Savo ve vagíně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26093
28.2.14 15:54
@Jitka1976 píše:
Klid…já tu byla před cca dvěma měsíci za blbce dobrovolně…veřejným přiznáním, že jsem vyluxovala vlasy z odpadu…vysavač nebyl na vodu…voda stříkala z motoru po celé chodbě… :pankac: :pankac: Jistá osoba, co tu již není, mě udělila krásný titul…„Blbec roku“…a právem… :pankac: :mrgreen:
Jo a vysavač funguje…ale hodně dlouho se tím holky bavily…a já taky…a co..? Taky jsem se z toho neosypala a mohlo mě to i zabít…no, minimálně pěkně praštit… :roll:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to mi uniklo :mrgreen:

ale já teda udělala něco podobnýho, čistila jsem na mokro koberec a v návodu na vanishi bylo „vyluxujeme“, tak jsem ten mokrej koberec celej vyluxovala… :think: Vysavač normálně klasika pytlíkovej… :oops: Ale vysává teda doteď (už je to cca 10 let) :mrgreen:

Příspěvek upraven 28.02.14 v 15:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
28.2.14 15:55

@Jitka1976 tos mela stesti covece :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7680
28.2.14 15:56
@Sluka píše:
Ha 8o Amám adeptku na nej profilovku - jak to, že tě s tolika příspěvky neznám? :nevim:

Já jsem děsně plachá :) Jinak dík za pochvalu fotky :lol: Využila jsem snad jedinej den kdy u nás byl sníh :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7680
28.2.14 15:57
@Jitka1976 píše:
Taky koukám co tam má za fešáka…

Pan Flexaret VI automat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
28.2.14 15:59

To je síla, jinak bych zašla na gyndu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
28.2.14 16:00
@kate02 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to mi uniklo :mrgreen:

ale já teda udělala něco podobnýho, čistila jsem na mokro koberec a v návodu na vanishi bylo „vyluxujeme“, tak jsem ten mokrej koberec celej vyluxovala… :think: Vysavač normálně klasika pytlíkovej… :oops: Ale vysává teda doteď (už je to cca 10 let) :mrgreen:

Příspěvek upraven 28.02.14 v 15:56

Taky dobrý…no, máš vyčištěnej vysavač…dobrý… :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
28.2.14 16:00
@matetka píše:
Pan Flexaret VI automat :lol:

Vypadá nádherně…je vlastní…???

• Citovat
  • Upravit
26093
28.2.14 16:01
@Jitka1976 píše:
Taky dobrý…no, máš vyčištěnej vysavač…dobrý… :pankac:

No, ten zůstal u mamky… :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
@ksafnika píše:
@Jitka1976 tos mela stesti covece :think:

no…to jo…

• Citovat
  • Upravit
7680

@Jitka1976 jj jeden z mnoha - sbírám staré fotoaparáty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
28.2.14 16:04

No asi bych na gyndu alespoň zavolala, ale asi bych nedávala žádný globule na vaginální infekce nebo rosalgin. Bolavý ruce od sava taky nenatřete lékem, maximálně tak kremem na zvlhčení a regenaraci.
Asi bych použila buď laktobacily a nebo něco na hojení. Třeba Cicatridina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
28.2.14 16:11

Já jako mladá spadla na motorce a nádrž z benzínem mě polila do klína, tu bolest tam dole nikomu nepřeju:-) A nedávno jsem třela česnek, který děsně pálil, umyla!! si ruce…po chvilce jsem se podrbala v zadku…děs. Přítel mé sestry dostal jednou skvělý nápad, že vezme broskev, která byla namočena ve vodce, dá ji sestře „dolů“ a slizne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7680
28.2.14 16:13
@ivodička píše:
Já jako mladá spadla na motorce a nádrž z benzínem mě polila do klína, tu bolest tam dole nikomu nepřeju:-) A nedávno jsem třela česnek, který děsně pálil, umyla!! si ruce…po chvilce jsem se podrbala v zadku…děs. Přítel mé sestry dostal jednou skvělý nápad, že vezme broskev, která byla namočena ve vodce, dá ji sestře „dolů“ a slizne…
:mrgreen: :lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2037
28.2.14 16:15

Namoc si tampon do bileho jogurtu a sup tam s tim… -a to neni vtip :) ochladi a zneutralizuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
28.2.14 16:18

Jak to tu čtu, tak zlatý vložky :-) jinak neporadím, ale jestli jsi to vydržela 3 hodky, tak už to snad horší nebude :think: jinak co se týká toho jak tě tu všichni pruděj kvůli tomu, že jsi si neumyla ruce, tak to neřeš… Taky se mi určitě zadařilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí