Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Taminka píše:
Se vubec divim, ze ta Benesova se rozvedla s Blazkem, ktery hraje Viktora a vzala si Matonohu
Jinak holky pamatujete si nektera Viktora, jak zacal hrat a byl princ a mel dlouhe vlasy?
To jsem nevěděla, že předtím měla Viktora.
Ale jak měl ty dlouhý vlasy tak jsem ho nemusela, teď se mi jako chlap líbí. ![]()
@anoli30 píše:
To jsem nevěděla, že předtím měla Viktora.
Ale jak měl ty dlouhý vlasy tak jsem ho nemusela, teď se mi jako chlap líbí.
jooo me se taky libi, ale ted uz je to vyzralej chlap a predtim to bylo decko.
@verbara dekuji, tak ten se mi nelibi vubec.
@verbara píše:
@Taminka Utin kolega z práce, alias Šimon Plánička
http://www.csfd.cz/…el-kikincuk/
Taky jsem nevěděla, že se tak jmenuje
![]()
@Taminka píše:
Jinak holky pamatujete si nektera Viktora, jak zacal hrat a byl princ a mel dlouhe vlasy?
Jo, to si pamatuju ![]()
@Taminka píše:
Se vubec divim, ze ta Benesova se rozvedla s Blazkem, ktery hraje Viktora a vzala si Matonohu
Ona má s Blažkem toho prvního syna a svoji nebyli. Myslím, že on si pak našel jinou. S Matonohou moc let není.
@MUFICE píše:
Ona má s Blažkem toho prvního syna a svoji nebyli. Myslím, že on si pak našel jinou. S Matonohou moc let není.
Jj to mas pravdu, on si nasel milenku..no tak jako v serialu.
@Taminka píše:
Me teda vcera celkem prekvapilo, jak se Arnostka s Bretou stehovali a ona si normalne nasedla do auta s malym v naruci a tak i odjeli..Jako v Praze asi neni nutna detska sedacka
Ahoj vsem, s tou sedackou me to take prekvapilo. Ale ona stara 120 snad ani pasy vzadu nemela, tak by musela sedet vepredu. Ale spis me prislo, ze to bylo schvalne. Me se serial moc libi, ze je to prurez sirsi spolecnosti, ne jen bohati nebo jen chudsi. A tady se stehovali ti chudsi (bez urazky), narvane stare auto a mamca s ditetem vzadu. Samozrejme, ze je to spatne, ale jeste dost lidi bohuzel takhle jezdi.
A ta reklama na Asko by me ani tak nevadila, v podstate bych reagovala asi stejne. S tim Listerinem je to hloupe, je to opravdu snad v kazdem dile.
Co me na tom serialu trochu vadi je, jak casto opakuji predesle sceny (takove to cernobile). Tak pokud je to pripominka neceho o 3 dily vzadu, tak je to v poradku, ale pokud daji v jednom dile 2× pripomenuti neceho, co se stalo pred 10 minutami, tak to uz je trochu divne. Jako kdyby nemeli dost natoceneho materialu. Ale jinak me take mrzi, ze bude serial koncit, je takovy pekny, ze zivota 20-30tníků.
No jo, to je pravda, že ve staré škodovce nejsou pásy vzadu
To by podle vyhlášky teda mimina asi neměla jezdit takovým autem, když tam není jak přidělat sedačku?
Ty flashbacky mi taky trochu vadí, ono se tím hodně ušetří, no…
a ještě mě napadlo, že by byl překvapivý závěr, kdyby Ute skončila v náručí toho spolužáka ze základky, jak ho rajcovaly ty berušky ve vlasech
Ale to bych jí teda nepřála ![]()
@Etcetera78 píše:
No jo, to je pravda, že ve staré škodovce nejsou pásy vzaduTo by podle vyhlášky teda mimina asi neměla jezdit takovým autem, když tam není jak přidělat sedačku?
Jak jsem byla malá, tak děda s babi měli škodovku a vzadu byly 2 pásy jen na levé a pravé straně v prostřed ne
@Marina8 jj taky si pamatuji, ze ve skodovce pasy vzadu jsou..Kazdopadne mi tohle prislo totalne nedomyslene, ale u Arnostky bych se tomu ani v realu nedivila. ![]()
Flashbacky mi nevadi, reklama taky ne, akorat teda to Listerine, no doma jedno mam a uz mi je z toho zle.
Taky bych jim přála, aby se vrátil Ute s Viktorem k sobě.
Lamač je šílenej, to přece není chlap, ale podpantoflák.
Paní prokurátora ho má pěkně omotanýho kolem prstu.
@Etcetera78 píše:
Ute by se měla vykašlat na Lamače i Viktora, jeden je nevěrník a druhý blb, co s nima, a měla by se dát dohromady s Kikinčukem, ten má aspoň smysl pro humor, i když svérázný
To by nebylo špatný.
Občas pronese něco, že bych mi dala korunu. ![]()