Jak se vyplňuje sebetrasování? A jak funguje eNeschopenka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mag
12870
16.2.22 13:10

@bedrisek jsem taky plzensky kraj. Volali druhy den a neschopenku ti vystavi hned ode dne testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12870
16.2.22 13:13
@bedrisek píše:
Připojím se, holky, s dotazem.

Dnes mi přišla SMS, že je syn (13) pozitivní. Není mu dobře, od úterý leží doma. Pracuji jako učitelka. Vedení mě poslalo domů.

Vyplnila jsem za syna sebetrasování. Jako blízké kontakty jsem uvedla nás (rodiče a sourozenec).

Odpo jdeme zbytek rodiny na test.
Do práce/školy nesmím, dokud nebudu mít negativní pcr. KDO MI TY DNY OMLUVÍ? PŘEDPOKLÁDÁM TEDY DNEŠEK A ZÍTŘEK?

Ani po negativním testu nemůžeš zpátky do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
16.2.22 13:23

Můžu se taky vtirnout s dotazem? Jak dlouho teď trvá, než dorazí nemocenská na účet? Byla jsem doma od 10. prosince do 17. ledna a pořád ani koruna. Dovolat se na cssz je prakticky nemožné. Je možné, že zaměstnavatel nevyridil potřebné dokumenty, když je teď vše elektronicky? Protože očr za loňský duben jsem si nakonec musela vyřídit sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bedrisek
16.2.22 14:01
@mag píše:
@bedrisek jsem taky plzensky kraj. Volali druhy den a neschopenku ti vystavi hned ode dne testu.

Díky. Budeme čekat. Nic jiného nám stejně nezbyde

• Citovat
  • Upravit
bedrisek
16.2.22 14:02
@mag píše:
Ani po negativním testu nemůžeš zpátky do práce.

Jo jo, už jsem na to byla upozorněna. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
268
16.2.22 15:24

@lucad77 Takže je to stále jedna neschopenka? A oni ji jen prodlouží? Mám strach aby se na mě pak nevykašlala a já nespoléhala na to že mi to prodloužili. Nevím ta sestra u mého praktika je fakt hrozná :( ani nevím kdy se mám hlásit nic prostě jak dlouho vlastně mám být doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24765
16.2.22 19:02
@JitaPitterova píše:
@lucad77 Takže je to stále jedna neschopenka? A oni ji jen prodlouží? Mám strach aby se na mě pak nevykašlala a já nespoléhala na to že mi to prodloužili. Nevím ta sestra u mého praktika je fakt hrozná :( ani nevím kdy se mám hlásit nic prostě jak dlouho vlastně mám být doma.

Ano, stále jedna a ta samá. Pokud jste pozitivní, musí to řešit lékař, protože tím pádem se vám ruší karanténa a nově začíná izolace, kterou ukončuje on až na základě vaší minimálně dvoudenní bezpříznakovosti. Volala bych znovu a trvala na tom, že chci mluvit s lékařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24765
16.2.22 19:03
@Tamtama píše:
Můžu se taky vtirnout s dotazem? Jak dlouho teď trvá, než dorazí nemocenská na účet? Byla jsem doma od 10. prosince do 17. ledna a pořád ani koruna. Dovolat se na cssz je prakticky nemožné. Je možné, že zaměstnavatel nevyridil potřebné dokumenty, když je teď vše elektronicky? Protože očr za loňský duben jsem si nakonec musela vyřídit sama.

No minimálně za ten prosinec už vám to dávno přijít mělo. Ale záleží, jak poslali z práce podklady. Asi bych se informovala v zaměstnání a poté na OSSZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
16.2.22 20:02

@lucad77 no asi jo protoze sestře jsem vážně nerozuměla jak mi to říkala znuděně pak se to najednou vyplo a už jsem tam nechtěla volat a s ní se dohadovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
16.2.22 21:38

@lucad77 u zaměstnavatele (teď už bývalého) je to zbytečné, momentálně se mnou nekomunikuje, protože chci proplatit nevycerpanou dovolenou a potrebuju potvrzení na daně :zed: zkusím zítra znovu tu ossz, třeba budu mít štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.22 08:25

Nevíte jak je v to v případě.. Vystavená neschopenka - zápal plic, a těsně před ukončením pozitivní covid.. Lékař změnil na covidovou s tím, že mám zavolat po 5 dnech, rozjela se mi rýma a kašel, znovu tak mi řekl, že další týden zavolat.. Jsem doma s covidem 14-dnes od pozitivního testu, a pořád mám příznaky,..
Muj dotaz je takový, jeslti si mám zavolat z měnu na klasickou neschopenku a nebo nechat- covidovou..
U uterý mám objednané plicní.. Nevím, jeslti s tím mám otravovat lékaře a nebo to nechat běžet, a le to bych asi zase nemohla jít k tomu plicnímu, a neřekla bych, m že je toto už covid, a le prostě,,,po covidu,
Léíkaři samozřejmě zavolat můžu, ale spíš by mě zajímal názor.. Všichni víme, jak je to ted s tím voláním.,.Na zmenu neschopenky jsem volala dva dny,

• Citovat
  • Upravit
24765
17.2.22 16:04
@Anonymní píše:
Nevíte jak je v to v případě.. Vystavená neschopenka - zápal plic, a těsně před ukončením pozitivní covid.. Lékař změnil na covidovou s tím, že mám zavolat po 5 dnech, rozjela se mi rýma a kašel, znovu tak mi řekl, že další týden zavolat.. Jsem doma s covidem 14-dnes od pozitivního testu, a pořád mám příznaky,..
Muj dotaz je takový, jeslti si mám zavolat z měnu na klasickou neschopenku a nebo nechat- covidovou..
U uterý mám objednané plicní.. Nevím, jeslti s tím mám otravovat lékaře a nebo to nechat běžet, a le to bych asi zase nemohla jít k tomu plicnímu, a neřekla bych, m že je toto už covid, a le prostě,,,po covidu,
Léíkaři samozřejmě zavolat můžu, ale spíš by mě zajímal názor.. Všichni víme, jak je to ted s tím voláním.,.Na zmenu neschopenky jsem volala dva dny,

Já bych si asi došla pro jistotu na nový PCR test. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+