Sebevražda - a co duše?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
667
10.6.17 00:15

Tak třeba když někdo umí v hypnóze dotat člověka do minulého života. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.17 10:52

A neni to nebezpecne?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.6.17 12:00

K hypnoze je zapotrebi nejake doporuceni od lekare nebo muze se nechat zhypnotizovat kdokoli?

• Citovat
  • Upravit
125
10.6.17 12:07

Doufám, že až umřeme, budeme prostě jenom mrtví a žádné duše tady ani v nebi bloudit nebudou. Rozložíme se, skončíme, nebudeme. Zůstane po nás jen myšlenka v těch co po nás zůstali a i ta s nimi časem ze světa zmizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.17 15:00

Neverim, ze po smrti nic neexistuje. Muj muz v noci spal, ja se na chvilku probrala a videla jsem v miste kde lezel obrovske svetlo ( a nebyl to odraz mesice pres zaluzie). Ja se ho rano zeptala, jestli nemel vyroci umrti nejaky jeho pribuzny nebo kamarad, a on rekl, ze mela babicka vyroci umrti. Tak ho asi dosla zkontrolovat, jestli je v poradku…

• Citovat
  • Upravit
1966
10.6.17 18:32
@Anonymní píše:
Jak nekdo muze vedet nebo tvrdit, ze sebevrahove se reinkarnuji, aby dostali prilezitost vse jeste jednou v dalsim zivote napravit? A to treba porad dokola? Dle ceho to nekdo muze tvrdit, na zaklade ceho…?

Na základě ničeho-oni si to jen myslí, že by to tak mohlo být nebo to od někoho slyšeli a věří tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
10.6.17 21:21
@Anonymní píše:
Neverim, ze po smrti nic neexistuje. Muj muz v noci spal, ja se na chvilku probrala a videla jsem v miste kde lezel obrovske svetlo ( a nebyl to odraz mesice pres zaluzie). Ja se ho rano zeptala, jestli nemel vyroci umrti nejaky jeho pribuzny nebo kamarad, a on rekl, ze mela babicka vyroci umrti. Tak ho asi dosla zkontrolovat, jestli je v poradku…

Toe fajn že si to pamatuje. Já mám blbýho pamatováka na výročí a svátky, narozky..Sem rád, že je babička v „nebi“,pač moje babička je na áru a v nikoho a nic nevěří, ale toe individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
10.6.17 21:41

Můj přítel se před pár měsíci oběsil a nedávno se se mnou přišel rozloučit ve snu. Nevidêla jsem ho, neslyšela jsem ho, ale cítila jsem to. Že jsem se vznášela nad postelí a on mě tím jakoby objímal. Možná to všechno bylo moje podvědomí, že jsem jen chtěla, aby se mi o něm zdálo. Ale já tomu věřím. Nechci věřit, že by jeho duše, sebevraha, byla tady někde s námi a viděla všechnu tu bolest, kterou cítíme tím, že tu není. On byl nesmírně hodný člověk. Já musím a chci věřit tomu, že našel štěstí v míru, které mu tento svět nedokázal dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
10.6.17 22:59
@Veru021 píše:
Můj přítel se před pár měsíci oběsil a nedávno se se mnou přišel rozloučit ve snu. Nevidêla jsem ho, neslyšela jsem ho, ale cítila jsem to. Že jsem se vznášela nad postelí a on mě tím jakoby objímal. Možná to všechno bylo moje podvědomí, že jsem jen chtěla, aby se mi o něm zdálo. Ale já tomu věřím. Nechci věřit, že by jeho duše, sebevraha, byla tady někde s námi a viděla všechnu tu bolest, kterou cítíme tím, že tu není. On byl nesmírně hodný člověk. Já musím a chci věřit tomu, že našel štěstí v míru, které mu tento svět nedokázal dát.

Snad ano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.17 10:27
@Danikoof píše:
Toe fajn že si to pamatuje. Já mám blbýho pamatováka na výročí a svátky, narozky..Sem rád, že je babička v „nebi“,pač moje babička je na áru a v nikoho a nic nevěří, ale toe individuální.

On si na to vzpomnel az dodatecne ne okamzite ze mela babicka vyroci smrti. I tak je to zajimave.

• Citovat
  • Upravit
667
11.6.17 21:31

Hypnóza může být nebezpečná pokud ji provádí někdo nezkušený. Nemám zkušenost a ani po tom netoužím. Mluvila jsem s jedným co se takhle nechal zhypnotizovat a pak měl strašné sny a v noci mluvil ze spaní řečí kterou neuměl. Jednou jsem o tom četla i článek, prý se to může stát, když se hypnóza prování špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
16.6.17 19:44
@Anonymní píše:
On si na to vzpomnel az dodatecne ne okamzite ze mela babicka vyroci smrti. I tak je to zajimave.

"Byl sem na pitvě a chlap jak hora se střelil do hlavy, pac měl neshody s manželkou…Řekl bych, že samovražda je špatná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
18.6.17 20:29

Čtu knížku od Raymonda Moodyho Život po životě a píše tam, že se tématem sebevražda bude zabývat obsáhleji v jiné své knize. Nevíte, jak se ta kniha jmenuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
18.6.17 20:39

Ja si vzdycky rikal, ze po smrti neni nic. Stejne jako pred narozenim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
18.6.17 21:21

Nevíte někdo, jak se ta kniha jmenuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie