Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janik123 píše:
Taky bych jim přála, aby se vrátil Ute s Viktorem k sobě.Lamač je šílenej, to přece není chlap, ale podpantoflák.
Paní prokurátora ho má pěkně omotanýho kolem prstu.
moje slova
![]()
A jak je furt priposranej z toho, ze ho nekdo sleduje ![]()
No já bych to Viktorovi nepřála už z toho důvodu jak se k ní zachoval. Měla by si najít někoho jiného třeba nového v seriálu
Jeho by měla jen pooužít a odhodit, tak jak to udělal on
. A to happyendy miluju, ale vzhledem k ukončení se toho nejspíš nedočkáme ![]()
Hlasim se mezi fanynky serialu a divim se, ze je to pry propadak, pripada mi to chytre napsane a dobre hrane. Jedine reklama na Listerine mi vadi, ale je to nic proti OVRZu, vcerejsi vnucovani pojisteni pravni ochrany bylo totalne debilni a nebylo to tam prvne.
@Meed píše:
Hlasim se mezi fanynky serialu a divim se, ze je to pry propadak, pripada mi to chytre napsane a dobre hrane. Jedine reklama na Listerine mi vadi, ale je to nic proti OVRZu, vcerejsi vnucovani pojisteni pravni ochrany bylo totalne debilni a nebylo to tam prvne.
Ja si myslim, ze by to nebyl propadak, kdyby to zacinalo v osm vecer tak jako na zacatku. Ale treba me uprimne se nechce cekat az skoro do deviti a tak se zacnu divat na neco jineho a pak uz se mi nechce program prepinat
@Taminka píše:
Ja si myslim, ze by to nebyl propadak, kdyby to zacinalo v osm vecer tak jako na zacatku. Ale treba me uprimne se nechce cekat az skoro do deviti a tak se zacnu divat na neco jineho a pak uz se mi nechce program prepinat
Přesně tak, jsem na tom úplně stejně. ![]()
@anoli30 píše:
Přesně tak, jsem na tom úplně stejně.
souhlas
@anoli30 píše:
Přesně tak, jsem na tom úplně stejně.
Ja si rikam, ze CT je to ale naprosto jedno, protoze na jejich strankach v diskuzi kazdy zada o vraceni casu na osmou vecer, ale pro ne je jednodussi napsat, ze serial nema sledovanost.
Seriál se mi moc líbí. Popisuje normální život mladých maminek, jejich radosti a starosti. Člověk nemusí moc přemýšlet a pobaví se u toho. Škoda, že se nenatáčí pokračování. Je to oddychový seriál, kdy jsme zahlceni americkými seriály. Bobina
![]()
Holky a co sledujete od osmi jinde, mě přijde že tam nic není ![]()
@1024 píše:
Holky a co sledujete od osmi jinde, mě přijde že tam nic není
Já nic, tou dobou jsem na cvíču ![]()
Nepletu se? Nebylo to teď po 22.hodině? Mě se seriál moc líbí a je škoda, že už dál nebude. Přesně jak píšete. Kdyby byl od 20hodin, byla by situace úplně jiná. Ale to zrovna dávaj Cesty domů, který mě teda přijdou přiblblý, ale asi už maj spousty diváků.
@Izzz píše:
Nepletu se? Nebylo to teď po 22.hodině? Mě se seriál moc líbí a je škoda, že už dál nebude. Přesně jak píšete. Kdyby byl od 20hodin, byla by situace úplně jiná. Ale to zrovna dávaj Cesty domů, který mě teda přijdou přiblblý, ale asi už maj spousty diváků.
Bylo tentokrát ve 22.20, pt předtím byl nějaký benefiční koncert.
No mě právě přijde, že se od osmi není na co koukat. A pokud jsou tam kraviny, jakože jsou, tak to raději v devět přepnu na Ententýky
Navíc mě čas i vyhovuje. Než dostanu děcka do postelí je půl deváté a tak nemám klid na koukáníčko.
Ahojky, hlásím se mezi fandy seriálu. Jsem líná čekat, až to ČT odvysílá, takže koukám na netu po nocích, kdy jsem sama doma (manžel je na noční)…
Seriál je to super. Kdyby bylo 1000 dílů, na všechny bych poctivě koukala. Přijde mi to daleko lepší, než seriály typu Ordinace či Cesty domů (nechci se ale dotknout těch z vás, které na to koukáte).
@maritimka píše:
Přijde mi to daleko lepší, než seriály typu Ordinace či Cesty domů (nechci se ale dotknout těch z vás, které na to koukáte).
Tak to každopádně ![]()