Seriál Ententýky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13503
21.11.12 22:06

@1024 jo to byla, Lamac je jako male decko..a ukazka z pristiho dilu, Lamacka dojde za Ute domu..no muzu rict, ze o takoveho chlapa uz bych zajem nemela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
21.11.12 22:09

@Taminka Jé tak to mi ujelo. No ale stejně se budu dívat :palec: ať vím jak to skončí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
21.11.12 22:18
@Taminka píše:
@1024 jo to byla, Lamac je jako male decko..a ukazka z pristiho dilu, Lamacka dojde za Ute domu..no muzu rict, ze o takoveho chlapa uz bych zajem nemela.

Tak na to jsem taky zvědavá. Ten Matonoha tam hraje totálního podpantofláka :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
21.11.12 22:47
@MUFICE píše:
Tak na to jsem taky zvědavá. Ten Matonoha tam hraje totálního podpantofláka :mrgreen: :zed:

chacha jak tak na ni septal z toho krovi, no sem myslela, ze tu spadnu ze sedacky.

Holky kdybyste byly na miste Bary, rekly byste to, ze to dite neni jeho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
21.11.12 23:32
@Taminka píše:
chacha jak tak na ni septal z toho krovi, no sem myslela, ze tu spadnu ze sedacky.Holky kdybyste byly na miste Bary, rekly byste to, ze to dite neni jeho?

Řekla bych to, stejně by to jednou vyšlo najevo. Navíc ona to si předtím myslela, že není manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
22.11.12 10:02
@MUFICE píše:
Seriál by měl skončit ten týden před Vánoci a další řady se snad už točit nebudou.

Klasika - kdyz se mi neco libi, tak je par dilu a konec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
22.11.12 10:02

Teda, ten konec byl ale blbej :roll: :)Jsem zvědavá na příští díl. Matonoha je fakt hustej.Se divím, že ona má o něj furt zájem. Takovýho chlapa bych nechtěla ani za nic.Ale hraje to fakt dobře :mrgreen:
A dost mě pobavil Břéťa jak si četl diskuzi, co o něm píše Arnoštka :mrgreen: Jsem si hned vzpomněla na pár takových „Břéťu“ co by taky koukali na emiminu co o nich manželky píšou :mrgreen: To mě pobavilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
22.11.12 10:04
@Taminka píše:
chacha jak tak na ni septal z toho krovi, no sem myslela, ze tu spadnu ze sedacky.Holky kdybyste byly na miste Bary, rekly byste to, ze to dite neni jeho?

Já bych to asi řekla. Stejně už ona musí vidět, že on něco tuší, vždyť jí to dává jasně najevo, jak je furt naštvanej a má narážky. Nechápu, proč už mu to neřekne.
A jasný důkaz toho, že před dětmi raději nic důvěrného neříkat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
22.11.12 10:05
@maritimka píše:

Taky mě to štve :cert: Hlavně, že ty nekonečné seriály, co jdou x-krát týdně se furt drží :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
22.11.12 10:05
@maritimka píše:

Nooo, přesně tak :( A ostatní seriály, které já nesleduju (Ordinace, Gympl, Cesty domů…) tak jsou nekonečný a točí se pořád.
Kolik dílů má třeba Gympl, nevíte? Nebo je to taky nekonečný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
22.11.12 10:06
@MUFICE píše:
Taky mě to štve :cert: Hlavně, že ty nekonečné seriály, co jdou x-krát týdně se furt drží :zed:

No, přesně to mě štve!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
22.11.12 10:21

@SarkaNovo jj chudak Breta, ale presne, co tady obcas nektere holky o chlapech napisou :roll:

JInak ja bych mu to rekla hned, navic jak on se musi citit, kdyz to vi, dava ji naznaky, narazky a ona furt nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
22.11.12 11:20

Tak už jsem to taky zkoukla, no přijde mi to díl od dílu slabší…děti a ta „mateřská“ už tam jsou jen jako pozadí a řeší se standartní seriálové problémy, no a ve správném seriálu samozřejmě musí být i autonehoda a díl tak musí končit, aby byli diváci napjati a určitě se příště dívali :roll: Ještě že to zachraňoval Vízner, jak šel psrdnout Matonohu ke školce, to bylo super :-D

a Bára je blbka, měla to Frantovi říct už dávno, jak ji s tím otcovstvím začal ex vydírat, kdyby tenkrát přišla za Frantou ubulená, že je hrozná, že se tenkrát s bejvalým vyspala, protože byla úúúúplně blbááááááá, uáááááá, a že on si teď vymýšlí, že Gábinka, buéééééééé, tak by to byl Franta zkousnul mnohem líp, ujistil ji o své věrné lásce až za hrob a Melichovi by čelili bok po boku společně. Jenže to by pak seriál neměl řádnou seriálovou zápletku :lol:

jo a ještě jsem si říkala, že Viktor je taky dobrák, vidí, že jeho partnerka má vážné psychické problémy, má brát antidepresiva, ale nebere je, a v klidu si tam bude brát syna a předpokládám, že ho ani nenapadne informovat matku, že její dítě tráví víkendy ve společnosti neléčené deprese :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
22.11.12 12:46
@Etcetera78
jo a ještě jsem si říkala, že Viktor je taky dobrák, vidí, že jeho partnerka má vážné psychické problémy, má brát antidepresiva, ale nebere je, a v klidu si tam bude brát syna a předpokládám, že ho ani nenapadne informovat matku, že její dítě tráví víkendy ve společnosti neléčené deprese :roll:

docel dobrý díl bude za dva týdny co jsem četla na netu :D veronika si bude chtít dana zase ukradnou pro sebe :D mě zajíma jak se k tomu zase postaví viktor jako takový dobrý prostřeník mezi těmi expřítelkyni a současnou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2969
22.11.12 20:35

Teda mě tak napadlo, jestli vlastně Franta může být oficiálně na „rodičovské“,když papírově je dítě Bářinýho manžela, protože za něj byla stále vdaná :nevim:. Ale třeba se mýlím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí