Je toto prvosemestrální screening?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nojiste
7.8.12 16:30

A muzu se zeptat kde si na nem byla?

• Citovat
  • Upravit
nojiste
7.8.12 16:31

Pro NikysekR :)

• Citovat
  • Upravit
197
7.8.12 23:09

Ahojky na screening jdu ve 12tt dr mi říkala že budu platit 450kč nemáte někdo zkušenost se screeningem v I. trimestru v Praze u apolináře? kolik se tam platí a jak to probíhá? díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
8.8.12 07:58

Ahojky ja teda byla v Podoli a neplatila jsem nic, jen 100 kč za fotku mimiska. Jinak delaj to pres brisko a je to nadherny pocit, koukas na monitor na mimisko. Krásný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
8.8.12 09:35
@nojiste píše:
Pro NikysekR :)

Ve FN Olomouc, Ústav lékařské genetiky a fetální medicíny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4784
8.8.12 10:52

Ahoj…byl jste někdo na prvo screeningu na genetice v Plzni- Černicích…jak to tam probíhá???A musím být nalačno???Jsem objednaná až na 10:30 a to nevím, tedy jestli se nepozvracím, pokud nebudu moci snídat. Děkuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1607
22.12.12 00:03

No tak holky, já se chystám 15.1. Doktor mě pozval do „poradny“ s tím, že mi udělají odběry krve, moč sebou a já si řekla, že chci screening tak mi řekl, že sebou mám donést i 1.000,– Tak doufám, že to bude něco většího :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
9.7.13 15:24

@NikysekR tak to je skvělý… to já jsem zvěddavá na sebe, teď jsem tak 10+5 a 26.7. jdu na screening..snad to bude taky takové šťastné, jak u tebe :) ale já si za to musím zaplatit 1400 KČ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
18.3.14 08:30

Zítra jdu na screnning přímo do nemocnice, kde jsou na to specializovaný. Mělo by se tomu říkat kombinovaný screnning a stojí kolem 1000Kč, záleží na tom kde. Obyč. screnning se dělá i na gyndě. Je zdarma, ale už neni tak přesný.
Měla bych dotaz. Myslíte, že už mi teď před 13 týdnem ze screnningu můžou zjistit pohlaví? A krom fotky, můžu tam poprosit i o video? Nejraději bych si ten záběr nahrála na telefon, ale to mi příjde praštěný.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
18.3.14 08:34

@Hooupacka Pohlaví už se v tomto týdnu zjistit dá. Mě ho řekli v obou případech ve 12 tt. Ale záleží jak kvalitní mají UTZ, jak je mimčo natočené, a jak je doktor šikovný. :lol: Fotku by jsi dostat měla určitě a o video se budeš muset informovat přímo tam. Nejlépe uděláš když se prostě zeptáš. Každé pracoviště je jiné. Ať vám to dobře dopadne ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19799
18.3.14 08:35

@Hooupacka pohlaví určují podle nějaké kůstky, když to chceš nahrát, musíš jim to říct hned při příchodu, asi nahrávají na přinesené dvd nebo na flashku, já si řekla bohužel jen o fotku :? Držím :palec: ať jste ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
18.3.14 08:38
@hajánek76 píše:
@Hooupacka pohlaví určují podle nějaké kůstky, když to chceš nahrát, musíš jim to říct hned při příchodu, asi nahrávají na přinesené dvd nebo na flashku, já si řekla bohužel jen o fotku :? Držím :palec: ať jste ok

Podle kůstky?? Slyším poprvé. Já mám fotku přímo pohlavního orgánu z 12 tt a je tam vidět jasný pinďourek a ne nějaká kůstka. Ale asi co pracoviště to něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
18.3.14 08:41
@Lucík 25 píše:
Ahoj…byl jste někdo na prvo screeningu na genetice v Plzni- Černicích…jak to tam probíhá???A musím být nalačno???Jsem objednaná až na 10:30 a to nevím, tedy jestli se nepozvracím, pokud nebudu moci snídat. Děkuji za info

Ahoj, já se zrovna do Černic chystám. Tak jak to tam probíhalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19799
18.3.14 08:44

@dizinka :mrgreen: ta stydká kost, je tam rozdíl, jinak bych to nepoznala, pak mi to pohlaví dr. potvrdila i když řekla, že je to pravděpodobné, ale tam kde jsem byla se nepletou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
18.3.14 08:50

Díky moc holky, už se těším jak blázen, až toho prďolu zase uvidim.. Teď jsem objevila ceník a za nahrávku chtějí 700kč, tak to asi nebudu hrotit a vystačim si jen s fotkou.. :-)
A můžu přijít nasnídaná ne? Jdu taky až v 10:30, bez snídaně bych tam asi umřela.. :-) Berou tam krev, ale o jídle nikdo nic neříkal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí