Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já byla na screeningu v Gennetu v Lbc a paráda a nic jsem neplatila ![]()
Pak si mě ještě pozvali na tripply ve 4 měs a na velký UTZ v pátém měsíci.
@Anonymní píše:
Jsem teprve na začátku těhotenství a zatím nemám potřebu, aby to o mně někdo věděl, tak se předem omlouvám za anonymitu.Jsem z Jičínska a čekám své druhé dítě. S prvním jsem na screeningu nebyla, ale teď bych si ho ráda zaplatila.
Můžete mi napsat své zkušenosti, kde jste na screeningu byly a jak jste byly spokojené??? Jsem ochotná jet do Hradce, Boleslavi nebo Liberce… možná i do Prahy, když to bude nutné. Moc děkuji za odpovědi
ahoj, byla jsem na 4D utz v Genettu v Liberci a byli moc fajn, komunikuji dobre a proto ted na tento testu pujdu opet do Genettu v Liberci.
Já byla v HK v Sanusu - stojí to tam sice 1600 ale naprostá spokojenost. Nejdřív ti daj termín kdy přijdeš a vysajou ti krev + prohlídne tě doktor a vysvětlí co a jak a rovnou si tě objednají cca za 14dní na ultrazvuk. Tam se nám taky krásně věnovali, všechno vysvětlili, popsali, udělali fotečky. Prostě paráda. Doporučuju ![]()
Ja jsem byla v Kostelci nad Orlici v CAR Arleta (30 km od HK). Taky moc doporucuju, profesionalni pristup, jsou tam vyborni ![]()
Já byla v HK ve fakultce, platila jsem 800 za odběr krve(u své gyndařky) a pak za uz 350Kč no, nemám výhrady, doktor vypadal, že kouká poctivě, byl ochotný vše vysvětlit a ukázat, obrázky mi dal zadarmo-takže mohu doporučit.
Já byla před 14 dny v Liberci a nemůžu si stěžovat. Neplatila jsem nic a mám 2 velké pěkné fotky (jedna za 150,– tuším) z 13.tt.
@Anonymní píše:
Jsem teprve na začátku těhotenství a zatím nemám potřebu, aby to o mně někdo věděl, tak se předem omlouvám za anonymitu.Jsem z Jičínska a čekám své druhé dítě. S prvním jsem na screeningu nebyla, ale teď bych si ho ráda zaplatila.
Můžete mi napsat své zkušenosti, kde jste na screeningu byly a jak jste byly spokojené??? Jsem ochotná jet do Hradce, Boleslavi nebo Liberce… možná i do Prahy, když to bude nutné. Moc děkuji za odpovědi
dostala jsem doporučení od kamarádky na Dr Boudyš Luděk, v HK v Malšovicích. Super pan doktor a má prý super ultrazvuk.Cenu bohužel nevím, teprve se tam chystám a zapomněla jsem se zeptat. Kdyby jsi potřebovala, tak telefonní číslo tam je 495 832 394.Jinak pan doktor prý pracuje i ve fakultce a na ty ultrazvuky prý je kabrňák. tak se těším.
@baruse.t muzu se zeptat, zda se te ptali, zda chces vedet pohlavi nebo ti ho rekli po tve zadosti?
Zakladatelka:
Tak jsem byla dnes na kontrole a zmínila se o tom screeningu a vypadá to, že ho začali dělat i u nás v ordinaci, ale do toho se mi moc nechce, platí se za to tak jako tak 1000kč a tomu jejich UZT tolik nenvěřím… takže doktora asi slušně odmítnu…
A kdybych chtěla např do toho Gennetu, tak si tam mám zavolat a můžu i bez žádanky nebo jak to tam chodí???
@Anonymní píše:ano objednat a to co nejdrive, maji treba i mesicni lhuty…
Zakladatelka:Tak jsem byla dnes na kontrole a zmínila se o tom screeningu a vypadá to, že ho začali dělat i u nás v ordinaci, ale do toho se mi moc nechce, platí se za to tak jako tak 1000kč a tomu jejich UZT tolik nenvěřím… takže doktora asi slušně odmítnu…
A kdybych chtěla např do toho Gennetu, tak si tam mám zavolat a můžu i bez žádanky nebo jak to tam chodí???
Já měla doporučení od své gynekoložky na oba screeningy do Gennetu. Čekala jsem, že budou po mě chtít peníze, ale nic. Buď to bude tou žádankou nebo pojišťovnou. Raději jsem se neptala, proč nemusím platit ![]()
Jinak se mě neptali, jestli chci vědět pohlaví a ani jsem ho vědět nechtěla. Nechápu to, ale dneska jsem 50% 50% vědět pohlaví. Asi si to nechám říct až ve 20.tt ![]()
@Anonymní píše:
Zakladatelka:Tak jsem byla dnes na kontrole a zmínila se o tom screeningu a vypadá to, že ho začali dělat i u nás v ordinaci, ale do toho se mi moc nechce, platí se za to tak jako tak 1000kč a tomu jejich UZT tolik nenvěřím… takže doktora asi slušně odmítnu…
Tak si tam zavolej nebo mrkni na jejich web. stránky.
Ahoj holky, prosím nevíte někdo o jiném dobrém gynekologickém institutu poblíž Lbc nebo třeba i v Jbc, MB než je Gennet a KLN v Liberci, kde by mi udělali prvotrimestrální screening. V Gennetu mě nevzali, protože mají díky vánočním svátkům plno
A do Liberecké nemocnice po přečtení recenzí se mi ukrutně nechce… Budu ráda za každé doporučení. Čas objednání se mi krátí ![]()
První screening mi dělal doktor Sochůrek v MB Modrá hvězda poliklinika v Mladé Boleslavi.
Jsem teprve na začátku těhotenství a zatím nemám potřebu, aby to o mně někdo věděl, tak se předem omlouvám za anonymitu.
Jsem z Jičínska a čekám své druhé dítě. S prvním jsem na screeningu nebyla, ale teď bych si ho ráda zaplatila.