Šéf mi dělá návrhy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4151
9.8.11 16:47

Připomíná mi to jeden příběh. Tuším, že to psal někdo na MK, taky se to řešilo. Paní nakonec nějak od manžela-přítele odešla, zůstala v baráku, který ji nějak zaplatil či pronajímal milenec, měla dítě-už nevím s kým a on si ji tak vydržoval, ji to vyhovovalo, mu očividně taky :nevim: Ale už si to nepamatuju přesně…

Já si myslím, že Tě láká to, že má o Tebe někdo zájem atd. Ale asi by sis měla rozmyslet, co můžeš ztratit. Protože dle toho, co píšeš, je Tvůj chlap báječný a dej si pozor, ať Ti ho v okamžiku, kdy bude volný, neklofne jiná a Ty se už nebudeš mít kam vrátit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.11 16:53

Tak co od toho vlastně čekáš, za nějaký románek rozbiješ rodinu? Nechápu že ti to za to stojí, já bych odešla z práce a jasně a důrazně mu řekla že nemám zájem a at mě nechá být. To by určitě za tebou nechodil, a pokud ano a přišel by za tebou tak by mohl klidně otevřít tvůj manžel a ten už by ho poslal pryč. Ale tady jde spíš o to že tobě se líbí že o tebe projevil někdo takový zájem. Ale hodně riskuješ. To ti pak nemáme co poradit když už podle toho co píšeš mi příjde že ses do něj taky zamilovala.

• Citovat
  • Upravit
22
9.8.11 17:01

Ja manzela v zadnem pripade opoustet nechci! Pokud to zvoru a praskne to, tak opusti on me (cehoz bych strasne litovala, vim to).
Me uz se stalo nekolikrat, ze jsem mela prilezitost a ne ledajakou, ale vzdycky jsem mela vuli to odmitnout, nebyl to ten kazdodenni tlak, bylo to jine.

Ja nevim, ale na me se lepi bud pribehy jak z cervene knihovny nebo nejhorsi rodinna dramata. Same extremy…nikdy snad nebudu mit klid… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.11 17:08

Tak to pěkně riskuješ že tě opustí. A co tě tam tak drží teda v práci kromě toho že máš asi dobrý plat. Myslíš že by byl problém si najít někde něco jiného nebo nad tím nepřemýšlíš? Ani manžel ti nenavrhoval odejít z práce??

• Citovat
  • Upravit
22
9.8.11 17:29

Anonymni!
Necekam od toho vlastne nic, jen par chvil s nim. Zacina se to stupnovat, ted uz staci se mu zadivat do oci a jsem jak poblbla. Ale drzime se navzajem od tela. Snazim se co muzu se toho zbavit, ale nejde to.
S manzelem zadne problemy nemame, po vsech strankach si rozumime, rekal bych, ze me pali dobre bydlo…ze potrebuju poradnou ranu, abych se probrala. Nevim, mozna je to tim, ze tu ted nemam deti, jsou u prarodicu…

Co me drzi v praci? Hledala jsem ji pul roku, mam tam krome dobreho platu i super pracovni dobu prizpusobenou skolce a skole decek, takze tam nemusi byt od nevidim do nevidim, kousek od baraku a skoly, muzu si tam brat deti, kdyz jsou nemocne (nemame tu nikoho na hlidani, obe rodiny daleko)a libi se mi tam. Takovato prace by se mi hledala spatne, jsem cizinka v cizi zemi.
Ja vim, ze to vsechno neni tak dulezite jako vztah, ale ja poprve v zivote ztracim pudu pod nohama.
Nejhorsi je, ze je to jen na me, sef, pokud mu reknu ne, bude to pro neho ne. On ted uz jen reaguje na moje signaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
9.8.11 19:01
Kapradina píše:
Anonymni!
Necekam od toho vlastne nic, jen par chvil s nim. Zacina se to stupnovat, ted uz staci se mu zadivat do oci a jsem jak poblbla. Ale drzime se navzajem od tela. Snazim se co muzu se toho zbavit, ale nejde to.
S manzelem zadne problemy nemame, po vsech strankach si rozumime, rekal bych, ze me pali dobre bydlo…ze potrebuju poradnou ranu, abych se probrala. Nevim, mozna je to tim, ze tu ted nemam deti, jsou u prarodicu…Co me drzi v praci? Hledala jsem ji pul roku, mam tam krome dobreho platu i super pracovni dobu prizpusobenou skolce a skole decek, takze tam nemusi byt od nevidim do nevidim, kousek od baraku a skoly, muzu si tam brat deti, kdyz jsou nemocne (nemame tu nikoho na hlidani, obe rodiny daleko)a libi se mi tam. Takovato prace by se mi hledala spatne, jsem cizinka v cizi zemi.
Ja vim, ze to vsechno neni tak dulezite jako vztah, ale ja poprve v zivote ztracim pudu pod nohama.
Nejhorsi je, ze je to jen na me, sef, pokud mu reknu ne, bude to pro neho ne. On ted uz jen reaguje na moje signaly.

Fíííha! Poblouznění je to nejhorší, co může být… Je to určitě příjemné a krásné, lichotí Ti to… to je jasné… Ale možná právě proto, že je to na takové „platonické“ úrovni, tak Tě to tak „rajcuje“… Věřím, že kdyby se to zvrtlo, tak by to ještě nějakou dobu bylo možná krásné, ale zanedlouho byste se oba ocitli ve slepé uličce a v pasti… :-? Říkáš, že on svou ženu neopustí, Ty svého muže také opustit nechceš… Takže by se jednalo opravdu o „povyražení“ a touhu… :twisted: A to za rozbití dvou šťastných manželství asi opravdu nestojí… Těžká situace a moc, jenže tuším, že pokud opravdu z práce neodejdeš, tak to dopadne bledě, možná katastrofálně… Ale jak si „nabít držku“? (pardon) No bohužel jedině tak, že to prostě uděláš… Každý Ti může říkat horem dolem, ať to neděláš, že to špatně dopadne, ale dokud si to sama nevyzkoušíš, tak neposlechneš nikoho… :oops: Ještě mě napadlo, co takhle vzít si dovolenou a odjet s mužem a dětmi? Tam si třeba uvědomíš, jestli jsi opravdu ve vztahu šťastná nebo jestli Tě to i poté potáhne za šéfem… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
9.8.11 19:34

Terezo!
Diky, myslim, ze mi rozumis.
Na dovolenou jsem taky myslela, jen nevim, jestli by mi ji dal (bereme si dovolenou vzdycky zaroven, protoze jsem tam nejpotrebnejsi, kdyz je tam on :lol: :lol: ) Ale manzelovi ted dovolena skoncila a pristi ma az na Vanoce, jinou si nebere. Deti jsou jeste u prarodicu v Cesku, prave 19. si rpo ne letim. Ale pristi tyden budu v praci jen 3 dny, tak to bude taky jako mini dovolena.
No uvidime, jsem jak mezi dvema ohni - prijdu domu, premyslim, co bych vsechno mohla ztratit, reknu si STOP! Prijdu do prace, staci, aby vedle me prosel a je vse v haji. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
9.8.11 20:03

No tak to je blbý, že manžel dovču nedostane… Tak jedině alespoň na víkend? No… nechtěla bych být na Tvém místě - takovej dvojí svět a hlavně - doma na Tobě přeci musí být vidět určitá změna, ne? Tedy na mě by to vidět bylo, tím jsem si jistá… 8-) Takže přeju hodně vůle a ať to zvládneš! Tady už je každá rada zbytečná, je to opravdu na Tobě! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.11 20:34

Zkus si představit že by to takhle dělal manžel, měl by šefku která by na něj takhle sahala, chtěla by ho prostě to samé jako u tebe a šéfa. Jak by se ti to líbilo? Chtěla bys aby manžel dál zůstal v práci? I když by ti řekl že mu šéfka není lhostejná?

• Citovat
  • Upravit
755
9.8.11 21:13

Jo, to je taky dobrý - představit si, jak by bylo Tobě, kdyby to dělal ten druhý… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
9.8.11 21:55
Terez85 píše:
Anonymní píše:
První tady píšeš že manžela nechces podvést atd. a ted už najednou máš pochybnosti, podle mě je to jen otázka času, a ty mu podlehnes, vyspíš se s ním, manžel na to příjde, opustí tě, rozbijes rodinu. A nakonec tě možná opustí i ten šéf, a vrátí se ke své rodině. A ty zůstaneš sama a budeš se bít do hlavy. Pokud opravdu nechceš podvést manžela tak okamžitě odejdi z práce. Nevěřím že by tě pak hledal apod.pokud bys mu jasně řekla že nemáš zájem.
A fakt se divím tvému manželovi žě ti to trpí. Pokud mu teda říkáš vše i to že na sebe necháváš sahat a že si šéfovi naznacila že ti není lhostejný.
Částečně souhlasím… Ještě před dvěma dny jsi psala, že rozhodně podlehnout nechceš, a teď už jsi na pochybách… :think: To opravdu nedopadne dobře, a pokud zůstaneš v práci, tak je jen otázka času, kdy podlehneš… Rozhodnutí je na Tobě. Držím palce! :mavam:

Ty kráso 8-o 8-o 8-o Taky čumím jak puk, když jsem tu prorokovala, že s ním stejně skončíš v posteli, tak jsem si říkala, že to možná přeháním…a je to tady…skoro…
Jsi upřímná, to se cení, ale tohle nemůže dobře do padnout…Pokud už teď víš, že by tě manžel opustil, tak vidíš, co nejhoršího by se mohlo stát a očividně tě to moc nebrzdí…To, že by tě vyhledal i po výpovědi, je jen tvoje (pochopitelná) výmluva, proto ji nedávat… :nevim:
Podlehneš, asi mnohá z nás by podlehla…tak jen doufám, že to nějak dopadne dobře… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
9.8.11 22:26

Ja vim, to jsem si uz snazila predstavit, i jsem se o tom bavila s manzelem o vikendu, ale nejak to nepomaha.
Ted jsem celkem v pohode, rikam si, ze kdyby se tu ted sef objevil, tak ho vykopnu. Uvidim, jak se budu citit zitra rano v praci.
Ale ja jsem si posledni dny uvedomila, ze nemam zadne soukromi, nic jen pro me, ani tu e-mailovou schranku, nic. My s manzelem delame vsechno spolu. On nikam nejde sam s kamosema nebo tak, aby mel nejakou aktivitu sam za sebe…(jinak je to od prirody spolecensky extrover, aby nevypadal jak podivin :lol: ) Ani nevim, proc to sem pisi, jen me to tak napadlo…
Ja bych si s nejakym milencem ani nikam nemohla vyjit, protoze manzel vi o kazdem mem kroku, kde jsem a od kolika do kolika atd., zna vsechny me kamaradky, vidame se spolecne, tak by me ani zadna nemohla kryt :-D :mrgreen: Ne ze by byl zarlivy nebo me kontroloval, ale proste nam to tak doted vyhovovalo. A mozna je to prave to, co mi zabrani v nevere :-)

A videt to na me bylo dost, ale od pondelka, jak jsem mela ten rozhovor se sefem, tak delam, ze je vse OK a ze sef se zklidnil. Coz je pravda, zato ja nevim, co chci… A to mu uz ale priznat nemuzu, to bych zasadila seminko pochyby a nemuselo by se mezi mnou a sefem ani nic stat a byla bych mozna bez manzela.
Tak dobrou noc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
9.8.11 23:27

hmm no jen počkej až přijde tvuj manžel z práce a začne ti vyprávět o tom, jak k nim nastoupila do práce nová kolegyně, jak si spolu tykají, jak mu říká jak je super, dokonce ho chtěla políbit,taky se mu svěřila, že doma to nestojí za nic.. a ty budeš uplně v klidu, jakoby se nic nedělo, vůbec nebudeš psát nikam na web něco jako- pomoc- manžel mi chce zahnout, co mám dělat?? a budete to spolu všichni rozebírat, debata bude mít 20 stran, pak se stejně všichni pohádáte a bude klid.. :pankac: at už to s tebou, kapradino dopadne jak chce, tak si dej bacha, abys jednou nedopadla hodně špatně, jsi na moc tenkým ledě a žádná práce není nad rodinu, teda pokud je pro tebe rodina na first place… von si taky ten tvuj šefik může za čas najít jinou slepičku, kterou si omotá kolem prstíka a milou kapradinku pošle zpátky do lesíka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.11 23:52
lopata píše:
hmm no jen počkej až přijde tvuj manžel z práce a začne ti vyprávět o tom, jak k nim nastoupila do práce nová kolegyně, jak si spolu tykají, jak mu říká jak je super, dokonce ho chtěla políbit,taky se mu svěřila, že doma to nestojí za nic.. a ty budeš uplně v klidu, jakoby se nic nedělo, vůbec nebudeš psát nikam na web něco jako- pomoc- manžel mi chce zahnout, co mám dělat?? a budete to spolu všichni rozebírat, debata bude mít 20 stran, pak se stejně všichni pohádáte a bude klid.. :pankac: at už to s tebou, kapradino dopadne jak chce, tak si dej bacha, abys jednou nedopadla hodně špatně, jsi na moc tenkým ledě a žádná práce není nad rodinu, teda pokud je pro tebe rodina na first place… von si taky ten tvuj šefik může za čas najít jinou slepičku, kterou si omotá kolem prstíka a milou kapradinku pošle zpátky do lesíka…

Musim souhlasit - dáš najevo nezájem, bude hledat jinde! Můj šéf si taky myslel, že jeho osobnost, postavení a peníze mu poskytnou to, že mě dostane. A taky to začalo přivítaním a rozloučením na tvář, když jsme jeli autem, tak po mě šahal a chytal mě za ruku a jak jsme jeli na služebku, čekala jsem, že budeme mít každej svůj pokoj a jaké bylo překvápko, když jsme měli jeden, dokonce s manželskou postelí!Poslala jsem ho do háje, když se po mě večer sápal a postele rozdělila a pak se bála o místo, ale odmítnutí ho vyprovokovalo k tomu, aby se ještě více snažil. Měl rodinu a dvě děti(dokonce dceru v mém věku!) a na mě to zkoušel, pořád říkal, jaké to bude, až budem spolu. Psal mi smsky, každých pět minut, byla jsem s kolegyněmi v kanclu a on vedle u sebe a psal mi sms, jak mi to dneska moc sluší. Odolávala jsem. Pak jsem si našla přítele, a čekala ,že se nějak uklidní. Ale vůbec ne. Zhoršilo se to. Byl tak nasranej, že mám mladého, obyčejného chlapa, o kterého jevém zájem, že mi ani nedal dovolenou, když jsme chtěli někam jet. Nakonec jsme si našla jiné místo, s přítelem jsem do teď. On se rozvedl, našel si mladší, a ní má novou rodinu. Sem tam mi napíše sms - nereaguju. Je trapnej, kocour vypelichanej. Kapradino, držím Ti pěsti, ať to ustojíš. Máš navíc rodinu, tak bych pouvažovala nad změnou práce, byť Ti vyhovuje sebevíc, tak můžeš ztratit mnohem víc. A pak budeš litovat … 8-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.8.11 00:13

Kapradinko,taky jsem to zažila.Moje kamarádka by ti řekla Vyspi se s ním a doufej,že bude hroznej a přejde tě to..Jestli bude skvělej,tak si namydlená a zabouchneš se uplně..U mě to byla ta druhá varianta a plácala jsem se v tom skoro rok.Nakonec jsem dostala dvojitý kopačky.Milovat dva lidi a mít s nima sex bylo fakt náročný i ve 22ti svobodná,natož vdaná s dětma.Nikdy bych do toho už nešla.Fakt nikdy

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat