Je toto prvosemestrální screening?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7323
23.4.14 17:36

@TerezkaaKubik po špatných zkušenostech ti přeji, aby to konečně vyšlo ;) Já jsem si říkala, že buď a nebo, tak jsem to moc neřešila, ale teď teda taky doufám, že už to bude v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
912
23.4.14 19:41

@TerezkaaKubik dnes jsem nestihala tady cist a nez jsem se sem dostala, tak jste vsechno probraly ;) chtela jsem jen rict, ze treba v Praze nepotrebujes zadne doporuceni prostě nic. Prijdes si k Apolinari pro zadanku na krev a hned te objednaji na screening. Neplati se ani koruna a ze jsou tam kapacity :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1451
24.4.14 14:41

@kaluta Já jdu na screeninig do Ústí nad Labem a to je nějaká soukromá klinika, kde se platí 900,– UTZ. Zajímalo by mě, jestli už je tam vidět pohlaví miminka :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1451
24.4.14 14:42

@Pomka Moc děkuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
912
24.4.14 14:48

@TerezkaaKubik Co vim, tak v Usti je Tornero - soukroma klinika. Kolik se tam plati nevim, ale holky co tam byly, tak byly spokojene. Ja jsem z Chomutova. Pohlaví dvoum rekli, třem ne..asi jak to jde videt. My jsme ted byli u Apolinare v Praze a pohlaví nam nerekli. Teda nezminili se a my jsme byli tak paf, ze jsme se zapomeli zeptat :-D jedeme tam v 16tt znovu, tak snad nam to uz reknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1451
25.4.14 10:25

@kaluta to je ona Tornero. platí se tam UTZ 900,–. Tak snad už se konečně dozvíš co čekáte :-)my by jsme to také rádi věděli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
28.4.14 11:39

Já sem teď ve 12tt.Na krev jsem šla v 10tt a čeká mě screening teď ve středu v Kolíně a platí se 1000kč. Jsem starší tak jsem zvědavá co mi tam řeknou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1451
28.4.14 12:14

@Madlafous Nemaluj čerta na zeď předčasně :-) já jedu zítra na screeninig UTZ, i když mám strach po dvou samovolných potratech a navíc se léčím se štítnou žlázou, tak se zároveň moc těším až uvidím naše štěstí :-) :srdce:
Jak ti dopadla krev ze screeningu? Mě dopadla dobře, tak snad bude v pořádku i UTZ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
30.4.14 17:56

Tak už mám po vyšetření. Někdo tady psal že v Kolíně nebyli ochotní a nic jí neřekli. Tak já se tam setkala jen s ochotou a vstřícností. Dokonce i fotku mi vytiskli, samozřejmě za 100kč poplatek.Ale takových peněz to stálo než se to podařilo tak nějaká stovka sem nebo tam. Všechno máme v pořádku. Ale že mám mimčo čiperu. Ležela jsem tam asi 15min. než se dr. podařilo změřit co potřebovala. Pořád se mrňousek otáčel dokola jak šus. Až jsme se tam všichni smáli. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
28.5.15 13:12

Ahoj, me ceka screening zhruba za 3 tydny a uz ted se hrozne bojim aby to nedopadlo spatne..ma s tim nekdo zkusenost?? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.18 20:24

Screening

Ahoj mám dotaz ohledně prvního screeningu, doktor mi neřekl ani že mě to čeká a ani, že máma něco platit jen, že chtějí moč a krev . Je hodně důležitý tento screening. Nic o tom nevím . Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí