Screening ve 20. týdnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7712
17.5.18 14:03

@janinka.jani my ti tu normalne odpovidaly, tak se necerti ;) chtela jsi nazory, tu jsou a nikdo nebyl protivny a rypavy…to ty se tu ohrazujes uplne zbytecne ;) na ten utz jdi, fakt je dulezity. Drzim palce, at je vse ok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ibi
4168
17.5.18 14:11

@barabrambora máme doma téměř 5tiletou dceru, ta nás drží nad vodou. Jinak už nejsme nejmladší (36), takže bychom nejradši co nejdříve… nejraději hned po 6ti nedělí… ale vůbec netuším. Teď to bolí hrozně, protože je to úplně čerstvé, ale doufám, že čas trošku tu bolest zmírní a že se dočkáme brzo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27679
17.5.18 14:14
@rena621 píše:
Ale i kdyby neco zjistili uz s tym nic neudelas ve 20t uz na potrat jit nemuzes. Oni nijak neovlivni vyvvoj plodu. Jen uz vis na co se pripravit.

na potrat z důvodu vývojových vad se dá jít tuším do 22tt možná i dýl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linamati
17.5.18 14:15
@rena621 píše:
Ale i kdyby neco zjistili uz s tym nic neudelas ve 20t uz na potrat jit nemuzes. Oni nijak neovlivni vyvvoj plodu. Jen uz vis na co se pripravit. [/citaj
Já jsem na tom prvním screeningu měla vysoké hodnoty na Downov syndrom.. ptala jsem se doktora, co s tím jde dělat.. říkal že do 24 TT jde ( při závažných případech) ukončit.
  • Citovat
  • Upravit
685
17.5.18 16:12

@Ibi To je fajn, že máte ještě holčičku. Nám se to taky stalo až u druhého. Mě tehdy doktorka řekla počkat 2 MS a začít. Nakonec z toho byly 3 roky. Né, že by nám to nešlo, ale já už jsem nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
17.5.18 18:41
@ka2ka píše:
na potrat z důvodu vývojových vad se dá jít tuším do 22tt možná i dýl :think:

No ted maminka psala ze bohuzel ve 23 t.to absolvovala. Takze moje chyba nevedela jsem to. Ale mas pravdu urcite chce kazdu kontrolu absolvovat. Neni to sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
17.5.18 18:43
@Linamati píše:
@rena621 píše:
Ale i kdyby neco zjistili uz s tym nic neudelas ve 20t uz na potrat jit nemuzes. Oni nijak neovlivni vyvvoj plodu. Jen uz vis na co se pripravit. [/citaj
Já jsem na tom prvním screeningu měla vysoké hodnoty na Downov syndrom.. ptala jsem se doktora, co s tím jde dělat.. říkal že do 24 TT jde ( při závažných případech) ukončit.

A jak to dopadlo potvrdilo se to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ibi
4168
17.5.18 18:55

@barabrambora to určitě, nemít malou, dávala bych to ještě hůř, ona nás drzi nad vodou. Já po druhém toužím pořád a myslím, že čím dříve tím lepe… Ale ten strach v dalším tehu si vůbec nedokážu představit… :oops: tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linamati
17.5.18 19:08
@rena621 píše:
A jak to dopadlo potvrdilo se to?

Naštěstí to vyloučili a malá je v pořádku. Nebo jako teď jsem v půlce těhotenství ale naštěstí testy už jsou ok. Ale říkala mi kamarádka že v těch centrech to klidně spletou a atd.. takže těch testů je potřeba více.

• Citovat
  • Upravit
1671
17.5.18 19:34
@Linamati píše:
Naštěstí to vyloučili a malá je v pořádku. Nebo jako teď jsem v půlce těhotenství ale naštěstí testy už jsou ok. Ale říkala mi kamarádka že v těch centrech to klidně spletou a atd.. takže těch testů je potřeba více.

Dobre to dopadne :srdce:
Moje znama taky ji vyslo ze bude dite postizene nepamatuji co to konkretne bylo a tak ji doporucili potrat a on se rozhodla dite nechat a vis jak to dopadlo? Dite zdrave krasna holcicka co bude mit uz 15let. Takze drzime palce at Ste zdrave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí