Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Semínka kupuju nejraději na stránkách Permaseminka.cz. Rostlinky jsem kupovala z více zahradnictví a byla jsem spokojená se zahradnictvím Kruh a Puškovrec.
Jo a hlínu kupuju přímo v Agru mají to nejlevnější. Ale mám výhodu, že bydlím jen 4 km od firmy Agro. Jinak Agro balí hlínu pro Tesco, Penny, Mantfield a jiné.
Hlinu nekupuju, mam vlastni kompost, jinak seminka co nevysemenarim ja, tak z Permaseminek nebo pak z Permalandu. A naradi normalne v hobby marketu, nadoby vysevni taky, nebo pak jsem po.par halirich vyprosila v zahradnictví,.normalne je vyhazujou, odvazela jsem si jich plnej kufr ![]()
Semínka normálně v obchodě, jak chodím nakupovat, tak vzdycky vezmu co mi padne do oka, třeba Penny, Lidl, kaufland apod. Jinak něco v těch hobby centrech, sazenice sem brala opět v Lidlu, globusu a naposled i něco v Hornbachu.
Zalezi co, nektere chutovky nemaji vsude
.
Semo, Dobra semena, sazenice svoje nebo osvedceny pestitel v okoli.
Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!
V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.
Teď to bude spíše otázka pro lidi co mají rádi zahradničení přes jakou internetovou stránku kupujete zahradnické potřeby případně nějaké semínka, hlínu a tak dále??