Sdílená chalupa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4706
30.9.23 20:19
@Anonymní píše:
O sdílení s tatínkem nestojí ani švagrová.

Možná byste ji meli nabidnout i vás dum, aby netrpěla v byte :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9019
30.9.23 20:30

To je neskutečný. Švagrová i tchýně došly k závěru, že chata patří celé rodině a ještě se vás odtud snaží vystrnadit. Přitom jste ji od nikoho nedostali, ale koupili od sousedky. Doufám, že nemají klíče. Pokud ano, tak vyměňte zámky a na chatu odteď můžou jen ve vaší přítomnosti a jen příležitostně, aby jim došlo komu to tam patří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
30.9.23 20:40

8o tak ta, případně obě by letěly jak namyšleny bolest. Ať si koupí svoje.

A pes by byl pokaždé! venku. Nevidím důvod ho zavírat, on je tam víc doma než švagrová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
30.9.23 20:41

To je bizar! Jako ta tchyně, co se nacpala v sestonedelisnase do bytu a chtela ji s miminem prrsunout na gauc, aby se mohla lepe vyspat v jeji posteli. Nekdy si fakt muzu hlavu ukroutit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2517
30.9.23 20:46
@KalamityJohn píše:
Tak zaprvý jsem to četl blbě a teď jsem zklamanej. Sdílení chlapa by bylo zajímavější. :think: :mrgreen:A ne, neuhnul bych. Pro klid v rodině bude lepší, když budou jezdit někam na svoje.

haha :mrgreen: hele sdílení chlapa se tu řeší pořád a moc z toho ty manželky nadšený nejsou :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
30.9.23 20:51

Větší úlet jsem snad ani nečetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.23 20:55
@Pudloslava píše:
To je bizar! Jako ta tchyně, co se nacpala v sestonedelisnase do bytu a chtela ji s miminem prrsunout na gauc, aby se mohla lepe vyspat v jeji posteli. Nekdy si fakt muzu hlavu ukroutit.

Svým způsobem to chápu. Mají tam dědu, za kterým jezdí, tak tam chtějí zázemí. U nich to opravdu nejde. Tchán se ženou mají 2+kk, tak to tam moc na roztahování není. Jezdí tam i její děti.
Kdyby přišli s tím, že chtějí klíče od vejminku, tak bych jim ho nechala u dědy, ale na sdílení moc nejsem.

• Citovat
  • Upravit
8302
30.9.23 20:59
@Anonymní píše:
Svým způsobem to chápu. Mají tam dědu, za kterým jezdí, tak tam chtějí zázemí. U nich to opravdu nejde. Tchán se ženou mají 2+kk, tak to tam moc na roztahování není. Jezdí tam i její děti.
Kdyby přišli s tím, že chtějí klíče od vejminku, tak bych jim ho nechala u dědy, ale na sdílení moc nejsem.

Ty si nedáš říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
30.9.23 21:03
@Anonymní píše:

Potrebovala bych zázemí v pekne přírodě a stací mi klíč od vejminku 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.23 21:10
@Zeoli píše:
Ty si nedáš říct.

Tak teď už ne. Kdyby přišli před všemi nápady, tak bych s tím i souhlasila. Pořád jsou rodina. Stejně tam jezdili.
Teď už mají smůlu.

• Citovat
  • Upravit
9023
1.10.23 07:05

Já se blbě zeptám, kdo platil koupi té chalupy??
Pokud nikdo z nich, tam mají smůlu.
Pokud si to dovolí takto organizovat někdo, komu to neříká pane, tak má skutečně smůlu. Bohužel.
Já bych to prostě nedovolila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.23 08:15

@alisekR my. Platili jsme i celou rekonstrukci. Občas pomohl tchán a jeho žena. Oni nám tam i zalévají záhony a občas posekaji, pomůžou se dřevem a tak.
My máme dřevo pro všechny, ale jak bydlíme dál, tak manžel dřevo nařeže a nastipe a oni rovnají.
Tchyně na začátku řekla, že to je nesmyslný žrout peněz. Švagrová s manželem na začátku slibovali, že projedou pomoc se dřevem a tak. Byli jednou, pak jsme tři roky slyšeli, že si tam švagr pohnul zády.

• Citovat
  • Upravit
16989
1.10.23 08:27
@Anonymní píše:
@alisekR my. Platili jsme i celou rekonstrukci. Občas pomohl tchán a jeho žena. Oni nám tam i zalévají záhony a občas posekaji, pomůžou se dřevem a tak.
My máme dřevo pro všechny, ale jak bydlíme dál, tak manžel dřevo nařeže a nastipe a oni rovnají.
Tchyně na začátku řekla, že to je nesmyslný žrout peněz. Švagrová s manželem na začátku slibovali, že projedou pomoc se dřevem a tak. Byli jednou, pak jsme tři roky slyšeli, že si tam švagr pohnul zády.

Je mi líto tvého muže..Víš jak, tobě to do očí nikdo neřekne..

Jako já se na to dokážu podívat i z jejich úhlu pohledu - vidí prázdnou chalupu, ale co nevidí tak je ta práce a peníze za tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5374
1.10.23 08:28
@Anonymní píše:
Nechceme chalupu prodat a ani pronajmout. Sice tam nejezdime každý týden, ale máme to tam rádi. Máme tam spoustu ovocných stromů a keřů. Kolem super okolí. Do práce to máme 30 km. Už jsme tu byli i týden a jezdili odtud rovnou do práce. Děti tu mají kamarády.
Nechci sem jezdit ani s nimi. Máme psa a jejich děti z něj mají strach, takže pes musí být zavřený a nesmí se proběhnou, ani když jsou děti v chalupě, protože co kdyby chtěly ven…

Ty máš barák, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.10.23 08:30
@Takco píše:
Ty máš barák, vid?

Co to s tím má společného, že má třeba barák. Aj kdyby měla 3 baráky. Tyhle vši neopravňuje, že se budou někde sockovat. Ať si našetří na své.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová