Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@smajlik34 píše:
jen přerušili naštěstí11.1 je další díl
mělo by to tak být ![]()
@Etcetera78 píše:
já se přiznám, že jsem ráda, že to skončilo, mi přišlo, že to bylo díl od dílu slabší…takhle si aspoň můžu představovat, jak to nakonec se všema dopadne a žádný scénárista mi nebude kazit představy
No je pravda, ze to bylo na konci nejake slabsi, nez na zacatku. Ze zacatku to bylo silne, aby to upoutalo divaky.
@Hanka1 píše:
Mne teda moc neoslovil a byla tam trapnější PP reklama nez v Ordinaci a to uz je co říct… Ale Ute nosila pekne kousky od Desigualu
jinak ja teda nemuzu rict, ze by me serial nadchl, ale byl takovy ze zivota, teda neeee porad, ale obcas jo. Sem tam se jim povedl desnej sek, treba kdyz Arnie nasedala s malym do auta jen v naruci a takhle i s Bretou odjeli ![]()
S Ute mas pravdu, asi si hodne vydelala, kdyz nosila takovy kousky ![]()
mmch zajima me, jak to teda dopadlo s Arnie a Bretou? Ona nakonec zustala teda u rodicu? ![]()
A co ta ruska uklizecka - zaplatil ji ty prachy?
S Arnie a Břéťou mi to přišlo takové divné - v minulém díle ji matka sprdla a poslala na nákup, ona mu uvařila nepovedené jídlo, ale on ji stejně ocenil - zkrátka to vypadalo, že se blýská na lepší časy a že z Arnoštky nakonec ta hospodyňka bude. A najednou je zpátky u mamky a fňuká, že tam chce zůstat. To mi nějak nepasovalo, mi přišlo, že potřebují honem udělat zápletku do další série (která nebude) a tak si moc nedělali vrásky s tím, že to nenavazuje ![]()
A ruská uklizečka byla totální děs běs - předpokládám, že takový vodní multimilionář bude bydlet v tom nejlepším, co Praha nabízí. A mnohahvězdičkový hotel si opravdu nenechává šít uniformy pro personál v sexshopu. Byť by byl personál sebekrásnější a sebenohatější, tak v takovém hotelu se bude vyskytovat v decentní sukni po kolena a s vlasy svázanými do uzlu nebo culíku. A taky bývá takový personál vycvičen, nebo už jste zažili, aby pokojská vlezla do pokoje a když zjistí, že tam někdo je, tak místo zmizení drze řekne „já jdu uklízet“ a začne na vás smetat prach ze skříně?
![]()
Tahle sexuální uklizečka mi vadila snad ještě víc, než ústní voda Listerine ![]()
Co nosila Ute za značky, nevím, tomu nerozumím, ale je fakt, že jí to seklo ![]()
@Etcetera78 ja teda vzdy zazila personal na perfektni urovni, v zivote se mi nestalo, ze by mi nekdo vlez do pokoje, kdyz jsem tam byla. Vzdy decentni obleceni, no ale mozna to bylo jeji soukrome obleceni ![]()
a u Breti a Arnie mi to taky prislo, ze to tak nejak skoncilo neuzavrene. I to jak Ute chtela pozvat mati na svatbu.
Uklizecka nebyla moc realna, ale rude fleky me pobavily („jaky jiny by se mi mely delat nez rudy“ ![]()
Krome obleceni se mi moc libily veskere interiery, vsimly jste si, jak meli vsichni krasne povleceni? Hlavne ti dva pubosi.
No prave ze zacatek byl docela slibny a pak uz to zacalo prerustat v trapnost. Ja myslim, ze CT si myslela, jaka to bude bomba serial o materstvi a mela v rozpoctu prachy na nataceni druhe serie, jenze bomba se nekonala a tak se rozhodlo, jak se rozhodlo, stejne jako v Obchodaku. I kdyz tam to bylo zpusobeny pozdnim startem a sledovanost uz to nedohnalo…
Arnie s Bretou mi prislo tak, ze jak tam Arnie nastehovala Baru s Gabi, tak Arnie mama zacala se o ne starat a obcas hlidala Gabi a Arnie zacala zarlit, ze nema rodinu, tak se vratila pote, co se Bara nastehovala k Meliskovi.
Ruska uklizecka byla fakt trapna, prislo mi, ze ty prachy ji nakonec Majk dal, pak trapnost s Listerinem. A bavil mne Breta, hlavne s feromony a vubec, sympatak byl Franta a tam to bylo taky rozjete tak, ze to i vypadalo, ze by se mohli v dalsi serii dat zase s Barou dohromady…
@Hanka1 píše:
Arnie s Bretou mi prislo tak, ze jak tam Arnie nastehovala Baru s Gabi, tak Arnie mama zacala se o ne starat a obcas hlidala Gabi a Arnie zacala zarlit, ze nema rodinu, tak se vratila pote, co se Bara nastehovala k Meliskovi.Ruska uklizecka byla fakt trapna, prislo mi, ze ty prachy ji nakonec Majk dal, pak trapnost s Listerinem. A bavil mne Breta, hlavne s feromony a vubec, sympatak byl Franta a tam to bylo taky rozjete tak, ze to i vypadalo, ze by se mohli v dalsi serii dat zase s Barou dohromady…
No hlavne tam Arnie mela pocitac
![]()
jj Franta byl sympatak a taky mi to prislo, ze treba v druhe serii se po turne daji dohromady, no ale holt se druha serie nekona ![]()
Už dlouho jsem se tak nepobavila. Mě se to táááák líbilo. Třeba se to ještě obnoví a natočí nové díly. Přišlo mi, aspoň mě osobně, že tam bylo tolik okamžiků, prožitků, chyb, návodů k poučení, že každá, i každý z toho fakt může načerpat. Já jsem se hlavně pobavila nad spoustou těch hlášek, které tam zazněly.
Tak budu doufat, že se ještě nové pokračování natočí a bude vysíláno v rozumnou dobu a nebude zároveň třeba s Ordinací, protože lidi to už mají rozkoukané.
Bezva seriál.
![]()
Ententyky je jako emimino, jedna Arnostka za druhou a jeden nastvanej Beda za druhym
@plzakova21 píše:
Ententyky je jako emimino, jedna Arnostka za druhou a jeden nastvanej Beda za druhym
Ale stejně je škoda, že se Ententýky nevyvíjí dál tak, jako emimino ![]()