelko, asi bych vlezla do vany a snažila se to co nejvíce vymýt a jak tu někdo psal mléčný obkládek - když je zánět v prsu tak se přikládá tvaroh nebude něco podobného toto
jinak twl AUAUAUAUAUAU
Umíme…
Taky sem to udělala…