Seberozvojový/sebemotivační diář

2144
21.8.20 15:19

Seberozvojový/sebemotivační diář

Máte někdo nějaký? Zvlášť by mě zajímal Doller. Jak je používáte, jak jste spokojeny? Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
60142
21.8.20 15:58
@yocheved píše:
Máte někdo nějaký? Zvlášť by mě zajímal Doller. Jak je používáte, jak jste spokojeny? Díky ;)

Ty predtisteny mi prijdou blby. Rada si delam diar podle sebe, motivujici citaty si najdu taky sama :jazyk: A Doller ani neni hezky.
Mam krouzkovy Filofax, nastrkam si tam presne, co se mi hodi, snadna vymena listu, spousty doplnku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
21.8.20 16:13

Mám tento a je hezký, líbí se mi

https://www.luxor.cz/…zbo000306312?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
21.8.20 16:18
@Baba píše:
Ty predtisteny mi prijdou blby. Rada si delam diar podle sebe, motivujici citaty si najdu taky sama :jazyk: A Doller ani neni hezky.
Mam krouzkovy Filofax, nastrkam si tam presne, co se mi hodi, snadna vymena listu, spousty doplnku.

Tak to jsi dobra, já nejsem absolutně kreativní typ, neumím ani kreslit, ani hezky psát, a ani me nebaví nic extra vymýšlet :lol:. Filofax mám též, ale používám ho jako standardní diář, k němj byh ráda něco, co by mi nabídlo tak trochu 2v1, a nejlépe v knížkové podobě, abych si to pak mohla schovávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
21.8.20 16:23

Udělala jsem ti pár fotek pro představu @yocheved ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
21.8.20 16:25
@Kolarkaa píše:
Udělala jsem ti pár fotek pro představu @yocheved ;)

Jeee, ten je moc hezký, děkuji za fotky, i jsem viděla od toho samé autora nějaké další z jeho edice.. Pěkné :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
21.8.20 16:26
@yocheved píše:
Tak to jsi dobra, já nejsem absolutně kreativní typ, neumím ani kreslit, ani hezky psát, a ani me nebaví nic extra vymýšlet :lol:. Filofax mám též, ale používám ho jako standardní diář, k němj byh ráda něco, co by mi nabídlo tak trochu 2v1, a nejlépe v knížkové podobě, abych si to pak mohla schovávat.
:nevim: Ja nejsem kreativni. Samolepky si tam teda nekdy lepim a washi pasky sem tam pouziju. Me vyhovuje, ze si to muzu upravit podle sebe bez skubani, skrtani.
Schovavat si diar nepotrebuju, mame rodinny,,denik”.
Jediny, na co sem se kreativne zmohla, jsou rozrazovace a zalozka, co sem si zalaminovala. :jazyk: To je muj vrchol, vyssi ambice nemam :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
21.8.20 16:28

@yocheved jj má toho víc.. ještě mám od něj toto, vždy citát na stránku a druhá strana volná na myšlenky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
21.8.20 16:30
@Baba píše: :nevim: Ja nejsem kreativni. Samolepky si tam teda nekdy lepim a washi pasky sem tam pouziju. Me vyhovuje, ze si to muzu upravit podle sebe bez skubani, skrtani.
Schovavat si diar nepotrebuju, mame rodinny,,denik”.
Jediny, na co sem se kreativne zmohla, jsou rozrazovace a zalozka, co sem si zalaminovala. :jazyk: To je muj vrchol, vyssi ambice nemam :mrgreen:

No hele, já si jednou koupila nádherný Moleskine, nějakou limitku… Řekla jsem si, že též budu spoléhat jen na samolepky a washi, páč dál má schopnost nedosáhne. Dopadlo to tak, že jsem ho uvnitř fakt šíleně polepila, byla to hrůza a diář letěl. To je výhoda filofaxu, že to člověk může zkoušet nanečisto, to je fakt :mrgreen:. Máš to ale pěkný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
21.8.20 16:31
@Kolarkaa píše:
@yocheved jj má toho víc.. ještě mám od něj toto, vždy citát na stránku a druhá strana volná na myšlenky

Joo, to je ono, toto jsem viděla, hrozně se mi líbí ten přebal :srdce:. Moc děkuji za vyfocení vnitřku, tento si asi koupím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
21.8.20 17:02
@yocheved píše:
No hele, já si jednou koupila nádherný Moleskine, nějakou limitku… Řekla jsem si, že též budu spoléhat jen na samolepky a washi, páč dál má schopnost nedosáhne. Dopadlo to tak, že jsem ho uvnitř fakt šíleně polepila, byla to hrůza a diář letěl. To je výhoda filofaxu, že to člověk může zkoušet nanečisto, to je fakt :mrgreen:. Máš to ale pěkný ;)

Dík. Moleskiny sem taky nějaký měla, jsou hezký, ale metodou pokus omyl sem zjistila, že potřebuju tu kroužkovou vazbu. Vadí mi, když se moc škrtá, to radši stránku přepíšu :jazyk:
A potřebuju tam hodně oddílů - domácnost, buzzer lístek, práce, kultura… ráda si škatulkuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
21.8.20 17:04

@yocheved není zač :kytka: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie