Suchý šampony

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.5.21 19:03

Suchý šampony

Dobrý den jsem brunetka a často se mi vlasy masti ačkoli si je žehlim nechci si vlasy mít každý den a pak žehlit protože to vlasy ničí a tak mě napadlo používat suchý šampon dosud mám malé zkušenosti se suchým šamponem ve spreji a napadlo mě používat normálně v práškové verzi co byste doporučili? :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
20.5.21 19:10

Pouzivam od Batiste a z DM ve spreji a jsem spokojena…

• Citovat
  • Upravit
996
20.5.21 19:30
@Anonymní píše:
Dobrý den jsem brunetka a často se mi vlasy masti ačkoli si je žehlim nechci si vlasy mít každý den a pak žehlit protože to vlasy ničí a tak mě napadlo používat suchý šampon dosud mám malé zkušenosti se suchým šamponem ve spreji a napadlo mě používat normálně v práškové verzi co byste doporučili? :D

Taky Batiste, je skvelej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
20.5.21 19:31

Taky jedu suché šampony, naopak jsem přešla z těch práškových na sprejové, je to rychlejší, efektivnější a nemusíš se bát, že někde zůstane viditelný ten prášek. Zkoušela jsem Baleu, Shaumu, Syoss pěnu (tam je ta aplikace zbytečně zdlouhavá) a teď mám Swiss o-par a zatím vede :palec: Jako bruneta si sežeň takový, který je pro tmavé vlasy, ať nevypadáš, že máš šediny :mavam: Klorane například dělá speciálně na hnědé vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18498
20.5.21 19:39

Používám osis od schwarzkopf asi 7-8 let a neměním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2364
20.5.21 19:41

Já mám tmavě hnědé vlasy a používám taky Batiste - ten obyčejný, ne pro brunety. Ostatní suché šampony ve spreji, které jsem vyzkoušela, u mě neměly žádný efekt.

Začínala jsem s nějakým práškovým za pár korun z drogérky, značku si nepamatuju. Vlasy mi odmastil skvěle, ale dostat pryč ten bílý prášek bylo peklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
20.5.21 20:04

Jsem taky bruneta a používám obyčejný z DM Balea Hawaiian Coconut a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
20.5.21 20:04

První suchý šampon jsem měla v roce 2012 Syoss, tou dobou ty drogerkové jiné ještě moc nebyly. Po tom Syossu se mi dělaly lupy, na které jsem nikdy netrpěla. Jednu dobu jsem používala ten šampon v prášku, název si nevybavím, ten už mě nebere, spreje jsou lepší. Teď občas kupuji z DM drogerie, Rossmann drogerie jejich značky, z DM mi přijde o trochu lepší. Aktuálně mám pěnu od Schvarzkopf, ta mi vyhovuje, super byl suchý šampon od Schaumy a od Dove.
Jsem blond, kamarádka je bruneta, kupuje z DM drogerie speciálně pro tmavé vlasy.

• Citovat
  • Upravit
691
20.5.21 20:11

Taky musím používat suchý šampon, snad obden, vlasy se mi hodně mastí.

Používám ten levný v kelímku z drogerie, Amica a musím říct, že mi opravdu vyhovuje. Nasypu si prášek vždy do dlaně a pak rozetřu po vlasech. A vydrží dlouho.

Ten ve spreji jsem zkoušela taky, ale přišlo mi, že je ho strašně velká spotřeba. Jeden flakon mi vystačí tak na 3 použití a to se docela prodraží. Jak to děláte, že vám vydrží dýl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
20.5.21 20:17

@mirkaazzuri uf, ta Amica mi treba strasne smrdi…

Fajn je Batiste a jeste mi prisel v pohode ten od Tresemme (kupovala jsem v DM). Ale chce to zkouset, ne kazdymu vse sedne a voni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
20.5.21 21:19

Wella. Lze i vrstvit více dnů po sobě, mám vyzkoušeno. Batiste není špatný, ale v okamžiku, kdy ho použiju dva dny po sobě, tak vlasy těžknou, nejde se do nich dostat a svědí pokožka hlavy. Navíc vytváří matný povrch. Ta Wella mi to nedělá a ani neprasi bíle. Syoss pro mě o ničem, stejně tak L'Oréal. Ještě jsem kdysi měla přímo z Rossmann jejich značku na hnědé vlasy (taky jsem mívala černé vlasy, teď jsem blond), ale on se tenkrát nějak doprodával, tak nevím, jestli mají zástupný výrobek, ale ten byl skvělý a hlavně vůbec vlasy nebyly matné a taky neprodukoval bílý prach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36455
20.5.21 21:48

Do teď jsem používala suchý šampon ve spreji od syoss na začátku se mi zdálo že je hodně dobrý když jsem ho nastřikala tak se objevil byli prášek a ten krásně absorboval maz po pár použití už se žádný prášek neobjevil a žádný maz neabsorboval. Určitě vyzkouším všechny značky vámi doporučované

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
21.5.21 05:50
@mirkaazzuri píše:Ten ve spreji jsem zkoušela taky, ale přišlo mi, že je ho strašně velká spotřeba. Jeden flakon mi vystačí tak na 3 použití a to se docela prodraží. Jak to děláte, že vám vydrží dýl?

Jsem bruneta a krom Batiste pouzivam DMkovy na tmave vlasy a ten stoji ctyricet nebo pade…

• Citovat
  • Upravit
43
21.5.21 06:01
@Anonymní píše:
Dobrý den jsem brunetka a často se mi vlasy masti ačkoli si je žehlim nechci si vlasy mít každý den a pak žehlit protože to vlasy ničí a tak mě napadlo používat suchý šampon dosud mám malé zkušenosti se suchým šamponem ve spreji a napadlo mě používat normálně v práškové verzi co byste doporučili? :D

Já nedám dopustit na Batiste :palec:, ale ten je ve spreji, s práškovými zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
21.5.21 17:53

Já mám s práškovým zkušenost s Alternou, cenově je to pálka i oproti Batiste, ale je super, to zase jo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Bazar pro děti a mámy na eMiminu

Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!

V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák