Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
jojo, dneska mi dokonce vynadal, ze jsem za niím chodilakdyz byl jeste vzhuru a mel chuvicku on. ja jsem uz lezela, ale ten rev me probudil a zdalo se mi, ze rve moc dlouho.
klasickej estivil je jen jedna formulka, ale mam tedkla jednu knizku, ktera povoluje setrvat s ditetem 2 minuty a hladit ho v postylce. To by asi na usnuti stacilo, ale me se nechce behat kazdou hodinu za nim a hopdinu ho hladit, tak vetsinou jen polozim, pohladim a odejdu
hm, tak ma 37,2°C - vim je to prd, ale estivilovat raděj moc nebudu
škoda, že tady mám tak máilo reakcí, fakt mě zajímaly vaše event. zkušenosti, asi napíšu do poradny
A nemá to už ze strachu?? Kámoška začala s touto metodou a malému taky vyskočila teplotka z pláče a stresu.
Pudli to bude od té rýmky, takže být tebou, počkala bych až se z rýmy vylečí a pak bych začala estvilovat, víš co v knížce píšou, že to máš dělat když jsou děti zdravé. Tak přeju hezkou dobrou noc ![]()
Holky tak jsme zvědaví, co řekne manžel na veřčer, ale já měla klídek… ve čtyři jsem se spontánně vzbudila a šla se raděj kouknout, jestli nehorečkuje - tak hajal na bříšku ve stejné poloze jako večer, když jsem odešla
jsem si říkala chudák, on se neumí otočit a manžel ho určitě nechal
pak v pět chviličku berčel, ale než jsem tam došla, tak už zase spinkal, na bříšku, hlava na druhou stranu a dudlal - takže už umá usnout na bříšku a otočit si hlavičku bez řevu, jupíííí
ale v poslední době se mi stává, že když mám dojem, že noc byla klidná, tak se ukáže, že jsem buďto zaspala nějaké brekoty, nebo byl manžel vzhůru do dvou ![]()
Příspěvek upraven 25.04.10 v 07:42