Seriál Ententýky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50147
22.12.12 19:29
@Meed píše:
Taky bych brala pokracovani, hlavne by me zajimalo, jak dlouho vydrzi Bara s Meliskem. Ja bych ho nesnesla ani minutu ;-)

Divím se, že se k němu vůbec stěhovala :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maruska1975
22.12.12 20:29

Byl to pořádný seriál, na který jsem ráda koukala. Škoda, že skončil.

• Citovat
  • Upravit
13503
26.12.12 11:25

Opravdu skoda, ze skoncil, ale je to bohuzel chyba CT a planovani vysilaciho casu. Kdyz to na zacatku bylo hned ve 20.00, tak byle sledovanost super, pak se to prehodilo na 20.55 a sledovanost klesla. Pak CT pise, ze kvuli nizke sledovanosti pokracovani nebude.
Serial byl fajn, byl takovy ze zivota, ne jako ty hruzy jako Gympl, Obchodak atd :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
26.12.12 11:29
@Taminka píše:
Opravdu skoda, ze skoncil, ale je to bohuzel chyba CT a planovani vysilaciho casu. Kdyz to na zacatku bylo hned ve 20.00, tak byle sledovanost super, pak se to prehodilo na 20.55 a sledovanost klesla. Pak CT pise, ze kvuli nizke sledovanosti pokracovani nebude.
Serial byl fajn, byl takovy ze zivota, ne jako ty hruzy jako Gympl, Obchodak atd :roll:

Naprostý souhlas :pankac: navíc ho občas posunuli i na 22:30 ale i tak jsem se koukala, tak snad si to ČT rozmyslí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
26.12.12 12:38
@ToVo píše:
Naprostý souhlas :pankac: navíc ho občas posunuli i na 22:30 ale i tak jsem se koukala, tak snad si to ČT rozmyslí :)

no to ocasne posunuti me dost vytacelo a myslim, ze malokdo vydrzi cucet do 23.30 na nejaky serial.
Myslim ale, ze CT si to nerozmysli, nevim, kdo tam urcuje dobu vysilani, ale fakt je to na palici. Totalne me treba loni stvalo, ze byla premiere serialu Denik doktorky ve dve odpoledne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
26.12.12 19:03

Hlavne nechapu, proc tohle davaj od 9. a porady typu Bakalari davaj od 8., i kdyz to je uz asi 150.opakovani… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
26.12.12 19:37
@Majdula83 píše:
Hlavne nechapu, proc tohle davaj od 9. a porady typu Bakalari davaj od 8., i kdyz to je uz asi 150.opakovani… :zed:

presne tak.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
26.12.12 19:44
@Majdula83 píše:
Hlavne nechapu, proc tohle davaj od 9. a porady typu Bakalari davaj od 8., i kdyz to je uz asi 150.opakovani… :zed:

protože u Bakalářů maj tu sledovanost jistou, když se lidi dívali 149×, tak je pravděpodobné, že se budou dívat i po 150. :-D Kdežto u nového seriálu to jisté nemají, zvlášť když ho nasadí zároveň s novými seriály na jiných programech :nevim:

já se přiznám, že jsem ráda, že to skončilo, mi přišlo, že to bylo díl od dílu slabší…takhle si aspoň můžu představovat, jak to nakonec se všema dopadne a žádný scénárista mi nebude kazit představy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
26.12.12 20:35

Mohli by to dávat v pátek od 21h hned po mém oblíbeném seriálu Vyprávěj :D :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
26.12.12 22:36
@MUFICE píše:
Mohli by to dávat v pátek od 21h hned po mém oblíbeném seriálu Vyprávěj :D :pankac:
:palec: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
Hanka1
26.12.12 22:47
@Taminka píše:
Serial byl fajn, byl takovy ze zivota, ne jako ty hruzy jako Gympl, Obchodak atd :roll:

Jenže oni ho pravé prehodili na devátou, protože o nemelo takovou sledovanost jak by si ČT představovala. No a od devíti to pohřbili úplne a konec byl takovy právě proto, ze v průběhu první série meli točit sérii druhou…

Mne teda moc neoslovil a byla tam trapnější PP reklama nez v Ordinaci a to uz je co říct… Ale Ute nosila pekne kousky od Desigualu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
26.12.12 22:48
@MUFICE píše:
Mohli by to dávat v pátek od 21h hned po mém oblíbeném seriálu Vyprávěj :D :pankac:

Kdyz uz jsme u Vyprávěj tak to jako skončilo nebo přerušili kvůli Vánocům?

• Citovat
  • Upravit
Mi24
26.12.12 23:41
@Hanka1 píše:
Kdyz uz jsme u Vyprávěj tak to jako skončilo nebo přerušili kvůli Vánocům?

jen přerušili naštěstí :mrgreen: 11.1 je další díl

• Citovat
  • Upravit
Mi24
26.12.12 23:43
@Hanka1 píše:
Jenže oni ho pravé prehodili na devátou, protože o nemelo takovou sledovanost jak by si ČT představovala. No a od devíti to pohřbili úplne a konec byl takovy právě proto, ze v průběhu první série meli točit sérii druhou…

tak ale jako přehodít to na devatou po 2dílech kdy se teprve diváci rozkoukavají co že to v tv vlastně je je blbost..dle mě kdyby to nechali v osm o trochu díl tak by byla sledovanost taková jakou chtěli

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
27.12.12 00:10

Smajliku, ja to taky nechapala, každopádně třeba ja ocenila pac děti hodi spát mezi pul osmou a osmou, takže klid mám tak v pul devátý kdy ta menší (vychrapana ze školky) uz nevylejza a ja mám klid.

Je ti to jste mi udelali radost s Vyprávěj :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí