Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě se to teda dost líbí. Hlavně mi po přijde dost ze života a to je super. ![]()
@sookie píše:
Tak snad si date na pokracovani vic zalezet! moc jsem se na ten serial tesila, ale pilot me fakt zklamal! scenar nic moc, opakujici se vtipy, vylozene sem se nutila, abych to dokoukala! ale druhou sanci tomu damjen aby nebyla posledni…
Ja osobne muzu rict, ze jsem znechucena serialy, ktere jsou v dnesni dobe v tv. Z ceskych sleduji pouze tento a jinak jen CSI.
Vis, ono kazdemu se libi neco jineho, co tebe nenadchlo a prijde ti, ze se zrejme nikdo nesnazil, zase nadchl spoustu jinych.
Urcite se hlavne libi tem, ktere zde denne pisi o uplne stejnych vecech, ktere resi hlavni hrdinky serialu.
takze jen do toho, serialu preji velkou sledovanost a uz se tesim na pristi stredu.
@Pavel Anděl píše:
Potěšení na naší straně.
Pokud vám to nebude vadit, občas sem někdo nakouknem, abychom viděli reakce, připomínky i dotazy.
mně to fakt udělalo radost, opravdu ze života. akorát mi vadí ty stereotypy. Jak tam pak říkali, že prej „Pokud máte malé dítě a chcete udělat manželku šťastnou, zapomeňte na sex“ - to je obligátní téma..ale proč nikoho nezajímá, že je to i obráceně? Že je dost mužů, kteří po porodu mají problém a nemají o sex zájem. Je to častější než by se zdálo a bohužel protože se o tom nikde nemluví a nepíše, tak si chlapi myslí že jsou jediní na světě a že jen žena může mít po porodu problém, nechuť, obavy…Přišlo mi to příliš černobílé.
Jinak ale jsem zažila spoustu situací ze seriálu, takže je mi to blízké a pokud to půjde budu se koukat
určitě radši než na Gympl a Základku, i když jsem učitelka ![]()
Doufám, že vás další díly přesvědčí, že to má cenu se dívat. ![]()
Mně to přišlo takové nijaké
Přitom jsem na to bylo dost zvědavá. Hodně jsem přemýšlela proč… asi mě nebaví koukat na něco, co je pro mě už tolik let každodenní realita…nic překvapivého. Nějak se nemůžu ztotožnit s žádnou postavou, i když u každé nacházím něco, co se stalo nebo děje i mně. V zásadě je mi jedno, co se postavám dál přihodí, jestli to bude něco špatného, není mi jich líto, nefandím jim. Ale já jsem dost náročný divák a v posledních letech mě snad žádný český seriál nezaujal (možná Dokonalý svět) Ale jestli budu mít zas koš plný prádla na žehlení, tak se podívám i na druhý díl ![]()
(Diskuzi průběžně pročítám a trochu jsem váhala, zda se mám ozvat i s negativní reakcí. Ale když už nejsem první…
)
Ale docela dle reality je, že té novinářce vzali dítě do školky až v 5 letech. Jen by mě zajímalo, zda se celou tu dobu uživila jen tím blogem, či jak ![]()
A oceňuji, že se ČT zajímá o názory diváků přímo u „zdroje“ ![]()
Nezapomeňte, že je to první díl. Myslím, že bude dost překvapivé, jak se začnou osudy zamotávat… ![]()
Je pravda, že já málokdy poznám z prvního dílu jaký seriál bude. Ale docela se těším na další díl a doufám, že mě nezklame!
@anoli30 píše:
Mě se to teda dost líbí. Hlavně mi po přijde dost ze života a to je super.
To mně taky
![]()
Tak je to docela pěkný, až na pár seků, který mě třeba tam dost rušej. Ta novinářka by musela mít komunitní web a ne blog, aby se tím uživila a daleko víc času než psaní v realitě zabere správa stránek. Překvapení, že už je osm týdnů od porodu a další scéna taky zní divně v zemi, kde je celkem povinná ko po šestinedělí, kde doktor víceméně odsouhlasí maminám, že sex je možnej.
Jinak ale se mi to líbilo, teď koukám, že předchozí komentář vyzněl docela dost negativně…
@Pavel Anděl píše:
Nezapomeňte, že je to první díl. Myslím, že bude dost překvapivé, jak se začnou osudy zamotávat…
Moc těším na další díly! už at je středa! ![]()
Posílám sem pár fotek, které nikde nenajdete, tak to dárek jenom pro vás… ![]()
@Pavel Anděl píše:
Posílám sem pár fotek, které nikde nenajdete, tak to dárek jenom pro vás…
Jé super.
Díky.