Savo ve vagíně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
28.2.14 15:44
@verulicek píše:
@ksafnika bože…zlatý LadyCup

tak na kalíšek zapomínám celkem pravidelně :oops: Vždycky vylezu ze sprchy a říkám si, že jsem ještě něco chtěla udělat… tak usilovně přemýšlím co to bylo a někdy si vzpomenu až v posteli.

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
28.2.14 15:44
@Haku píše:
Na to si pamatuju :hug:

Já bohužel taky… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24797
28.2.14 15:45
@Jitka1976 píše:
Klid…já tu byla před cca dvěma měsíci za blbce dobrovolně…veřejným přiznáním, že jsem vyluxovala vlasy z odpadu…vysavač nebyl na vodu…voda stříkala z motoru po celé chodbě… :pankac: :pankac: Jistá osoba, co tu již není, mě udělila krásný titul…„Blbec roku“…a právem… :pankac: :mrgreen:
Jo a vysavač funguje…ale hodně dlouho se tím holky bavily…a já taky…a co..? Taky jsem se z toho neosypala a mohlo mě to i zabít…no, minimálně pěkně praštit… :roll:
:mrgreen: :mrgreen: To je pecka, teda. :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
28.2.14 15:46

@paola white :mrgreen: no moc dobra nebyla, rasenky jsem ze sveho jidelnicku pro jistotu vyradila :mrgreen: t

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
28.2.14 15:49
@Sepishka píše:
@Jitka1976 No dobre. Ale ona se urcite rozhoduje, jestli jit nebo nejit k doktorovi a tady jen ze vsech stran slysi, jaky je cune, ze si nemeje ruce a jak to nikdo nechape. Pritom o nic nejde…Neznam doktora, kterej by z tohodle delal tragu.

Za pár dní se tomu bude smát…život ohrožující to rozhodně není…to by si tam musela nalít panáka…jasně, že je teď uvnitř podrážděná…stane se…já se taky vylekala, když mi ze zapnutého, hučícího vysavače stříkala smradlavá, špinavá voda…z motoru..!!! Vše pod elektrikou…já v ruce kovovou tyč vysavače… 8o…chlap vylítl z pokoje, zařval a vytrhl to ze sítě… :mrgreen:
No…ponaučení…kdyby blbost létala… :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
7680
28.2.14 15:50
@Kapie píše:
jo, já je mám po savu uplně vybělené, vysušené :think: vysušená pipka asi bude horší :think:

Za vybělení (zesvětlení) pipky se dnes platí nehorázný prachy :) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
@bimbama píše: :mrgreen: :mrgreen: To je pecka, teda. :potlesk:

Tys to nečetla…??? 8o 8o 8o to si o moc přišla… :dance:

• Citovat
  • Upravit
24797
@Jitka1976 píše:
Tys to nečetla…??? 8o 8o 8o to si o moc přišla… :dance:

Nečetla :oops: Ale teď jsem se opět nasmála, jako ostatně v celé této diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
28.2.14 15:51

@matetka to jako fakt jo? :) ja jsem kdysi cetla o beleni analniho otvoru.ale to uz je dyl, zadna nova moda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
28.2.14 15:51
@Katerina3068 píše:
Ahoj holky pitrebuju radu…citila jsem ze dostanu ms a tak jsem si pro jistotu dala tampon ale neuvedomila jsem si ze mam cele ruky od sava( bylo to pri uklizeni koupelky) a dostalo se mi dovnitr, palilo to jak cert ale vymýa jsem to a ted po cca 3hodkach to porad popalivava… Muze mi to nak extra uskodit? Diky

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty vo. e admini, dneska vás lituju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7680
28.2.14 15:52

@ksafnika Taky jsem o tom četla článek a žasla jsem co se dneska všechno dělá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
28.2.14 15:52
@matetka píše:
Za vybělení (zesvětlení) pipky se dnes platí nehorázný prachy :) :mrgreen:

Ha 8o Amám adeptku na nej profilovku - jak to, že tě s tolika příspěvky neznám? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
28.2.14 15:53
@lucenka píše:
jak jsem mohla o takové přiznání přijít… nechápu :mrgreen:

Nechodíš do diskuze „Hra pro všechny“…??? :roll: A titul Blbec roku mám od Blackový…budiš jí bloknutá IP adresa lehká… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
28.2.14 15:53
@Sluka píše:
Ha 8o Amám adeptku na nej profilovku - jak to, že tě s tolika příspěvky neznám? :nevim:

Taky koukám co tam má za fešáka…

• Citovat
  • Upravit
lucenka
28.2.14 15:54
@Jitka1976 píše:
Nechodíš do diskuze „Hra pro všechny“…??? :roll: A titul Blbec roku mám od Blackový…budiš jí bloknutá IP adresa lehká… :mrgreen:

chodim vás tam občas jenom očumovat :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí