Semínka a sazenice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
36455
9.8.21 19:21

Semínka a sazenice

Teď to bude spíše otázka pro lidi co mají rádi zahradničení přes jakou internetovou stránku kupujete zahradnické potřeby případně nějaké semínka, hlínu a tak dále??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
493
9.8.21 19:29

Semínka kupuju nejraději na stránkách Permaseminka.cz. Rostlinky jsem kupovala z více zahradnictví a byla jsem spokojená se zahradnictvím Kruh a Puškovrec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
9.8.21 19:31

Jo a hlínu kupuju přímo v Agru mají to nejlevnější. Ale mám výhodu, že bydlím jen 4 km od firmy Agro. Jinak Agro balí hlínu pro Tesco, Penny, Mantfield a jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
9.8.21 19:32

Hlinu nekupuju, mam vlastni kompost, jinak seminka co nevysemenarim ja, tak z Permaseminek nebo pak z Permalandu. A naradi normalne v hobby marketu, nadoby vysevni taky, nebo pak jsem po.par halirich vyprosila v zahradnictví,.normalne je vyhazujou, odvazela jsem si jich plnej kufr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
9.8.21 19:39

Semínka ze Sema a zeminu z Agra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37117
9.8.21 19:58

Semínka normálně v obchodě, jak chodím nakupovat, tak vzdycky vezmu co mi padne do oka, třeba Penny, Lidl, kaufland apod. Jinak něco v těch hobby centrech, sazenice sem brala opět v Lidlu, globusu a naposled i něco v Hornbachu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
9.8.21 20:24

Zalezi co, nektere chutovky nemaji vsude :).
Semo, Dobra semena, sazenice svoje nebo osvedceny pestitel v okoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Bazar pro děti a mámy na eMiminu

Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!

V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák