Seberozvojový/sebemotivační diář
- Fotoalbum (9)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Seberozvojový/sebemotivační diář
Máte někdo nějaký? Zvlášť by mě zajímal Doller. Jak je používáte, jak jste spokojeny? Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@yocheved píše:
Máte někdo nějaký? Zvlášť by mě zajímal Doller. Jak je používáte, jak jste spokojeny? Díky
Ty predtisteny mi prijdou blby. Rada si delam diar podle sebe, motivujici citaty si najdu taky sama
A Doller ani neni hezky.
Mam krouzkovy Filofax, nastrkam si tam presne, co se mi hodi, snadna vymena listu, spousty doplnku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Baba píše:
Ty predtisteny mi prijdou blby. Rada si delam diar podle sebe, motivujici citaty si najdu taky samaA Doller ani neni hezky.
Mam krouzkovy Filofax, nastrkam si tam presne, co se mi hodi, snadna vymena listu, spousty doplnku.
Tak to jsi dobra, já nejsem absolutně kreativní typ, neumím ani kreslit, ani hezky psát, a ani me nebaví nic extra vymýšlet
. Filofax mám též, ale používám ho jako standardní diář, k němj byh ráda něco, co by mi nabídlo tak trochu 2v1, a nejlépe v knížkové podobě, abych si to pak mohla schovávat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kolarkaa píše:
Udělala jsem ti pár fotek pro představu @yocheved
Jeee, ten je moc hezký, děkuji za fotky, i jsem viděla od toho samé autora nějaké další z jeho edice.. Pěkné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@yocheved píše:
Tak to jsi dobra, já nejsem absolutně kreativní typ, neumím ani kreslit, ani hezky psát, a ani me nebaví nic extra vymýšlet. Filofax mám též, ale používám ho jako standardní diář, k němj byh ráda něco, co by mi nabídlo tak trochu 2v1, a nejlépe v knížkové podobě, abych si to pak mohla schovávat.
Schovavat si diar nepotrebuju, mame rodinny,,denik”.
Jediny, na co sem se kreativne zmohla, jsou rozrazovace a zalozka, co sem si zalaminovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@yocheved jj má toho víc.. ještě mám od něj toto, vždy citát na stránku a druhá strana volná na myšlenky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Baba píše:Ja nejsem kreativni. Samolepky si tam teda nekdy lepim a washi pasky sem tam pouziju. Me vyhovuje, ze si to muzu upravit podle sebe bez skubani, skrtani.
Schovavat si diar nepotrebuju, mame rodinny,,denik”.
Jediny, na co sem se kreativne zmohla, jsou rozrazovace a zalozka, co sem si zalaminovala.To je muj vrchol, vyssi ambice nemam
No hele, já si jednou koupila nádherný Moleskine, nějakou limitku… Řekla jsem si, že též budu spoléhat jen na samolepky a washi, páč dál má schopnost nedosáhne. Dopadlo to tak, že jsem ho uvnitř fakt šíleně polepila, byla to hrůza a diář letěl. To je výhoda filofaxu, že to člověk může zkoušet nanečisto, to je fakt
. Máš to ale pěkný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kolarkaa píše:
@yocheved jj má toho víc.. ještě mám od něj toto, vždy citát na stránku a druhá strana volná na myšlenky
Joo, to je ono, toto jsem viděla, hrozně se mi líbí ten přebal
. Moc děkuji za vyfocení vnitřku, tento si asi koupím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@yocheved píše:
No hele, já si jednou koupila nádherný Moleskine, nějakou limitku… Řekla jsem si, že též budu spoléhat jen na samolepky a washi, páč dál má schopnost nedosáhne. Dopadlo to tak, že jsem ho uvnitř fakt šíleně polepila, byla to hrůza a diář letěl. To je výhoda filofaxu, že to člověk může zkoušet nanečisto, to je fakt. Máš to ale pěkný
Dík. Moleskiny sem taky nějaký měla, jsou hezký, ale metodou pokus omyl sem zjistila, že potřebuju tu kroužkovou vazbu. Vadí mi, když se moc škrtá, to radši stránku přepíšu ![]()
A potřebuju tam hodně oddílů - domácnost, buzzer lístek, práce, kultura… ráda si škatulkuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit