Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Seriál je super, jen mě vadí nějaký maličkosti - propagace výrobků a značek (Listerin, Asko, Oriflame…) Je mi jasný, že se bez toho neobejdou, ale tak moc to zdůrazňovat: „máš dobrou sedačku. jo tu jsem koupila v asku“!!! ![]()
@Etcetera78 píše:
nápodobně, to s tou realitou teda moc polečného nemá, kdo dneska jezdí bez autosedačky…
a pak mě ještě rozesmála ta klasika, že si ženská vezme prášek na spaní a to plato si hezky vezme sebou do postýlkyNebo má super prášky, že když si vezme dva, zabírají během několika sekund, takže j nestihne vrátit do nočního stolku
No taky me to docela pobavilo, ja si teda prasky beru v koupelne a vzdy stacim dojit do postele.
Jinak k Hrachovcove, neprijde vam tam jako prerostla barbina?
Jo a ještě něco: v prodejně biopotravin mají hotový jídla v krabičkách
no ty jsou fakt zdravý, možná je mají bio ![]()
@verbara píše:
Seriál je super, jen mě vadí nějaký maličkosti - propagace výrobků a značek (Listerin, Asko, Oriflame…) Je mi jasný, že se bez toho neobejdou, ale tak moc to zdůrazňovat: „máš dobrou sedačku. jo tu jsem koupila v asku“!!!
No ja si myslim, ze oni jsou sponzori a ze kdyz je budou zminovat v serialu, tak Jim to vybaveni treba venujI
@Taminka píše:
Me teda vcera celkem prekvapilo, jak se Arnostka s Bretou stehovali a ona si normalne nasedla do auta s malym v naruci a tak i odjeli..Jako v Praze asi neni nutna detska sedacka
Tak tohohle jsem si nevšimla ![]()
Jo já vím, chápu to, že jsou to sponzoři. Stačí si toho tak nevšímat ![]()
@verbara píše:
Seriál je super, jen mě vadí nějaký maličkosti - propagace výrobků a značek (Listerin, Asko, Oriflame…) Je mi jasný, že se bez toho neobejdou, ale tak moc to zdůrazňovat: „máš dobrou sedačku. jo tu jsem koupila v asku“!!!
To je trapárna…no jo product placement ![]()
@Taminka píše:
Jinak k Hrachovcove, neprijde vam tam jako prerostla barbina?
Taky jsem si říkala, že vypadá jak přerostlá barbína
Ten Čtvrtníček to tam dobře hraje ![]()
Moc lpíte na detailech
ale tu Verunu bych hnala!!! A jsem moc zvědavá na příště, když se provalila ta nevěra
Což o to, že sedačka je z Asko nábytku ještě tak hrozný nebylo. Ale jak si Arnoštka telefonovala s mamkou, mamka jí ta básnila o Listerinu a to mi teda rvalo uši. ![]()
@Janik123 píše:
Což o to, že sedačka je z Asko nábytku ještě tak hrozný nebylo. Ale jak si Arnoštka telefonovala s mamkou, mamka jí ta básnila o Listerinu a to mi teda rvalo uši.
To mně taky ![]()
@Janik123 Jj a v dalším díle příjde k Arni máma na návštěvu a ten Listerin jí donese jako dárek
a ještě by mohla navařit, aby měl Břéťa radost
![]()
Asko ani Oriflame mi tak nevadily, to bylo tak mezi řečí, ale jak poctivě nacpou Listerine do každého dílu, tak kdybych ho používala, tak teď přestanu, jak by mi ho zhnusili! ![]()
Hrachovcová je za přerostlou barbínu podle mě schválně, a líbí se mi to víc, než kdyby měla být na normální osobu
(omlouvám se jejím příznivkyním, ale já ji prostě nemusím, takže když je za blbku, dělá mi to radost
)
hotovky v biopotraviných mě nepřekvapily, jenom z jáhlových kaší by se obchod neuživil, tak musí mít sortiment orientovaný na širokou veřejnost. Vepřo-knedlo-zelo z bioprasat, koprovka z biokopru, šunkofleky z biofleků, no hned se mi sbíhají sliny
Spíš mám pocit, že v prvním dílu se zmiňovalo, že Arnoštka je kuchařka, tak je dost drsné, že vyučená kuchařka kupuje hotovky a neumí udělat ani instantní nudle ![]()
@Etcetera78 píše:
Hrachovcová je za přerostlou barbínu podle mě schválně, a líbí se mi to víc, než kdyby měla být na normální osobu(omlouvám se jejím příznivkyním, ale já ji prostě nemusím, takže když je za blbku, dělá mi to radost
)
jako me prave je taky milejsi, kdyz je tam za blbku.. ![]()
Ale jako furt se tam odhaluje a chova se jako by ji bylo nact