Schůdky,nebo stupínek k WC?

27.11.10 13:21

Schůdky,nebo stupínek k WC?

Přemýšlím co koupit synovi k WC.Jestli jsou lepší schůdky s prkénkem.Nebo stupínek či schůdky zvlášť a k tomu redukci na Wc.Stupínek se dělá asi 13-17cm což mi třeba k umytí rukou přijde málo-schůdky které by mi vyhovovali-31cm má ten vyšší schod už zase stojí 500kč a výše,což mi přijde moc pokud bysme zjistily,že nám nevyhovují.
Schůdky k Wc mi přijdou praktické.
Stupínek či schůdky samostatně se zase dají využít i jinde než jen k Wc.
Měli jste někdo schůdky s prkénkem pro děti,jak moc vám přišli praktické využili jste je?
Je stupínek 13cm dostatečná výška,není to málo?
Kdo kupoval redukci na wc-jakou máte?Některé na záchod špatně pasují.Samozřejmě asi záleží i na typu mísy wc.
Foto schůdky ma WC aby bylo jasné co mám na mysli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27.11.10 13:22

Tento stupínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.10 13:23

Nebo tyto schůdky,co Vám přijde nejlepší? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2087
27.11.10 13:23

Stupínek z Ikea, mají dvě výšky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
27.11.10 13:24

Máme oboje, redukci se schůdkem využíváme pravidelně už rok a půl, stupínek se tu válí spíše jako krabice na hračky či stolička :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
27.11.10 13:31

My máme stupínek a redukci.Stupínek nepoužívá,špatně se mu tam z něj leze :think: .Tak ho vysazuji,stejně tam musím jít podat časopis :mrgreen:

redukci máme tuhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.10 13:35

Radunko-myslíš tento?
Ten má asi 31cm.
Jenže zase ty schůdky mi přijde,že si na ně může časem třeba vlízt sám a umýt si ruce.Na 31cm
stupínek,nevyleze,ale 13cm mi zase přijde málo.
Tk se chci poradit co jste která měla a jak moc Vám to vyhovovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.10 13:36

Zapoměla jsem dát tu fotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
27.11.10 13:39

A vy máte umyvadlo u záchoda?že by tam dosáhl z těch schůdků? 8-o :wink:

Ten vyšší stupínek ikea se mi líbí,nikdy jsem ho tam neviděla 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.10 13:46

Umyvadlo u záchodu máme,ale nepředpokládám,že by si myl ruce ze schůdků co jsou k Wc s tím prkénkem,to asi ne.Jo Ty jsi asi myslela,že jako máme na wc umyvadlo.Máme totiž wc s koupelnou dohromady.
Zajímá mě jak moc je co praktické,pokud by schůdky s redukcí dohromady(foto první)byly opravdu šikovné,koupila bych asi obojí.Leze se na to dětem dobře-po těch schůdkách na záchod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
27.11.10 13:50

Slunečnice-já tam raději chodím s ním-mýt si ruce.jednou mu ten stupínek ujel a on se hodně kousl do jazyka jak se uhodil o umyvadlo :cry: Takže máme ten nízký a vodu pouštím já :wink:

Ty schůdky,já nevím,mě osobně to přijde dost nepraktický.Asi protože bydlíme v paneláku :lol: A moc místa na uskladnění tam není.

Koukala jsem na MMB tam mají už použíte za docela slušné ceny kdyby jsi se rohodla je koupit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
27.11.10 15:25

Mladší ještě na WC nechodí, staršímu se na to leze dobře, v podstatě od začátku bez pomoci a nikdy nespadl (tím nechci říct že se to nemůže stát). Skladování toho moc těžký není, je to sklápěcí :mrgreen: Takže když se nepoužívá, tak to prostě strčíme vedle záchoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivi
1839
27.11.10 21:56

Tak jelikož máš chlapečka, tak bych ti NEdoporučovala ty dřevěné schůdky. On to totiž občas (často :roll: ) počůrá. Ten plast mi v tomhle směru přijde lepší.

Jinak máme doma ten nižší stupínek od Ikey a pohoda. Fajn je, že si ho malý sám přesune kam potřebuje (k umývátku) a že se vejde pod záchod, když jdeme my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.10 22:23

Děkuji Vám za příspěvky.Snad vybereme dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
29.11.10 22:57

Ahoj,
my máme doma na WC malý stupínek z Ikey - umyje si z něj pohodlně i ruce v malém umyvadle, v koupelně u umyvadla máme ten velký stupínek. Na WC máme i redukci, co je tu zoprazena, protože jiná obyčejná na naše prkénko nešla.
Zkusili jsme i jiné 2, ale první „klouzala“, tedy byla nebezpečná a druhá byla velice natěsno, špatně se nandavala (musela se hodně a správně domáčknout) a hrozilo skřípnutí stehen. Obě zkončili o dům dál - u babiček - na jejich prkénka pasujou bez problému. ;)
Malá si byla už před jejím třetím rokem sama schopna dojít na WC i umýt ruce bez pomoci. Teda když chtěla ;) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze