Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jura007 píše:
No já bych ještě připomenul Knížku „Říkali mi Leni“. Je to pro změnu na téma „lidické děti“.....
jj,natáčí se film Lidice,na ten se těším!
Jura007 píše:
Do Osvětimi pořádala vloni zájezdy Student Agency, zhruba každých 6 týdnů. Jestli to platí ještě letos, nevím.
jela bych..ale…mimisek na ceste..to nedame..pozdeji sand…
momi33 píše:Jura007 píše:jj,natáčí se film Lidice,na ten se těším!
No já bych ještě připomenul Knížku „Říkali mi Leni“. Je to pro změnu na téma „lidické děti“.....
taky se už těším
Díky za typ na Šedou zónu. Dobrý film je Muž bez osudu - nebo Člověk bez osudu ( nepamatuji si přesně ). Je to taky z druhý světový války, ale je to pěkný film ![]()
Šedá zona je asi nejtvrdší film jaký jsem kdy o holocaustu viděla. Ještě vlastně s s dalším drsným filmem: Vítězství ducha. Doporučila bych film život je krásný. Ještě jsem viděla Lidice, Habermanův mlýn, poslední vlak a ďáblova čísla.
Jo a ještě jsem viděla pianistu. To bylo také něco otřesného. ![]()
Ahoj, tak jsem včera zkoukla šedou zonu, fakt síla, přesto že jsem byla utahaná jak kotě ještě hodně dlouho jsem nemohla zabrat. Kdysi jsem viděla film s Aňou Gaislerovou, přesně už nevím o čem to bylo, žila v nějakém ústavu kde se blondýny vychovávaly pro německé pány a rodily jim děti, nakonec jí to dítě sebrali.Moc pěkný film, zaboha si nevzpomenu na název.