Savo ve vagíně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9970
28.2.14 15:28

Jen to tu čtu a úplně mě z toho začala taky pálit jako sviňa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
28.2.14 15:29
@Sepishka píše:
Sorry, ale nektery prispevky viz. naucilo te to co? myt si ruce jsou dost na palici! To tady posledni dobou musi bejt tak silena buzerace? Vsichni jsou naprosto dokonaly, nikdy neudelaj nic spatne, takze nemaj nic lepsiho na praci nez misto rady zoufalymu cloveku peskovat?

Musím souhlasit. Chudák z toho bude asi uplně špatná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
28.2.14 15:30
@Sepishka píše:
Zakladatelko, k dr. s pripadnejma problemama se vubec neboj. Skrz prsty jak tady na tebe na sto procent koukat nebude, je zvyklej na daleko vetsi ulety.

Jo, teď jsi mi připomněla kamarádku, porodní asistentku. Vyprávěla, jak jedna paní použila místo tampónu houbičku na nádobí a pár dní na ní zapomněla :poblion: Proti tomu je Savo fakt čajíček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
28.2.14 15:31

No a dokonce jedna na ten tampon uvnitr zapomnela uplne. a „vzpomnela si“ az nekdy pri dalsi menstruaci, a to uz to tam vypadalo…kdyby mi to ta dotycna sama nevypravela, tak tomu neverim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
28.2.14 15:32
@Haku píše:
Ja teda nechapu proc ruce od sava 8o Kdyz delam se savem tak mam zasadne rukavice :nevim: Neumyti rukou po uklizeni koupelny a vubec pred zavadenim tamponu radeji nekomentuju.

tak tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
28.2.14 15:32

@viveca hele ale to musela tu houbicku nejak strihat ne? mi nerikej ze si ji tam narvala celou!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21911
28.2.14 15:33
@ksafnika píše:
No a dokonce jedna na ten tampon uvnitr zapomnela uplne. a „vzpomnela si“ az nekdy pri dalsi menstruaci, a to uz to tam vypadalo…kdyby mi to ta dotycna sama nevypravela, tak tomu neverim!

Ta asi nemela moc aktivni sexualni zivot, co :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
28.2.14 15:34
@ksafnika píše:

to myslim snad ani nejde..vždyť to tělo by to vyloučilo za ten měsíc samo ne…no fuj ale ta představa :poblion:

• Citovat
  • Upravit
26093
28.2.14 15:34
@ksafnika píše:
@viveca hele ale to musela tu houbicku nejak strihat ne? mi nerikej ze si ji tam narvala celou!!!

Tak ona se zmáčkne a není zas tak velká… Jako větší problém bych viděla tu hrubou stranu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
28.2.14 15:35

@ksafnika Jo, to se stalo uz spouste zenskych. Vetsinou tak, ze zapomely jeden vyndat, nandaly druhej. Tim si tam zastrcily tu snurku a pruser byl na svete. Nojo, tak jsme lidi.
Ja nevim, ale kdyz je tady takova afera kolem neumytych rukou pred nasazenim tamponu- to jste vzdy pred mazlenim kontrolovaly partnera, jestli ma ciste umyty ruce? To dost pochybuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
@viveca píše:
Jo, teď jsi mi připomněla kamarádku, porodní asistentku. Vyprávěla, jak jedna paní použila místo tampónu houbičku na nádobí a pár dní na ní zapomněla :poblion: Proti tomu je Savo fakt čajíček :mrgreen:

houbičky používají prostitutky, ustřihnou tu hrubou stranu a zbytek si dají dovnitř. Můžou pracovat i když mají své dny, chlap nic nepozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
@Haku píše:
Ta asi nemela moc aktivni sexualni zivot, co :think:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
28.2.14 15:36

@Sepishka tentokrát s tebou souhlasím. Ono když je někdy shon a stres tak prostě člověk nemyslí na všechno. Párkrát jsem si dala do oka mentolový kapky, frndu si otřela lihem apod. prostě se stane no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504

@verulicek ona to narvala nekam az dozadu…a sexualni zivot asi nebyl…no ale pak to musel samozrejme vyndavat az doktor a cistit a zjistovat esli tam nema nejakou infekci :jazyk:

@kate02 :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@kate02 píše:
Tak ona se zmáčkne a není zas tak velká… Jako větší problém bych viděla tu hrubou stranu :mrgreen:

ta hrubá strana se dá odtrhnout :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí