Seriál Ententýky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1425
24.10.12 14:08

Ahoj, taky na seriál koukám a líbí se mi. :) Konečně seriál ze života. :palec: Jen jsem tě někde zaslechla, že prý má špatnou sledovanost a už se točit nebude. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
13.11.12 20:07

Ted jsem videla upoutávku na zítra, že bude až ve 22:20 :roll: Tak to asi nebude seriál pro matky. To už jsem dávno odrovnaná v říši snů :lol: Jak to máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65111
13.11.12 21:25

Je to jednorázově, kvůli té Světlušce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50134
14.11.12 00:36
@Barusak78 píše:
Ted jsem videla upoutávku na zítra, že bude až ve 22:20 :roll: Tak to asi nebude seriál pro matky. To už jsem dávno odrovnaná v říši snů :lol: Jak to máte vy?

Mně to vyhovuje, pt mám do půl 10 cvíčo, tak to od 9 nestíhám :) Ted jsem koukala do programu a ten další týden to bude opět od 9.

Mmch dnes jsem byla na koncertě Chinaski a hráli tam úvodní písničku z tohohle seriálu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
14.11.12 08:36

Jo, po desáté už budu nejspíš taky mrtva :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
14.11.12 09:14

Já doufám, že už po desáté taky budu spát. Ale kdy se to vysílá, je mi jedno, kouká se na to z archivu až ve čtvrtek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
14.11.12 13:12
@Janik123 píše:
Ahoj, taky na seriál koukám a líbí se mi. :) Konečně seriál ze života. :palec: Jen jsem tě někde zaslechla, že prý má špatnou sledovanost a už se točit nebude. :nevim:

To je škoda teda :( Sice je fakt, že ty první 2 díly nejlepší, ale stejně to sleduju a líbí se mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
14.11.12 21:32

Já to stejně sleduju vždycky až na netu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50134
14.11.12 22:04
@SarkaNovo píše:
To je škoda teda :( Sice je fakt, že ty první 2 díly nejlepší, ale stejně to sleduju a líbí se mi to.

Ten poslední díl byl taky dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
14.11.12 23:31

Já si sjela na netu všechny díly za jeden den a teprve dnes poprvé naživo. Mě se seriál líbí a dost mě zamrzelo, že končí. Je to oddychový seriál na úrovni, reálný a ze života oproti Gymplům, Ordinacím a spol. Bohužel je smutné, že takovéto dnes udávají trendy. Mě by se náhodou líbilo pokračování na více dílů, tak jak to bylo např. s Přešlapy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
15.11.12 08:08

Mne se serial taky moc libi a mrzi me, ze uz nebude. v tv ho sledovat nemuzu, jen pres net, neziju v CR. tady jsou serialy uplne stupidni, takze za ententyky jsem byla rada. prvni dily byly sice o neco lepsi, ale tak je to se vsim novym neokoukanym :pankac: cetla jsem, ze serial mel ale velkou sledovanost prave na internetu. to tvurcum asi nestaci? vzdyt by mohlo by mohlo byt jedno, kde se na to divaci divaji, vzdyt sama televize jim dala na vyber tim, ze dava epizody na internet. je to skoda, ze skonci. ve ctvrtekj v poledne, kdyz divoch ulehne mam svou chvilku klidu ja, uvarim si dobry cajicek, zapnu ententyky a odpocivam. fakt se na ten klidek tesim pomalu cely tyden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50134
15.11.12 12:39
@1024 píše:
Já si sjela na netu všechny díly za jeden den a teprve dnes poprvé naživo. Mě se seriál líbí a dost mě zamrzelo, že končí. Je to oddychový seriál na úrovni, reálný a ze života oproti Gymplům, Ordinacím a spol. Bohužel je smutné, že takovéto dnes udávají trendy. Mě by se náhodou líbilo pokračování na více dílů, tak jak to bylo např. s Přešlapy.

Přešlapy byl super seriál :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
15.11.12 13:07

Me teda vcera celkem prekvapilo, jak se Arnostka s Bretou stehovali a ona si normalne nasedla do auta s malym v naruci a tak i odjeli..Jako v Praze asi neni nutna detska sedacka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
15.11.12 13:26
@Taminka píše:
Me teda vcera celkem prekvapilo, jak se Arnostka s Bretou stehovali a ona si normalne nasedla do auta s malym v naruci a tak i odjeli..Jako v Praze asi neni nutna detska sedacka :think:

no to mě taky dostalo… (konečně jsem se dokoukala na včerejší díl…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
15.11.12 15:09
@Taminka píše:
Me teda vcera celkem prekvapilo, jak se Arnostka s Bretou stehovali a ona si normalne nasedla do auta s malym v naruci a tak i odjeli..Jako v Praze asi neni nutna detska sedacka :think:

nápodobně, to s tou realitou teda moc polečného nemá, kdo dneska jezdí bez autosedačky…
a pak mě ještě rozesmála ta klasika, že si ženská vezme prášek na spaní a to plato si hezky vezme sebou do postýlky :-D Nebo má super prášky, že když si vezme dva, zabírají během několika sekund, takže j nestihne vrátit do nočního stolku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí