Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já mám dojem ,že ty Hyeny má muj tatka v knihovně.Hned jak tam pojedu tak to zjistím.
tak jsem vcera zkoukla chlapce v pruhovanem pyzamu..sila
dam jeste tu sedou zonu..
Ta šedá zona je ještě strašnější.Ale člověk by měl vědět co se dělo a dějě ,a nepřehlížet špatné věci.
ted na ni koukam…sila,fakt.
premyslela jsem,ze pojedu do osvetimi,podivat se..byla tam znama,rikala,ze to ticho co tam vladne je neskutecny..
jenze ted to tak nejak nevidim.. ![]()
Moje pocity po tom jak jsem se na tu Šedou zonu dodívala ,byly ruzné .Nedávno jsem se dívala na Habermanuv mlýn a nechápala jsem České lidi ,jak se tak mohli chovat k Němcům ,obyčejným lidem.Ted to ale chápu .
presne,jak se mohli nemci chovat k jinym lidem,takto..uz nietsche,zacal o nadcloveku..par hnupu se toho chytlo,pak stacil vytecny recnik, tomu narod,ktery ma silne vyvinute vlastenectvi..to jsem mozna blbe napsala,ale nevim jak to jinak vyjadrit..jsem ted nejaka mimo.o)
a uz to jelo.pak se nedivit odplate cechu,doba byla hrozna.
o tom Habermanove mlyne jsem uz slysela,podivam se pozdeji.
jeste se mi moc libil Pramen zivota..trosku jina vec,tam ukazana..ale suprovy film.
sthan píše:
Jojo ten jsem taky viděla.To je jak šlechtili tu rasu,že?
jj,cesky filmek,vybirali cesky holky s arijskymi rysy..pak je narvali hormonama a nechali oplodnit nemeckyma dustojnikama…krasny film..hrdinka nakonec pocla s zidovskym muzem,synem majitelu,toho baraku,kde se to odehralo..pak ho zabili..po valce,decka odvezli neznamo kam..
Do Osvětimi pořádala vloni zájezdy Student Agency, zhruba každých 6 týdnů. Jestli to platí ještě letos, nevím.
steveka píše:
presne,jak se mohli nemci chovat k jinym lidem,takto..uz nietsche,zacal o nadcloveku..par hnupu se toho chytlo,pak stacil vytecny recnik, tomu narod,ktery ma silne vyvinute vlastenectvi..to jsem mozna blbe napsala,ale nevim jak to jinak vyjadrit..jsem ted nejaka mimo.o)a uz to jelo.pak se nedivit odplate cechu,doba byla hrozna.
o tom Habermanove mlyne jsem uz slysela,podivam se pozdeji.
jeste se mi moc libil Pramen zivota..trosku jina vec,tam ukazana..ale suprovy film.
Habermannův mlýn jsem viděla,je to dost smutné..a už od začátku mi bylo jasné,jak dopadne hlavní hrdina.Pramen života je pěkně udělaný,jen ten konec je nijaký,neví se,jestli hlavní hrdinka najde své dítě.Taky je podobný film Kukačka v temném lese-a holčině kterou dali na převýchovu k německému důstojníkovi.Podobný jako Habermannův mlýn je Krev zmizelého.
Jinak o třetí říši mám jednu polici knížek,ale většinou literatura faktu.
Pro Juru:mám dost knížek od Quido Knoppa,moc hezky píše.Nedávno jsem dočetla studii o vyrovnání se současné německé generace s Třetí říší-Můj děda nebyl nácek.
No já bych ještě připomenul Knížku „Říkali mi Leni“. Je to pro změnu na téma „lidické děti“.....
Teda momi, to s těma knížkama bylo fakt slovo do pranice… ![]()
Tak tady je asi 15-20 procent těch mých.
Některé odborné se nehodí vystavovat, to byste si mysleli, že jsem totálně… tento. (Teď myslím třeba „Ženijní stavitelství ve druhé světové válce“…
)
Jura007 píše:
Teda momi, to s těma knížkama bylo fakt slovo do pranice…Tak tady je asi 15-20 procent těch mých.
Některé odborné se nehodí vystavovat, to byste si mysleli, že jsem totálně… tento. (Teď myslím třeba „Ženijní stavitelství ve druhé světové válce“…)
Nojo,já jsem ženská
tchán mi říká,že jsem se měla narodit jako chlap…když už tu byla diskuse o jaderné elektrárně,láká mě Pripjať,četl jsi Motlitba za Černobyl?Výpovědi likvidátorů,jejich pozůstalých,obyvatel okolo Černobylu.