Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
Dobrý den jsem brunetka a často se mi vlasy masti ačkoli si je žehlim nechci si vlasy mít každý den a pak žehlit protože to vlasy ničí a tak mě napadlo používat suchý šampon dosud mám malé zkušenosti se suchým šamponem ve spreji a napadlo mě používat normálně v práškové verzi co byste doporučili?
Taky Batiste, je skvelej.
Taky jedu suché šampony, naopak jsem přešla z těch práškových na sprejové, je to rychlejší, efektivnější a nemusíš se bát, že někde zůstane viditelný ten prášek. Zkoušela jsem Baleu, Shaumu, Syoss pěnu (tam je ta aplikace zbytečně zdlouhavá) a teď mám Swiss o-par a zatím vede
Jako bruneta si sežeň takový, který je pro tmavé vlasy, ať nevypadáš, že máš šediny
Klorane například dělá speciálně na hnědé vlasy.
Já mám tmavě hnědé vlasy a používám taky Batiste - ten obyčejný, ne pro brunety. Ostatní suché šampony ve spreji, které jsem vyzkoušela, u mě neměly žádný efekt.
Začínala jsem s nějakým práškovým za pár korun z drogérky, značku si nepamatuju. Vlasy mi odmastil skvěle, ale dostat pryč ten bílý prášek bylo peklo.
Jsem taky bruneta a používám obyčejný z DM Balea Hawaiian Coconut a spokojenost.
První suchý šampon jsem měla v roce 2012 Syoss, tou dobou ty drogerkové jiné ještě moc nebyly. Po tom Syossu se mi dělaly lupy, na které jsem nikdy netrpěla. Jednu dobu jsem používala ten šampon v prášku, název si nevybavím, ten už mě nebere, spreje jsou lepší. Teď občas kupuji z DM drogerie, Rossmann drogerie jejich značky, z DM mi přijde o trochu lepší. Aktuálně mám pěnu od Schvarzkopf, ta mi vyhovuje, super byl suchý šampon od Schaumy a od Dove.
Jsem blond, kamarádka je bruneta, kupuje z DM drogerie speciálně pro tmavé vlasy.
Taky musím používat suchý šampon, snad obden, vlasy se mi hodně mastí.
Používám ten levný v kelímku z drogerie, Amica a musím říct, že mi opravdu vyhovuje. Nasypu si prášek vždy do dlaně a pak rozetřu po vlasech. A vydrží dlouho.
Ten ve spreji jsem zkoušela taky, ale přišlo mi, že je ho strašně velká spotřeba. Jeden flakon mi vystačí tak na 3 použití a to se docela prodraží. Jak to děláte, že vám vydrží dýl?
@mirkaazzuri uf, ta Amica mi treba strasne smrdi…
Fajn je Batiste a jeste mi prisel v pohode ten od Tresemme (kupovala jsem v DM). Ale chce to zkouset, ne kazdymu vse sedne a voni…
Wella. Lze i vrstvit více dnů po sobě, mám vyzkoušeno. Batiste není špatný, ale v okamžiku, kdy ho použiju dva dny po sobě, tak vlasy těžknou, nejde se do nich dostat a svědí pokožka hlavy. Navíc vytváří matný povrch. Ta Wella mi to nedělá a ani neprasi bíle. Syoss pro mě o ničem, stejně tak L'Oréal. Ještě jsem kdysi měla přímo z Rossmann jejich značku na hnědé vlasy (taky jsem mívala černé vlasy, teď jsem blond), ale on se tenkrát nějak doprodával, tak nevím, jestli mají zástupný výrobek, ale ten byl skvělý a hlavně vůbec vlasy nebyly matné a taky neprodukoval bílý prach.
Do teď jsem používala suchý šampon ve spreji od syoss na začátku se mi zdálo že je hodně dobrý když jsem ho nastřikala tak se objevil byli prášek a ten krásně absorboval maz po pár použití už se žádný prášek neobjevil a žádný maz neabsorboval. Určitě vyzkouším všechny značky vámi doporučované
@mirkaazzuri píše:Ten ve spreji jsem zkoušela taky, ale přišlo mi, že je ho strašně velká spotřeba. Jeden flakon mi vystačí tak na 3 použití a to se docela prodraží. Jak to děláte, že vám vydrží dýl?
Jsem bruneta a krom Batiste pouzivam DMkovy na tmave vlasy a ten stoji ctyricet nebo pade…
@Anonymní píše:
Dobrý den jsem brunetka a často se mi vlasy masti ačkoli si je žehlim nechci si vlasy mít každý den a pak žehlit protože to vlasy ničí a tak mě napadlo používat suchý šampon dosud mám malé zkušenosti se suchým šamponem ve spreji a napadlo mě používat normálně v práškové verzi co byste doporučili?
Já nedám dopustit na Batiste
, ale ten je ve spreji, s práškovými zkušenost nemám.
Já mám s práškovým zkušenost s Alternou, cenově je to pálka i oproti Batiste, ale je super, to zase jo.
Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!
V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.