Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Jitka1976 píše:
Klid…já tu byla před cca dvěma měsíci za blbce dobrovolně…veřejným přiznáním, že jsem vyluxovala vlasy z odpadu…vysavač nebyl na vodu…voda stříkala z motoru po celé chodbě…![]()
Jistá osoba, co tu již není, mě udělila krásný titul…„Blbec roku“…a právem…
![]()
Jo a vysavač funguje…ale hodně dlouho se tím holky bavily…a já taky…a co..? Taky jsem se z toho neosypala a mohlo mě to i zabít…no, minimálně pěkně praštit…
ale já teda udělala něco podobnýho, čistila jsem na mokro koberec a v návodu na vanishi bylo „vyluxujeme“, tak jsem ten mokrej koberec celej vyluxovala…
Vysavač normálně klasika pytlíkovej…
Ale vysává teda doteď (už je to cca 10 let) ![]()
Příspěvek upraven 28.02.14 v 15:56
@Sluka píše:
HaAmám adeptku na nej profilovku - jak to, že tě s tolika příspěvky neznám?
Já jsem děsně plachá
Jinak dík za pochvalu fotky
Využila jsem snad jedinej den kdy u nás byl sníh ![]()
@Jitka1976 píše:
Taky koukám co tam má za fešáka…
Pan Flexaret VI automat ![]()
@kate02 píše:![]()
![]()
tak to mi uniklo
![]()
ale já teda udělala něco podobnýho, čistila jsem na mokro koberec a v návodu na vanishi bylo „vyluxujeme“, tak jsem ten mokrej koberec celej vyluxovala…
Příspěvek upraven 28.02.14 v 15:56Vysavač normálně klasika pytlíkovej…
Ale vysává teda doteď (už je to cca 10 let)
Taky dobrý…no, máš vyčištěnej vysavač…dobrý… ![]()
@Jitka1976 píše:
Taky dobrý…no, máš vyčištěnej vysavač…dobrý…
No, ten zůstal u mamky…
![]()
No asi bych na gyndu alespoň zavolala, ale asi bych nedávala žádný globule na vaginální infekce nebo rosalgin. Bolavý ruce od sava taky nenatřete lékem, maximálně tak kremem na zvlhčení a regenaraci.
Asi bych použila buď laktobacily a nebo něco na hojení. Třeba Cicatridina.
Já jako mladá spadla na motorce a nádrž z benzínem mě polila do klína, tu bolest tam dole nikomu nepřeju:-) A nedávno jsem třela česnek, který děsně pálil, umyla!! si ruce…po chvilce jsem se podrbala v zadku…děs. Přítel mé sestry dostal jednou skvělý nápad, že vezme broskev, která byla namočena ve vodce, dá ji sestře „dolů“ a slizne…
@ivodička píše:
Já jako mladá spadla na motorce a nádrž z benzínem mě polila do klína, tu bolest tam dole nikomu nepřeju:-) A nedávno jsem třela česnek, který děsně pálil, umyla!! si ruce…po chvilce jsem se podrbala v zadku…děs. Přítel mé sestry dostal jednou skvělý nápad, že vezme broskev, která byla namočena ve vodce, dá ji sestře „dolů“ a slizne…
Namoc si tampon do bileho jogurtu a sup tam s tim… -a to neni vtip
ochladi a zneutralizuje
Jak to tu čtu, tak zlatý vložky
jinak neporadím, ale jestli jsi to vydržela 3 hodky, tak už to snad horší nebude
jinak co se týká toho jak tě tu všichni pruděj kvůli tomu, že jsi si neumyla ruce, tak to neřeš… Taky se mi určitě zadařilo…