separační plenky Anička

16
6.2.05 15:34

separační plenky Anička

Ahojky,

máte zkušenosti s používáním separačních plenek Anička (v lékárně 100ks za 38 Kč)? Zaujalo mně, že bych plenkové kalhotky mohla použít i několikrát :) (po výměně separační plenky), jen nevím, jestli jí do kalhotek poskládat, čí ustřihnout „tak aby byla akorát“.

Děkuju, Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
249
6.2.05 20:43

Ahoj Jani!
Já jsem separační plenky používala, když jsme měli látkovou plínku. Zachytila jen to hustší a zbytek protekl, čímž teda plínu zamazal. Proto si nejsem úplně jistá jestli ti pomůžou k tomu, aby si nemusela tak často plínku měnit. Prostě stručně řečeno: nedokážou to, aby pod nima byla plína netknutá, pouze rozdělí naděleníčko na hustší a tekuté.

Dajka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
6.2.05 21:12

Ahoj,

nevím jak ostatní, ale my jsme plenky pouze vyzkoušeli a jak píše Dajka, zamezí pouze velkému „nášupu“, který pouze oddělí od tekutějšího. V našem případě i se to přilepilo a opatlalo celý zadeček.

V mém případě říkám, že jsou úplně k ničemu.

Sendy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
6.2.05 21:58

Ahoj,
separační plenky jsme používali hlavně,když se stalo a malá byla opruzená,tak jsem ji dala „separačku“ a krém nebo mast nebyla hned v plíně.Na to byly výborné,ale jinak nic moc-souhlasím s výše uvedenými názory.
 Anna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.2.05 07:40

Ahoj, ja jsem si separacni pleny koupila az ted, kdyz ma mala 6 mesicu, protoze zacala kakat „normalni“ hovinka, ne kasicku a takhle je jednodussi nadilku vyhodit do zachodu. Drive jsem to nadeleni vyprala v umyvadle, coz ted nejde. Jsem s nima spokojena. Kdyz je plena jen pocurana, tak mam pocit, ze je holka vic v suchu. Jsem s nima spokojena.
 Anka

• Citovat
  • Upravit
1290
7.2.05 09:04

ahoj Jani,
my separační plínky používali jen prvních 8 týdnů, když jsme dávali jen bavlněné plíny. Byla jsme s nima moc spokojena, plíny se mi lépe praly, protože ten hustší nášup zachytily separačky a já se s tím nemusela tak namáhat.
Na jednorázovky jsem je dávala chvíli, připadalo mi, že v ní cestujou a taky byly velké, takže je bylo třeba stříhat, ale myslím si, že je to dobrá věc, která šetří pokožku prckům a taky pracnost praní bavlněných plen.
Opatrujte se
Zuzka+Emily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí