Immediate peak, investice. Zkušenosti?

Anonymní
24.1.24 10:21

Immediate peak, investice. Zkušenosti?

Ahoj mamky,
vím, že je tohle vyloženě portál ohledně snažení o mimco, problémy s dětmi a tak dále.
Ale nemáte někdo zkušenost s investováním na burze a tak podobně? Já třeba na mateřské o tom dost četla, proto jsem prisla s dotazem i k vám. Nevím, zda jste postřehli 7 pádů Honzy Dědka s Petrou Kvitovou, která tam mluví o Immediate Peak. Nemáte s tím zkušenost?
Děkuji. :*

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2271
24.1.24 10:53

Stačí trochu googlit. Je to jasný podvod a to i včetně podvrženého rozhovoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
24.1.24 10:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.1.24 11:01

Podvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.24 11:02

Moc děkuji za info, mně to nacházelo jen samé pozitiva, ale na to je to asi cílený. Mazec. Myslela jsem si to

• Citovat
  • Upravit
25.1.24 14:05

Ahoj, rozhovor i ona platforma jsou samozřejmě podvrh. :nevim:
Ovšem co se týče obchodování na burze a tradingu, lze se to naučit. Jsem maminka na mateřské dovolené a můžu si tak z domova přivydělat, aniž bych musela obětovat čas s malou (1,5 roku) a chodit někam na brigádu. Znám i lidi, co se tradingem živí a doufám, že i já bych po mateřské mohla zůstat doma a věnovat se rodině. ;)
Pokud se chcete dozvědět více, napište mi, předám vám na mě kontakt na Facebook a můžeme si o tom popovídat, jak to všechno funguje a zda by to pro vás bylo to pravé. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.24 14:26
@VeronikaNT píše:
Ahoj, rozhovor i ona platforma jsou samozřejmě podvrh. :nevim:
Ovšem co se týče obchodování na burze a tradingu, lze se to naučit. Jsem maminka na mateřské dovolené a můžu si tak z domova přivydělat, aniž bych musela obětovat čas s malou (1,5 roku) a chodit někam na brigádu. Znám i lidi, co se tradingem živí a doufám, že i já bych po mateřské mohla zůstat doma a věnovat se rodině. ;)
Pokud se chcete dozvědět více, napište mi, předám vám na mě kontakt na Facebook a můžeme si o tom popovídat, jak to všechno funguje a zda by to pro vás bylo to pravé. :palec:

Ahoj, určitě budu za kontakt ráda a klidně se ozvu. Dost mě to zajímá. Děkuji. :)

• Citovat
  • Upravit
25.1.24 16:08
@Anonymní píše:
Ahoj, určitě budu za kontakt ráda a klidně se ozvu. Dost mě to zajímá. Děkuji. :)

Napiš mi prosím tady do soukromé zprávy (modrá obálka vedle mého jména), já se s tebou nemám jak spojit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.6.24 21:14

@VeronikaNT psala jsem vám zprávu 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie