Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
maminky nas malejto ma po celem telicku ma te s tim nejaka zkusenost?co ste pouzivali za pripravky,mockrat dekui za odpovedi! ![]()
Ahoj všichni, hledám někoho se středně těžkou seborrheou. Nenajde se tu někdo?
Podrobnější informace do SZ. Děkuji za vstřícnost
. M.
Chci se zeptat - je to dedicne? Manzel to myslím, má ale neřeší to
Má šíleně husté vlasy, rastou mu doslova trsy i jakoby z jednoho korinku a delají se mu v nich az takove krusty silne par mm. Dají se normalne sloupnout a neboli ho to, jen asi svedi tak se kolikrat drbe jak blazen. Museli sme i misto spolecne matrace koupit dve oddelené. Jak mne tím drbáním v spánku budil, cestovala celá postel a po jednom matraci se to hrozne prenaselo..Resit to klasicky nechce, jen jednou donesl niaky hormonalni roztok z lekarny na predpis od doktora a obcas si to tym namaze ale no furt to tam ma
Hodne si vlasy striha na kratko, pokud je necha delsi ma je jak Marge Simpsnova, huste a stoji mu na vsechny strany jak je ma tolik. Tak se bojim aby to nemelo i mimco jestli po nem bude mit vlasy ![]()
@Malaga píše:
Ahoj všichni, hledám někoho se středně těžkou seborrheou. Nenajde se tu někdo?
Podrobnější informace do SZ. Děkuji za vstřícnost. M.
Já ji mám už pár let.ale udržuji to na neviditelné úrovni (obličej),ve vlasech to mám teda teď nic moc. ale to mi dělá každé jaro. klidne mi napiš ![]()