Sebevražda - životní pojistka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Pokud spácháš sebevraždu, tak tvé rodině částku nevyplatí! Zkus si spíše najít dobrého psychiatra a psychoterapeuta a i když je tvá životní situace jakkoliv těžká, tak tvé děti tě potřebují. Posílám sílu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Očekávej ze ti brzy zaklepe na dvere pčr a priste uvazuj, co das verejne na net
- Citovat
- Upravit
Sebevražda je vyloučena u všech pojistek. Takže by měly smůlu tak jako tak. Takže ne.. Nedostanou ani 1. 5 mega, ani nic jiného
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
ty jsi si necetla podminky vyplaty?
a uvazovat o sebevrazde, kdyz mam 2 deti? neni lepsi si najit psychiatra?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vážené dámy, pojišťovny neplní v případě, že sebevražda se koná do dvou let od počátku pojištění. Přečtěte si dotaz. Pojistka je stará 4 roky. Plnit by měli i se sebevraždou teď, jen ale za 1,5 mil. Chci dětem aspoň něco po sobě nechat.
- Citovat
- Upravit
Jako že děti ocení peníze, ale matku ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mno už se jich fakt bojím. Zavřou me? Za to, ze se chci zabít? Nebo ze chci nějakou cestou zajistit svoje děti?
- Citovat
- Upravit
proc se chces zabit? to ti tvych deti neni ani trochu lito?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to já jsem špatná máma. Pojistka nic moc, raději teda tady budu pro syna já ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@markytka3 píše: Více
Je mi jich líto. Ale víc mi je jich líto, že musej žít se mnou. Beze mě jim bude o moc líp.
- Citovat
- Upravit
Zdravím,
chci se zeptat. Mam uzavřenou životní pojistku uz od roku 2020, ale mam tam pojistnou částku 1,5 mil pouze. Mam 2 deti. Kdybych nyni částku navýšila, např. na 7 mil., počítají se znovu ty dva roky od uzavření jako doba, kdy se člověk nemůže zabít, aby pojišťovna plnila? Nevíte někdo? Díky moc