Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zlobísek:)) píše:
@vokishka tak snad o tento díl nepřijdem
Já myslím, že ho dají až příští týden.
Holky tak snad je naprosto normalni, ze pokud zemre takovy herec, jako byl Brzobohaty, ze se proste aktualni program zmeni..Vzdyt to je pocta!!!
Tak nevim, proc se tady zlobite a davate nastvane smajliky ![]()
A ano, jsou Vsichni dobri rodaci a potom jeste program o R. Brzobohatem.
O. T. kdyz umrel Havel, tak snad tyden dva nebylo v TV nic dle programu a vse se tocilo jen kolem nej.
@Taminka píše:
Holky tak snad je naprosto normalni, ze pokud zemre takovy herec, jako byl Brzobohaty, ze se proste aktualni program zmeni..Vzdyt to je pocta!!!
Tak nevim, proc se tady zlobite a davate nastvane smajlikyA ano, jsou Vsichni dobru rodaci a potom jeste program o R. Brzobohatem.
mluv respektivě piš v jednotným čísle jo? tak jasný, že to naštve, že jo celej tejden se těšíš. chápu, že je to pocta, ale třeba se to dá řešit i jinak než prostě jen přepsat program ![]()
@Taminka píše:
Tak nevim, proc se tady zlobite a davate nastvane smajliky![]()
A ano, jsou Vsichni dobri rodaci a potom jeste program o R. Brzobohatem.
O. T. kdyz umrel Havel, tak snad tyden dva nebylo v TV nic dle programu a vse se tocilo jen kolem nej.
Také si to myslím, seriál počká
Byl to vynikající herec a tohle je to nejmenší ![]()
@Zlobísek:)) píše:
mluv respektivě piš v jednotným čísle jo? tak jasný, že to naštve, že jo celej tejden se těšíš. chápu, že je to pocta, ale třeba se to dá řešit i jinak než prostě jen přepsat program
ty vo*e, ty jsi nejaka divna, ne? ja se na serial taky cely tyden tesim, ale nejsem zadna blbka, abych nepochopila, ze ma PAN HEREC prednost..No jo, ale chapu, ze kdyz nekdo sedi cely tyden na zadku doma, tak pak nedokaze pochopit, ze ma nekdo nebo neco prednost pred serialem. ![]()
A mmch jak by se to jako melo resit? Treba nejakou anketou, jestli to nekomu nevadi, ze misto serialu s prominutim daji nejaky film? proboha, kde to ziju
![]()
A myslim, ze nema smysl psat jen za sebe..protoze spousta znas vi, jaky byl Brzobohaty vyborny herec, kteremu nejaky serial(i kdyz je super) nesaha ani po kotniky.
Jinak si laskave odpust mi rikat, co mam nebo nemam psat a rikat, nejsi moje matka ani muj muz.
Timto v teto diskuzi koncim, protoze nepotrebuji, aby me prudil nekdo, kdo nedokaze prezit zmenu v programu.
@kozisek píše:
Také si to myslím, seriál počkáByl to vynikající herec a tohle je to nejmenší
Presne tak ![]()
Vzdyt o nic nejde. Nikdo tu nerekl pul slova proti Brzobohatemu. Jen jsme si povzdechly.
Já se na seriál taky těšila, ale naprosto chápu, že ho nedávají. Je to rána, že tento herec umřel
, je mi to strašně líto, měla jsem ho ráda.
@Barusak78 píše:
Vzdyt o nic nejde. Nikdo tu nerekl pul slova proti Brzobohatemu. Jen jsme si povzdechly.
to víš @Taminka sem jí urazila co sem napsala nemyslela jsem to ve zlým. prostě sem to brala obecně a když ct1 a ct2 jsou stejný tak se to může rozdělit toť můj názor, ale radši už psát nebudu abych někoho nepohoršila opět ![]()
![]()
2.díl se jen posunul o týden. ČT slíbila, že bude před pokračováním ještě připomínat děj prvního…
Koukala jste nektera? Ja u toho usnula
Mam si to poustet na internetu? Zacatek byl tak nic moc, ze me to uspalo a nevim jestli stoji za to dokoukat zbytek nebo to bylo ve stejnem duchu…
@Barusak78 o nic jsi nepřišla.. minule jsem se u toho dost zasmála ale tentokrát to bylo o dost slabší ![]()
Mě se to celkem líbilo, stejně nic jinýho nedávali. Ale nějak mě tam vadí jak to ta herečka vypráví. Když hraje je to OK. Ale jako vypravěčka je absolutně strašná, je to takový trapný
. Ale třeba je to jen můj pocit.