Šéf mě přehlíží
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@medvidka S ním ne, ani jedno.Přiznávám. Prostě mi to nějak nejde - nechci. Ostatní mám dá se říct omotané. Občas je dobré je pochválit, dělat hloupou nebo jít do všeho. A dá se říct, že jsme parta, že mě vzali mezi sebe.
Ale se šéfem od začátku jedeme na vlně; snažil se, byl v pohodě a já byla netykavka, která ho sotva pozdravila. Nevim proč jsem si držela odstup.
A celkově mi přijde i blbé na šéfa používat ženské zbraně a pak akorát nahrát drbnam - že drbů, pomluv tu je, ani já se jim na bývalém místě nevyhla.![]()
Celkové Nová práce, náplň práce a do toho dopady od ex - šéfové a já se chovala jak odtažitý balvan.
Ano jeden jste nepobrali dostatečnou socialni inteligenci. On neví, jak se k tobe chovat, aby nahodou neudelal nexo blbe, nedotkl se tey wtp. Musí se pred tebou hlidat.
Ty jsi na tom vlastne podobně.
Zenske zbrane se nemysli svadeni, ale určitá ženská/mateřská empatie skloubena se sebevědomím. Prostě být v klidu a to ty nejseš. Ale chapu te, mela jsem to stejne se svym školitelem na vysoké.
- Citovat
- Upravit
@andrasteia A jak to dopadlo? Nějaká rada? Protože takhle se nedá fungovat a já už teď vím, že minimálně 4 roky budu na tomto místě, stále ve stejném složení co jsme teď.
A jo, chovám se jak bůů. Nedokážu se před ním uvolnit a chovat se normálně jako k ostatním.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@andrasteia A jak to dopadlo? Nějaká rada? Protože takhle se nedá fungovat a já už teď vím, že minimálně 4 roky budu na tomto místě, stále ve stejném složení co jsme teď.A jo, chovám se jak bůů. Nedokážu se před ním uvolnit a chovat se normálně jako k ostatním.
Tak dodělala jsem doktorát, oba jsme na sebe byli az do konce naštvání a ted uz nemame nic spolecneho. A je to skoda. Ja jsem se snažila tehdy byt „profesionální“ protože jsem byla v kolektivu nejmladsi (vsichni tak 10 let starsi), jedina jejich studentka… Takze jsem byla proste sesnerovana a on to ze me citil, tak kolem me chodil jakoby po spickach.
Taky me stvalo, ze mi nikdy nerekl, ze jsem neco udelala dobre, a az zpetne jsem se vzdycky dozvedela, co bylo blbe. Takze jsem se mu vyhýbala, ze jo.
- Citovat
- Upravit
@andrasteia
To je celkem na nic. Jsem taky nejmladší, rozmezí není tak velké. 8-13 let let, skoro vrstevníci, ale komunikace a vztah mezi námi nějak vazne a někdy bych i potřebovala další ženu tam,
udělat si prima prostředí, popovídat si žensky…
Před asi týdnem jsme stěhovali kancelář, šéf mi řekl, že nebudu tahat nic těžkého ( by mě nezabilo, jsem zvyklá ), a že ten den jiná činnost za naše oddělení nebude ( přitom se mohlo stihnout obojí ) a řekl čas v kolik tam všichni půjdeme.
O pár dní později byl ten den. Došli jsme na místo, kdybych se nezeptala co teda mám vzít, tak mi snad nic k práci nedal, kolegové mě zapojili ![]()
Padla tam poznámka, Jani, ty košťata dáme tam do té mezírky, ( zrovna jsem držela set domácích potřeb ) a blbě se u toho culil - fajn, je to chlap. Dvojsmyslný poznámky ještě nikoho nezabily.
Na konci řekl, hoši, děkuji za super pomoc,. Hmmm, nevím, o tom, že bych měla pinďu a celkem to i zamrzelo.
Přijdu si jak pátý kolo u vozu. Jde se dělat něco těžšího ( fyzicky ), já s tím problém nemám
, místo toho mi dá práci jinou…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@andrasteiaTo je celkem na nic. Jsem taky nejmladší, rozmezí není tak velké. 8-13 let let, skoro vrstevníci, ale komunikace a vztah mezi námi nějak vazne a někdy bych i potřebovala další ženu tam,
udělat si prima prostředí, popovídat si žensky…Před asi týdnem jsme stěhovali kancelář, šéf mi řekl, že nebudu tahat nic těžkého ( by mě nezabilo, jsem zvyklá ), a že ten den jiná činnost za naše oddělení nebude ( přitom se mohlo stihnout obojí ) a řekl čas v kolik tam všichni půjdeme.
O pár dní později byl ten den. Došli jsme na místo, kdybych se nezeptala co teda mám vzít, tak mi snad nic k práci nedal, kolegové mě zapojili
Padla tam poznámka, Jani, ty košťata dáme tam do té mezírky, ( zrovna jsem držela set domácích potřeb ) a blbě se u toho culil - fajn, je to chlap. Dvojsmyslný poznámky ještě nikoho nezabily.![]()
Na konci řekl, hoši, děkuji za super pomoc,. Hmmm, nevím, o tom, že bych měla pinďu a celkem to i zamrzelo.
Přijdu si jak pátý kolo u vozu. Jde se dělat něco těžšího ( fyzicky ), já s tím problém nemám
Tebe se taky dotkne každá blbost. Máš si z těch poznámek udělat srandu a třeba jim to i vrátit. S tebou teda musí být radost pracovat.
Prostě se do toho kolektivu vůbec nehodíš. Buď se s tím smiř a ber to tak jak to je, nebo jdi jinam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@andrasteiaTo je celkem na nic. Jsem taky nejmladší, rozmezí není tak velké. 8-13 let let, skoro vrstevníci, ale komunikace a vztah mezi námi nějak vazne a někdy bych i potřebovala další ženu tam,
udělat si prima prostředí, popovídat si žensky…Před asi týdnem jsme stěhovali kancelář, šéf mi řekl, že nebudu tahat nic těžkého ( by mě nezabilo, jsem zvyklá ), a že ten den jiná činnost za naše oddělení nebude ( přitom se mohlo stihnout obojí ) a řekl čas v kolik tam všichni půjdeme.
O pár dní později byl ten den. Došli jsme na místo, kdybych se nezeptala co teda mám vzít, tak mi snad nic k práci nedal, kolegové mě zapojili
Padla tam poznámka, Jani, ty košťata dáme tam do té mezírky, ( zrovna jsem držela set domácích potřeb ) a blbě se u toho culil - fajn, je to chlap. Dvojsmyslný poznámky ještě nikoho nezabily.![]()
Nehodis se do toho prostredi. Ja jsem hodne zenska a pracuju v prevazne muzskym prostredi. Vetsinou jsem nekde byla jedina zena. Musela jsem se naucit chovat (ne zmenit sebe).
Beres sama sebe moc važně.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ještě je všemu jsi vztahovacna az hruza a zrejme moc smyslu pro humor jsi také nepobrala…
Takovou mladou pipi 🐓je snem mit v kolektivu, to ti povim.
Ty bud rada, ze tam nemas jinou zenskou, protoze ta kdyby se chovala naprosto bezne a normalne, tak bude videt ten kontrast tveho divného chování a sorry dle popisu nemam pocit, ze bys extra zapadla, spis te ostatni tolerují a berou tak, ze jsi tam jedina pipka/s pipkou… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Hanka1 píše:
Ještě je všemu jsi vztahovacna az hruza a zrejme moc smyslu pro humor jsi také nepobrala…
Takovou mladou pipi 🐓je snem mit v kolektivu, to ti povim.
Ty bud rada, ze tam nemas jinou zenskou, protoze ta kdyby se chovala naprosto bezne a normalne, tak bude videt ten kontrast tveho divného chování a sorry dle popisu nemam pocit, ze bys extra zapadla, spis te ostatni tolerují a berou tak, ze jsi tam jedina pipka/s pipkou…
Mě taky napadlo, k čemu by jí tam přítomnost jiné dámy vlastně byla. K ničemu. V každém kolektivu jsem zažila takové „pipky“ bez smyslu pro humor a ostatní ženy se jich teda spíše stranily.
Leda že by se našla druhá taková, to by tam mohly držet pospolu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale já si umím dělat srandu, i ze sebe. Navíc jsem dost prudici
Akorát s ním to prostě nějak nejde, nedokážu se uvolnit.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ale já si umím dělat srandu, i ze sebe. Navíc jsem dost prudiciAkorát s ním to prostě nějak nejde, nedokážu se uvolnit.
Prostě k sobě nesedite. Smir se s tim, tady se nedá nic moc dělat.
On pravdepoodbne neumi moc s zensmi jednat, neni si jisty. Ty to máš podobně 🤷🏻♀️
- Citovat
- Upravit
@Hanka1 Ale nejsem, samozřejmě mě napadlo říct poznámku s rezervou
, ale nedokážu to ze sebe dostat.
Kolikrát se jen tak potkáme na chodbě a mlčíme, nebo sotva padne pozdrav. Přitom já proti němu nic nemám, není mi nesympatický nebo nepříjemný.
- Citovat
- Upravit
Zakladatelko ty se prostě chováš jako žena, oni tě jako ženu berou a to je celé. Berou tě, ale nerespektují a nevidí tě na své úrovni.
U stěhování bych se nikoho neptala co mám dělat, čapla bych co bych viděla a stěhovala, nezájem že mi šéf řekl, že nemám nic tahat.
U odchodu dřív domů, odsouhlasil ti to, pro něj nebylo co víc řešit. Že řekl pochvalu stylem chlapi, no co odpověděla bych nemáte zač šéfe s úsměvem.
Chlapský svět je jiný. A pozor dělat hloupou se vůbec nevyplatí. Já když potřebuju něco vysvětlit, tak jim narovinu řeknu např. Karle prosím tě podívej se na mě, vidíš ženská. Takže mi to vysvětli podrobně jako ženský já o tom vím úplný prd. Oni se zasmějí, já taky a vysvětlí.
Když mají narážky tak ať je mají, ještě se k nim přidám př. Jednou jsem měla větší výstřih a mám velká prsa, přišla do dílny a slyším, Ježíši větší výstřih jsi mít nemohla mi ty prsa strčíš až pod nos, poznámka pronesená ne s úsměvem. Moje odpověď - jako kdyby ti to vadilo, si můžu to tričko svléknout a být tu jen tak. Všichni jsme se zasmáli a jede se dál.
Nebuď urážlivá, vztahovačná a když se ti něco nelíbí řekni to hned a narovinu. Jinou radu a přiblížení mužského myšlení nemám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paradise Však ano, práce se nebojím a ani tě manuální, čili co jsem věděla že unesu vzala jsem. Co bylo těžší tak jsem Čapla kolegu a pobrali jsme to spolu. ![]()
Mě právě nepřijde, že mě vidí jako ženu
Na minulém oddělení jsme byli mix; ženy, muži. Trochu převaha žen nebo možná počtem nastejno, nevím to bych musela spočítat, ale není to až tak podstatné
a chování mi přišlo přirozené, normální… Občas si připadám, že menstruační dny nemám jen já, ale především šéf a ještě jeden kolega od nás
, protože nálady co občas mají
![]()
U mě je problém ten, že se neumím před šéfem uvolnit. Vidíme se a chovám se jak stažena pipka, která neumí kvaknout. Přitom v osobním životě, a nebo s lidma s kterýma nemám tento problém jsem docela
prudicka - v dobrém slova smyslu, aby bylo jasno.
Přitom když jsme v kolektivu zbývajících lidí, tak je vidět, že když něco říkám poslouchá. Párkrát se i přidal, snažil se být vtipný, ale já na to nějak nereagovala.
Ač vnitřně
jsem si fakt říkala, to bylo dobrý,.
Já ho měla zafixovaneho jako nemluvu - kolovalo to o něm. Dvakrát jsme měli možnost být spolu sami a úplně jsem zírala, nezavřel pusu.
A od té doby… Ráno přijdeme do práce. Buď se pozdravime nebo taky ne a do toho oba koukáme jak tydyt na toho druhého. Když je potřeba pořešíme pracovní věci, když ne to nutné a konec. Já si dám kafčo s kolegy, pokecáme u práce, zasměje me se, kolikrát dva nebo i ja přineseme něco na zub ( samo nabídneme všem ) a je to pohodička.
- Citovat
- Upravit
No tak od zacatku se chovas jak skot 🐮, nebo chces-li jak netýkavka a ledová královna v jednom, tak čemu se po dvou letech divíš?
Holt už ho to přestalo bavit a zrejme ho svým odtazitym chováním a ted i ublizeneckym pasivním postojem zacinas srat…