Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já to včera nestihla, ale mám to natočený a koukám na to dnes, to je prdel ![]()
To sem jedina, komu to prislo trapny a nudny?:/ pobavil me akorat vizner a oldriska s tim „milovanickem“ a „tatuldou“… sem zklamana, cekala jsem od toho mnohem vic…
@MUFICE píše:
Holky, nevíte, jak často to mají vysílat?
bohužel, ale myslím si že by to mohlo bejt týdně ![]()
@sookie píše:
To sem jedina, komu to prislo trapny a nudny?:/ pobavil me akorat vizner a oldriska s tim „milovanickem“ a „tatuldou“… sem zklamana, cekala jsem od toho mnohem vic…
určitě ne, nebuj, třeba se ještě někdo najde komu se to nelíbilo ![]()
@Zlobísek:)) píše:
určitě ne, nebuj, třeba se ještě někdo najde komu se to nelíbilo
No, taky jsem to tak tipovala, tak uvidíme ![]()
@MUFICE píše:
Holky, nevíte, jak často to mají vysílat?
co jsem koukala do programu, tak jednou tydne.
Tak jsem to zhlédla. Moc se mi to líbilo. Už se těším na další díl. ![]()
Vysílá se jednou týdně a rozhodně se nebudeme opakovat. Naopak. Těch věcí, témat, zkušeností a životních zatáček, které se dají v takovém seriálu natočit, je nekonečně, tak snad vás to bude bavit. Šuškanda je nejlepší reklama ![]()
@Pavel Anděl píše:
Vysílá se jednou týdně a rozhodně se nebudeme opakovat. Naopak. Těch věcí, témat, zkušeností a životních zatáček, které se dají v takovém seriálu natočit, je nekonečně, tak snad vás to bude bavit. Šuškanda je nejlepší reklama
jojo je fajn vědět že v tom nejsme sami ![]()
@Pavel Anděl píše:
Vysílá se jednou týdně a rozhodně se nebudeme opakovat. Naopak. Těch věcí, témat, zkušeností a životních zatáček, které se dají v takovém seriálu natočit, je nekonečně, tak snad vás to bude bavit. Šuškanda je nejlepší reklama
Takovemu serialu budu delat reklamu s radosti. Preji velkou sledovanost a dekuji, ze se mam kazdou stredu, konecne, v televizi na co tesit! ![]()
Potěšení na naší straně.
Pokud vám to nebude vadit, občas sem někdo nakouknem, abychom viděli reakce, připomínky i dotazy.
![]()
@Pavel Anděl píše:
Potěšení na naší straně.
Pokud vám to nebude vadit, občas sem někdo nakouknem, abychom viděli reakce, připomínky i dotazy.
nám určitě ne
pokud budete pokračovat tak jak ste začaly, tak jen tak dál. jen 12 dílů bude asi málo ![]()
Máme natočeno 15 dílů a na prvních dílech, resp. jejich úspěšnosti závisí pokračování, které mám napsané a připravené.
Takže vzhůru do šuškandy… ![]()
Tak snad si date na pokracovani vic zalezet! moc jsem se na ten serial tesila, ale pilot me fakt zklamal! scenar nic moc, opakujici se vtipy, vylozene sem se nutila, abych to dokoukala! ale druhou sanci tomu dam
jen aby nebyla posledni…