Sen a snažení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
186
24.5.11 11:27

tak to je celkem možné, když to člověk slýchá,že se mu o tom už i zdá :lol: …každopádně jsem strašně moc zvědavá..ale žádná asi neměla to co já? dlouho se snaží, pak se zdá sen a těhotenství?? :-? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
24.5.11 11:36

No každopádně dřív než jsem byla těhotná se mi o mé svatbě nikdy nezdálo :wink:
Držím moc palce, ať ti to vyjde! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
24.5.11 11:36

děkuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
24.5.11 11:37

Ahojky, jednou se mi zdálo že sem měla pozitivní těhu test(bylo to děsně realistický), a za pár dní na mě opravdu vykoukli //. Dneska už mi tady ty // spokojeně chrupaj v lehátku… Tak něco na těch snech možná bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
24.5.11 11:38

to je pěkné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
24.5.11 11:40

Tak hlavně dej potom vědět jestli sen vyšel - sama jsem zvědavá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
24.5.11 11:43

že by?? jde o to,jestli jsem to správně pochopila když jsem si našla - sen o vlastní svatbě,což ano..a odpověď - : věští brzké rozrůstání rodiny..jestli jsem to pochopila sprváně, mohlo by se jednat i o to těhotenství??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
24.5.11 11:57

Ahoj, já na sny věřím, ale jenom když to má člověk ozkoušené a třeba z vlastní zkušenosti ví, že když se mu zdá o tom a o tom, stane se asi to a to. ale ne, že bych si osud vyčetla ze snáře. ale moc držím pěstičky :palec: :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
24.5.11 17:43

Ahoj, přidám komentář s výkladem ze snáře od Kludské, tam je vlastní svatba předzvěstí harmonického manželství, svatební a nebo jen krásné šaty znamenají, že se splní dávno vysněné přání, takže to klidně předzvěst těhu může být, proč by ne. Jen se pro samou radost neopomenout snažit..! :mrgreen: :wink: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
24.5.11 18:31

Mne se nejak 14dni pred ocekavanou MS zdalo, jak mi mamka kouka na brisko a rika „ja si stejne myslim, ze je tam Adelka“…no pak MS neprisla a na TT byly dve // a uz jsme 16tt,ale jestli to bude holcicka nebo kluk, se dovime za mesic(snad)… :-) :wink: (ale jmena mame vybrana jina :-) )ono na tech snech asi neco bude… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
25.5.11 10:19

woow,tak to je taky super… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
9.6.11 17:55

zdravím..tak hlásím, že sen nic bohužel nenaznačoval. menses dorazila.Ale tentokrát jsem začla brát clostík..takže uvidíme,co tento měsíc ;-) snad to zabere a nebude to muset být sen… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
9.6.11 22:57

nikkita: No tak to je škoda. Mně se tuhle zdálo, že mi věštkyně předpovídá otěhotnění o prázdninách. Mám dojem, že to asi taky nevyjde… :mrgreen:
Držím palce s clostíkem, ať zabere a už je to jen realita. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
10.6.11 08:31

Tak by mě zajímalo, co znamená můj sen, jestli se v tom některá víc vyznáte.. V nějakém sále byla rodinná oslava - nevím čeho. Všichni tam už byli a já s přítelem přišla později. Došla jsem ke své babičce ( umřela v 60ti na rakovinu, před 7mi lety) a šeptala jsem jí, že bude konečně prababička a už jsem měla i trochu vystouplý pupík :lol: Tak si tak říkám, že bude babička na toho našeho prcka z obláčku dohlížet a dávat na něj pozor. Snažit se budem začínat ke konci měsíce a tenhle sen se mi zdál na začátku roku.. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
10.6.11 09:47

Maky.p: Rozebírat tvůj sen podle snáře by nemělo cenu, jak tak pátrám po paměti, z toho by nic nevyšlo. :mrgreen: Mně se kolikrát zdálo, že jsem těhotná, že jsem porodila (jednou dokonce i štěně :lol: ), že mi někdo řek, že jsem těhotná… Snažíme se skoro rok a nic a podle snáře je sen o těhotenství akorát předzvěstí bolestí břicha. :roll: Tyhle „věštecké“ sny jsou asi spíš výplodem přání.
Ale je pravda, že po tom, co někdo u nás v rodině zemřel, se mi zdálo vždycky pár snů, kde oni něco říkali a pak se to splnilo, ale bylo to krátce po jejich smrti. :nevim:
Každopádně ti moc přeju, aby to byla pravda. :wink: A babička ti jednou určitě dohlídně na mimíse, to jo… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí