Sergio Bardi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12833
8.11.17 19:02

Sergio Bardi

Po kolečku v kamenných obchodech, kde jsem nic nesehnala, jsem zabrousila na internet do eobuv.cz.
Vybrala jsem boty, které na první pohled vyhovují a začala jsem hledat jakékoli informace o značce.
A nenašla jsem nic.
Jednak nehodlám kupovat boty, které jsem viděla pouze na fotce, už proto, že často vyzkouším až několik desítek párů bot, než seženu takové, které vyhovují tvaru nohy, výškou…
A navíc mi přijde dost divné, že nemůžu najít informaci o výrobci.
Já jsem smířena s tím, že se to šije asi v Asii, že při tom v dlouhodobém horizontu asi i někdo umře.
Nebýt smířena, tak asi chodím bosa.
Ale boty pouze v eshopu? Výrobce bez vlastních stránek?
Víte něco o té značce? Já opravdu nic podstatného nenašla. Dá se to vyzkoušet jinde než doma? Já nehodlám chodit 30× na poštu, že boty vypadají jinak na fotce, nesedí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
8.11.17 19:30

Jezis tak si proste vyber jine ne? :lol: nechapu co resis

• Citovat
  • Upravit
12833
8.11.17 19:39

Jinde jsem se pokoušela vybrat, nelze. Jsem nekonfekční typ a jen některé oděvy jsem sháněla několik let. A to jsem brala jednu věc po druhé a zkoušela.
Nejsem tlustá, kdyby to někoho napadlo.
Na boty mám přece jen nějaké požadavky(materiál, styl) a již jsem vyzkoušela asi 10 párů a žádné nesedí.
Takže se snažím vybrat jinde, což jsou ty e-shopy.
Jen jsem si myslela, že budou mít nějakou prodejnu, kam je možné dojít, vyzkoušet, nechat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.17 20:14

Aha no tak to bohuzel neporadim… ja zasadne chodim po obchodech a vybiram tam aby to na 100 % sedelo

• Citovat
  • Upravit
5640
8.11.17 21:01

A premyslelas nekdy o botach na miru? :think: Pokud je pro tebe vyber bot narocny a mas specificke pozadavky, byla by to pro tebe mozna dobra varianta :nevim:

Ten eshop nemá zastoupeni v kamennem obchode, takže bez pošty, pokud ti nevyjde první pokus, to proste neklapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12833
8.11.17 21:10

@Ms.Ragdoll Já nemám specifické požadavky. Já mám normální požadavky typu kožený materiál, jak vysoký podpatek, jaký typ zapínání…
Jen nemám asijské nohy. Od té doby co to šijí tam, mám problém koupit boty, vše tlačí na místech, které jsem ani před stěhováním toho konkrétního výrobce do Asie, ani nevěděla, že tlačit můžou.
Problém je spíš to, že já nepohodlné boty nekoupím.
Jinak o botách na míru jsem přemýšlela, jen to asi nebude možná proveditelné.
Stejně jako nábytek na míru, který jsem si chtěla nechat udělat, ale nenašla sjem ani jednoho výrobce, který by to udělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
8.11.17 21:15

Tak se zkus obratit na eobuv.cz s tim, at ti daji o tomhle konkretnim vyrobci nějaké info a dalsi specifikace. Musí vědět, od koho a co berou. Jina moznost asi neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
8.11.17 23:27

Ježíš ty boty jdou případně vrátit ne? ja je mám a jsou úplně v poho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie