Seboroická dermatitida u dospělých

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4957
23.1.14 21:45

Tohle je otazka ledvin. Bezne masti, sampony jen prekryvaji problem. Kortikoidy pusti zacarovany kruk a objevi se dalsi nemoci. Proto to je pro beznou medicinu nevylecitelne. U homeopatik si kazdy musi nechat nasadit homeo presne sobe na miru. Nejde si predavat urcite homeo rady mezi sebou. Muzete zkusit homeo lecbu, cinany, bylinkare, joalis, energy…at si kazdy vybere, komu co vic sedi nebo jestli mate moznost nekoho skutecne provereneho z techto oblasti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
23.1.14 21:47

@savik to je pravda, me se to ted hrozne zhorsilo po porodu, bohuzel dokud kojim tak nechci kortikoidy, taky nejvic zabiral Elocom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8675
23.1.14 21:49

@LLenkaa mě vadí potraviny s vysokým obsahem vit. C,do dvou dnů jsem komplet vysypaná v obličeji. Jsou to citrony, pomeranče, kiwi, rajčata, pomelo, to damé tímto ochucené minerálky nebo šťávy, potom hoodně kořeněná jídla a kyselá…nejhorší je, že to vyskočí po tom jídle až tak za dva dny, tak se to hodně špatně určovalo na co to bylo…
No a krémy na obličej, jediný co můžu tak je klasická nivea krém, ta modrá kulatá plechová a pak calcium panthotenicum z lékarny…jinak skoro vše tím jak to je parfémované mi to podráždí… jo a ve vlasech šampony, to chce taky zkoušet..
Nevím zda vám to pomůže, každý to má asi stejně jinak, ale zkuste vypozorovat…
Já od té doby co to vím, a opravdu se vyhýbám těmto potravinám, musím říct, že se mi to v obličeji udělá tak jednou za dva měsíce a to jen lehce…dřív jsem to měla ve vlasech, na čele podél vlasové linie, v obočí kolem nosu a úst…hrůza…kožařů jsem vyzkoušela několik a pomohlo mi až mé vlastní vypozorování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
23.1.14 21:58

@Dadys co se tyka citrusu a celkove exotickeho ovoce, tak aby se to dostalo k nam, tak to slejou silenou chemii. Na barelech jsou znacky s krizenymi hnaty, ze by se toho clovek nedotkl ani rukavici a pak se tu tim lidi cpou a tohle jsou pak vysledky. Ja si nemuzu dat nikde ani vodu s citronem. Do pulhodiny mi je zle a telo se to snazi dostat ven. Bio ovoce mi to nedela.
Kazdy na to reaguje jinak. Nekdo se osype( moje mama raky), nekomu je zle ruznym stylem. Nekym to projde a zanecha to otisky nekde uvnitr a kumuluje ee to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8675
23.1.14 22:04

@ArankaA tak třeba rajčata, ty máme vlastní a nepoužívám ani postřiky ani hnojiva a ty mi vadí opravdu hodně…
Jinak věřím, že něco bude i na té hormonální rovnováze, jak tu někdo psal, protože je pravda, že co jsem těhu, tak super pleť bez problémů.
Takže další léčba TĚHOTENSTVÍ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
23.1.14 22:14

NO MĚ SE TO ROK PO PORODU TOTÁL ZHORŠILO, ŽE TAKHLE JSEM TO NEZAŽILA! TY LEDVINY, TO MĚ UŽ TAKY NAPADLO. NEVÍTE NĚKDO NA NĚKOHO Z PARDUBIC, KDO SE ZABÝVÁ HOMEOPATIKY?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
23.1.14 22:23

@savik TAK TEPRVE http://medicabaze.cz/index.php?… TADY, CO JSTE VKLÁDALA, JSEM ZJISTILA, JAK MÁM POUŽÍVAL PEVARYL GEL, CO MI PŘEDEPSALA DOKTORKA!!! ŽE SE TÍM MÁM NAMAZAT A PO 5 MIN SMÝT A JÁ SE TÍM MAŽU JAKO DIVÁ A JEN SE TO ZHORŠUJE, MOŽNÁ V TOM JE ZAKOPANÝ PES, ŽE JSEM K TOMU NEDOSTALA ŘÁDNÉ INSTRUKCE A MOHLO BY TO ZABRAT…ACH JO, NENÍ DOKTOR, JAKO DOKTOR :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
23.1.14 22:25
@Dadys píše:
@ArankaA tak třeba rajčata, ty máme vlastní a nepoužívám ani postřiky ani hnojiva a ty mi vadí opravdu hodně…
Jinak věřím, že něco bude i na té hormonální rovnováze, jak tu někdo psal, protože je pravda, že co jsem těhu, tak super pleť bez problémů.
Takže další léčba TĚHOTENSTVÍ ;)

Vse, co se zlepsi v tehu se preda diteti. Melo by se pred tehu radne vycistit.
Alergie na potraviny, ac ciste bez chemie ze zahradky muze souviset se zanesenym telem. Predpokladam, ze by se naslo mnohem vic zatim velmi nevyznamnych problemu na tele, ktere casem budou rust. dneska je vyborne, ze jsou dostupne zdroje, jak se cistit a vse eliminovat ci uplne odstranit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
23.1.14 22:28

A MÁTE NĚKDO ZKUŠENOSTI S PITÍM ALOE NA PROČIŠTĚNÍ? DNES JSEM S TÍM ZAČALA, MÁM KŮRU NA PŮL ROKU NAKOUPENOU…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6077
23.1.14 22:43

@LLenkaa http://homeopatie-vilcakul. cz/dotazy/seznam-homeopat
tady máš seznam homeopatů.
Pokud to máš tak zhoršené, jak píšeš, taky se přimlouvám pro léčbu homeopatiky, které ti vybere zkušený homeopat.
Co se týče kortikoidů, ty celý problém jen zakonzervují a navenek se zdá vše dobré. Po čase to může vylézt někde jinde, třeba na plicích jako astma. Věř mi, vím o čem mluvím. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
23.1.14 22:54

@LLenkaa mám nový šampon a vyzerá že začne zaberať

http://www.lekarna.cz/…vujici-lupy/

ešte mám k tomu Gelargin a Micetal a po 3 týžd je to o dosť lepšie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
24.1.14 10:01

Manzelovi zabira jen sampon Ducray… Jinak vsechno ostatni z lekarny uz take zkusil a nic. Uz jsme byli u nekolika koznich doktoru a vzdy jen podaji letaky z lekarny na Vichy a podobne. Uz zacinam mit alergii jen na to chovani, to neni leceni, to je prodej kosmetiky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
24.1.14 10:24

Koukněte na stránky HANAKS HOMEOPATHY, je to výborná doktorka, léčí trochu jinou homeopatií, je to sice dražší, ale nemusíte k ní jezdit osobě, mám s ní výborné zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
24.1.14 13:48

@terkamo to súhlasím tiež som sa stretla s tým, že som odišla s letákom a zo vrorkom šamponu :pocitac:

Mne osobne šampon najviac vyhovoval Polytar AF a už sa teším kedy ho začnú zase vyrábať

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
24.1.14 23:43

No to je fakt, u třech doktorek jsem byla a každá mi dala leták…a nazdar, tím mě měly z krku a řekly, že seboreu má každej pátej a byla jsem hotová. Jo a nezapomněly mi říct, ať nechám u sestry 30 Kč - ta nejdůležitější informace z celý návštěvy! Zkusím tedy pak šampon Ducray, jak píšete, zatím mám ten Medicat, tak uvidím, jak zabere, nemůžu zatím po pár umytích soudit, i když…nic moc se teda neukázalo, že by to pomáhalo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek