Immediate peak, investice. Zkušenosti?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Stačí trochu googlit. Je to jasný podvod a to i včetně podvrženého rozhovoru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc děkuji za info, mně to nacházelo jen samé pozitiva, ale na to je to asi cílený. Mazec. Myslela jsem si to
- Citovat
- Upravit
Ahoj, rozhovor i ona platforma jsou samozřejmě podvrh. ![]()
Ovšem co se týče obchodování na burze a tradingu, lze se to naučit. Jsem maminka na mateřské dovolené a můžu si tak z domova přivydělat, aniž bych musela obětovat čas s malou (1,5 roku) a chodit někam na brigádu. Znám i lidi, co se tradingem živí a doufám, že i já bych po mateřské mohla zůstat doma a věnovat se rodině. ![]()
Pokud se chcete dozvědět více, napište mi, předám vám na mě kontakt na Facebook a můžeme si o tom popovídat, jak to všechno funguje a zda by to pro vás bylo to pravé. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VeronikaNT píše:
Ahoj, rozhovor i ona platforma jsou samozřejmě podvrh.
Ovšem co se týče obchodování na burze a tradingu, lze se to naučit. Jsem maminka na mateřské dovolené a můžu si tak z domova přivydělat, aniž bych musela obětovat čas s malou (1,5 roku) a chodit někam na brigádu. Znám i lidi, co se tradingem živí a doufám, že i já bych po mateřské mohla zůstat doma a věnovat se rodině.
Pokud se chcete dozvědět více, napište mi, předám vám na mě kontakt na Facebook a můžeme si o tom popovídat, jak to všechno funguje a zda by to pro vás bylo to pravé.
Ahoj, určitě budu za kontakt ráda a klidně se ozvu. Dost mě to zajímá. Děkuji. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj, určitě budu za kontakt ráda a klidně se ozvu. Dost mě to zajímá. Děkuji.
Napiš mi prosím tady do soukromé zprávy (modrá obálka vedle mého jména), já se s tebou nemám jak spojit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj mamky,
vím, že je tohle vyloženě portál ohledně snažení o mimco, problémy s dětmi a tak dále.
Ale nemáte někdo zkušenost s investováním na burze a tak podobně? Já třeba na mateřské o tom dost četla, proto jsem prisla s dotazem i k vám. Nevím, zda jste postřehli 7 pádů Honzy Dědka s Petrou Kvitovou, která tam mluví o Immediate Peak. Nemáte s tím zkušenost?
Děkuji.