Seriál Ententýky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2969
17.11.12 23:17

@maritimka To samé jsem měla u Přešlapů. Jak jsem je v telce při premiéře nesledovala, tak jsem jednou viděla opakovačku pozdě večer, chytlo mě to a během týdne jsem sjela celé serie. Super seriál. Boží bylo i to že jsem si pustila další a další díl. Tady jsem taky sjela všechny na netu a pak ten poslední teprve v telce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
17.11.12 23:38

@1024 Já milovala Přešlapy, Keby bolo keby (sice slovenština, takže pro mě, jakože generaci, která slovenštinu slyší jen v televizi, trochu problém, ale i tak super seriál) a teď miluju Ententýky. Bohužel, co mám ráda, má většinou max 2 série a konec :(.

A v roce 2007 mě trochu chytla Ulice, protože ji dávali od 19h a zrovna jsem se učila na maturitu. Pak jsem se o rok později u ní učila na zkoušky na VŠ. Minulý rok jsem se u ní učila na státnice a letos u ní kojim před večerním ukládáním. Takže s tímhle nekonečným seriálem mám spojeno spoustu vzpomínek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
17.11.12 23:40

Jo Ulice je taky fajn, nechytneš pár dílů a nic se neděje. Navíc je to takové realističtější než třeba Ordinace a spol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
17.11.12 23:43
@1024 píše:
Holky a co sledujete od osmi jinde, mě přijde že tam nic není :nevim:

ja koukam na slovaky na CSI: Miami a pak uz se mi nechce v pulce prepinat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
17.11.12 23:45
@Taminka píše:
ja koukam na slovaky na CSI: Miami a pak uz se mi nechce v pulce prepinat.

Tak ty mi nechytneme. Máme jen základní balíček českých programů :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
17.11.12 23:47
@1024 píše:
Tak ty mi nechytneme. Máme jen základní balíček českých programů :(

aha tak to jo..no ja si to vydupala u upc kdyz jsem chtela odejit a mam to na rok zadarmo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
17.11.12 23:51

@Taminka My právě nic nechceme, protože naši kabel mají a nic moc teda-kolikrát mi máma řekne, ře nic nedávají. Koukám jen na zprávy, občas na Ulici a na Ententyky. Jinak u nás přes den běží Krtek, Králíci, Mrňouskové a to stále dokola na DVD :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
17.11.12 23:56

Přešlapy byl snad nejlepší seriál, škoda, že už nejsou další díly :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
21.11.12 08:38
@1024 píše:
Já si sjela na netu všechny díly za jeden den a teprve dnes poprvé naživo. Mě se seriál líbí a dost mě zamrzelo, že končí. Je to oddychový seriál na úrovni, reálný a ze života oproti Gymplům, Ordinacím a spol. Bohužel je smutné, že takovéto dnes udávají trendy. Mě by se náhodou líbilo pokračování na více dílů, tak jak to bylo např. s Přešlapy.

Přesně tak. Aspoň se v něm něco děje a je to takový zajímavý, nenudíš se u toho, oproti třeba Gymplu, kde se nic neděje a přijde mi to takový přiblblý. A kolik je tedy natočeno dílů u Ententýky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
21.11.12 08:41
@MUFICE píše:
Přešlapy byl snad nejlepší seriál, škoda, že už nejsou další díly :(

Jo, to bylo úžasný, to jsem strašně žrala :palec: :palec: A když to končilo, tak jsem to málem obrečela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
21.11.12 11:51
@SarkaNovo píše:
Přesně tak. Aspoň se v něm něco děje a je to takový zajímavý, nenudíš se u toho, oproti třeba Gymplu, kde se nic neděje a přijde mi to takový přiblblý. A kolik je tedy natočeno dílů u Ententýky?

Seriál by měl skončit ten týden před Vánoci a další řady se snad už točit nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
21.11.12 16:41
@SarkaNovo píše:

je jich 15.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
21.11.12 18:20
@Taminka píše:
je jich 15.

Ach jo :( To je celkem škoda ne? Jsem zvědavá jak to skončí (pokud to tedy nějak vůbec skončí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
21.11.12 18:27
@SarkaNovo píše:
Ach jo :( To je celkem škoda ne? Jsem zvědavá jak to skončí (pokud to tedy nějak vůbec skončí)

ano, je to skoda, ale ja uz jsem to psala, ja si myslim, ze to dle CT nema sledovanost, protoze to nezacina v osm vecer, ale az pred devatou a hodne lidem se nechce cekat, tak zacne koukat na neco jineho. Me to treba vyhovovalo, jak to zacinalo v osm, ze to pekne skoncilo v devet a mela jsem jeste spoustu casu. Jinak serial bezvadny, ze zivota, ty ostatni serialy na jinych programech mi lezou krkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
21.11.12 22:02

Mňo, tak ta nehoda byla celkem trapná???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí