Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@verbara A nakonec to dopadne tak, že se Arnoštka vrátí k mamince a sestěhujou se zpátky. ![]()
@Janik123 píše:
@verbara A nakonec to dopadne tak, že se Arnoštka vrátí k mamince a sestěhujou se zpátky.
taky si myslim, vzdyt Arnostka se nedokaze postarat ani sama o sebe, kdyz nema mamka za zadkem.
Holky a která dvojce vás nejvíc zajímá. Mě zajímá jestli se dá dohromady Ute s Viktorem. Docela bych mu přála, aby za ní dolezl a ona ho vyhodila.
@1024 píše:
Holky a která dvojce vás nejvíc zajímá. Mě zajímá jestli se dá dohromady Ute s Viktorem. Docela bych mu přála, aby za ní dolezl a ona ho vyhodila.
Na to jsem taky zvědavá ![]()
@1024 píše:
Ja si myslim, ze ona ho nakonec vezme zpatky. Protoze ho porad chce a vzhledem k tomu, ze se Veruna tak nejak zblazni, tak on doleze.
Jinak teda Veruna byla dost husta, jak rikala Viktorovi, aby si nechali v peci maleho, ze Ute si muze poridit dalsi. ![]()
@Taminka píše:
Ja si myslim, ze ona ho nakonec vezme zpatky. Protoze ho porad chce a vzhledem k tomu, ze se Veruna tak nejak zblazni, tak on doleze.Jinak teda Veruna byla dost husta, jak rikala Viktorovi, aby si nechali v peci maleho, ze Ute si muze poridit dalsi.
Jo to mě taky dostalo. Je mi nesympatická a docela bych ji to přála. Vypadá to, že ho teda asi nevykopne, neboť pan Lamač se paní prokurátorky bojí a nic z toho nebude. A jak ji hustě nadávala v práci
.
@1024 píše:
Jo to mě taky dostalo. Je mi nesympatická a docela bych ji to přála. Vypadá to, že ho teda asi nevykopne, neboť pan Lamač se paní prokurátorky bojí a nic z toho nebude. A jak ji hustě nadávala v práci.
no v ukazce co bude priste bylo, jak budou mit posledni schuzku… no uprimne, bych ji v te praci rekla tak jako Ute, at si to vyridi doma.
Jinak Lamac me tam nesedi, ja bych k Ute radeji Viktora
@Taminka Přesně,já bych takovýho chlapa/Lamač/ kopla někam. Na něm je evidentní, že chce jen jedno a skutek utek…
@1024 no me vubec Matonoha neni sympaticky, ale jako milence bych ho teda nechtela..Bych ho poslala nekam hned ten prvni vecer, kdyz bych si musela zaplatit utratu a jeste taxika.
Tak já jsem nepochopila, proč ta prokurátorka sledovala Ute a ne manžela, to mi přijde nelogické ![]()
Jo to jo, on je prostě milenec amatér
. On je dobrej max. jako Tomi Paci ![]()
Se vubec divim, ze ta Benesova se rozvedla s Blazkem, ktery hraje Viktora a vzala si Matonohu ![]()
Jinak holky pamatujete si nektera Viktora, jak zacal hrat a byl princ a mel dlouhe vlasy?
Ute by se měla vykašlat na Lamače i Viktora, jeden je nevěrník a druhý blb, co s nima, a měla by se dát dohromady s Kikinčukem, ten má aspoň smysl pro humor, i když svérázný ![]()
@Taminka Utin kolega z práce, alias Šimon Plánička ![]()
http://www.csfd.cz/…el-kikincuk/