Seriál Ententýky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1425
15.11.12 18:22

@verbara A nakonec to dopadne tak, že se Arnoštka vrátí k mamince a sestěhujou se zpátky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
15.11.12 19:02
@Janik123 píše:
@verbara A nakonec to dopadne tak, že se Arnoštka vrátí k mamince a sestěhujou se zpátky. :)

taky si myslim, vzdyt Arnostka se nedokaze postarat ani sama o sebe, kdyz nema mamka za zadkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
15.11.12 20:19

Holky a která dvojce vás nejvíc zajímá. Mě zajímá jestli se dá dohromady Ute s Viktorem. Docela bych mu přála, aby za ní dolezl a ona ho vyhodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50146
15.11.12 20:25
@1024 píše:
Holky a která dvojce vás nejvíc zajímá. Mě zajímá jestli se dá dohromady Ute s Viktorem. Docela bych mu přála, aby za ní dolezl a ona ho vyhodila.

Na to jsem taky zvědavá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
15.11.12 20:30
@1024 píše:

Ja si myslim, ze ona ho nakonec vezme zpatky. Protoze ho porad chce a vzhledem k tomu, ze se Veruna tak nejak zblazni, tak on doleze.

Jinak teda Veruna byla dost husta, jak rikala Viktorovi, aby si nechali v peci maleho, ze Ute si muze poridit dalsi. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
15.11.12 20:34
@Taminka píše:
Ja si myslim, ze ona ho nakonec vezme zpatky. Protoze ho porad chce a vzhledem k tomu, ze se Veruna tak nejak zblazni, tak on doleze.Jinak teda Veruna byla dost husta, jak rikala Viktorovi, aby si nechali v peci maleho, ze Ute si muze poridit dalsi. 8o

Jo to mě taky dostalo. Je mi nesympatická a docela bych ji to přála. Vypadá to, že ho teda asi nevykopne, neboť pan Lamač se paní prokurátorky bojí a nic z toho nebude. A jak ji hustě nadávala v práci :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
15.11.12 20:37
@1024 píše:
Jo to mě taky dostalo. Je mi nesympatická a docela bych ji to přála. Vypadá to, že ho teda asi nevykopne, neboť pan Lamač se paní prokurátorky bojí a nic z toho nebude. A jak ji hustě nadávala v práci :zed:.

no v ukazce co bude priste bylo, jak budou mit posledni schuzku… no uprimne, bych ji v te praci rekla tak jako Ute, at si to vyridi doma.
Jinak Lamac me tam nesedi, ja bych k Ute radeji Viktora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
15.11.12 20:47

@Taminka Přesně,já bych takovýho chlapa/Lamač/ kopla někam. Na něm je evidentní, že chce jen jedno a skutek utek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
15.11.12 20:51

@1024 no me vubec Matonoha neni sympaticky, ale jako milence bych ho teda nechtela..Bych ho poslala nekam hned ten prvni vecer, kdyz bych si musela zaplatit utratu a jeste taxika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50146
15.11.12 20:53

Tak já jsem nepochopila, proč ta prokurátorka sledovala Ute a ne manžela, to mi přijde nelogické :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
15.11.12 20:54

Jo to jo, on je prostě milenec amatér :roll:. On je dobrej max. jako Tomi Paci :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
15.11.12 21:00

Se vubec divim, ze ta Benesova se rozvedla s Blazkem, ktery hraje Viktora a vzala si Matonohu :roll:
Jinak holky pamatujete si nektera Viktora, jak zacal hrat a byl princ a mel dlouhe vlasy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
15.11.12 21:04

Ute by se měla vykašlat na Lamače i Viktora, jeden je nevěrník a druhý blb, co s nima, a měla by se dát dohromady s Kikinčukem, ten má aspoň smysl pro humor, i když svérázný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
15.11.12 21:07

@Etcetera78 pripomen mi prosim kdo je Kikincuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
15.11.12 21:12

@Taminka Utin kolega z práce, alias Šimon Plánička :lol: