Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ladkanova teď nějak nechápu. Nynější partner to nějak komentuje, že to tam máš zjizvený? Nebo se prostě koukám a nekomentuje?
@ladkanova No, já nevim, ale jestli je něco někomu nepříjemné, tak by to ten druhý měl tolerovat. Přeci to nebudeš dělat, jak si on pískne… ![]()
Oni jsou chlapi zvědaví..ten můj to taky musel prozkoumat
jednou jsem ho nechala, at má dušička pokoj a je klid…rozhodně nejsi divná ![]()
@Gladys píše:
A jak ti tam kouká, jako cíleně prohlíží? Bych se vyprdla na zkoumání, na co kouká, ono ani bez poskvrnky to dole není žádný estetický pokoukání, takový dva chlupatý plátky rostbífuPokud to nedělá problém jemu, že by ho to nějak odvzrušovalo, tak bych neřešila
Ty vole
(pardon) gladys
jsem se málem počůrala…2 chlupatý plátky rostbífu ![]()
@ladkanova píše:
Nechape me a urazi se..ani me nepozdravil kdyz sem sla ven a malou taky ne
no takhle z rychlíku to vypadá, že jsi narazila na dalšího vola. sorry, třeba to tak není, ale zas při sexu by měli dva dělat jen to, co je příjemné oběma a pokud jeden nechce, tak ten druhý to nemůže řešit urážením a tichou domácností
@lleennttiillkkaa píše:
Ty vole(pardon) gladys
jsem se málem počůrala…2 chlupatý plátky rostbífu
rovnou přiznávám, že u mojí hlavy toto přirovnání není, nicméně mi přijde poměrně výstižné ![]()
Devce, co presne resis? Komu to vadi, jemu nebo tobe? Ty komentare jsou dost matouci… Pokud jemu, kopni ho do riti, pokud tobe, musis se naucit mit rada sama sebe. Pripadne muzes jit na laser a nechat si jizvy zmensit, ale nic strasneho to asi nebude
@Gladys píše:
A jak ti tam kouká, jako cíleně prohlíží? Bych se vyprdla na zkoumání, na co kouká, ono ani bez poskvrnky to dole není žádný estetický pokoukání, takový dva chlupatý plátky rostbífuPokud to nedělá problém jemu, že by ho to nějak odvzrušovalo, tak bych neřešila
Tak přesně to si taky myslím ![]()