Seriál Ententýky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
11.10.12 08:44

Včera manžel moc nadšenej nebyl, mne to k odpočinku stačilo :mrgreen: ale příští týden se budu koukat taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
11.10.12 09:02

Jsem zklamaná… biožena a nosí v klokance :( prací vložky do podprsenky taky nemá (viz první díl). Látkovky jsem taky nezahlídla… tak si bioženu nepředstavuju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7388
11.10.12 09:28

Nad těmi plenami jsem taky včera přemýšlela. Ale asi bychom toho po Frantovi chtěli moc, aby ještě látkoval :mrgreen:

@pomeranca píše:
Jsem zklamaná… biožena a nosí v klokance :( prací vložky do podprsenky taky nemá (viz první díl). Látkovky jsem taky nezahlídla… tak si bioženu nepředstavuju :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
11.10.12 10:09
@pomeranca píše:
Jsem zklamaná… biožena a nosí v klokance :( prací vložky do podprsenky taky nemá (viz první díl). Látkovky jsem taky nezahlídla… tak si bioženu nepředstavuju :nevim:

jo, nad klokankou jsem se včera taky rozplakala :-) a ty vložky do podprsenky jsem si přesně taky říkala, že by snad měla mít látkové, mohli si tvůrci dát trochu práci a zjistit, co všechno mají dnešní bio ženy za vychytávky :-)

co se týče plen, možná s Frantou udělala kompromis a používají Alany :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
11.10.12 10:50
@pomeranca píše:

Oni ti scénáristé nemůžou znát všechno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7388
11.10.12 12:23

Jak to? evidentně si pro inspiraci chodí sem a tady přece najdou všechno :mrgreen:

@MUFICE píše:
Oni ti scénáristé nemůžou znát všechno :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
11.10.12 12:42

Tak manžu a mimíska zvládli, střídavou péči rovněž… :nevim: Měli si najmout nějakou znalkyni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
11.10.12 12:57
@pomeranca píše:
Tak manžu a mimíska zvládli, střídavou péči rovněž… :nevim: Měli si najmout nějakou znalkyni :mrgreen:

třeba tady z emimina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
11.10.12 13:45
@MUFICE píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
11.10.12 13:47

Holky, včera jsem kupodivu seriál od 20 hodin stihla a teda mně přijde, že nejlepší byly první dva díly a teď už to ztráci šmrnc. Jako koukat se na to dá, baví mě to, ale začáteční díly byly nejlepší.
Včera mě pobavila jen perioda :mrgreen: „chlap si vás chce zařadit do periodické tabulky…“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
11.10.12 13:54
@MUFICE píše:

tak odkud jinud :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
11.10.12 13:56
@pomeranca píše:

Jo, to je pravda, taky jsem se nad tím pozastavila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50143
11.10.12 15:08
@SarkaNovo píše:
Holky, včera jsem kupodivu seriál od 20 hodin stihla a teda mně přijde, že nejlepší byly první dva díly a teď už to ztráci šmrnc. Jako koukat se na to dá, baví mě to, ale začáteční díly byly nejlepší.
Včera mě pobavila jen perioda :mrgreen: „chlap si vás chce zařadit do periodické tabulky…“ :)

Mně se zase líbil 1. a 3. díl, ten včerejší byl nic moc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32889
12.10.12 22:02

Nad tou klokankou jsem se taky pozastavila. Aspoň by si mohli něco zjistit, než ukážou něco absolutně nevhodného. Látkové vložky na kojení…mám, ale bohužel jen nadoma, nejsou tak jisté jako ty co se v nich to mění na gel, nenasajou tolik, takže chápu. Látkovky by byly fajn, ale to by byl Franta už moc dokonalej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alice Springerová
24.10.12 13:53

Odpočinkový seriál Ententýky

Ahojtě!
Dívám se asi od 3.dílu a docela se mi to líbí…Hlavně Petr Čtvrtníček - jeho pohodový humor mě baví. Je to úleva od všech těch Ordinací a estrád typu -Master chev, Prostřeno, Talentů…Nevím, kdo vybírá skladbu programů na jednotlivých kanálech - dobrý film, nebo seriál začíná pravidelně pozdě večer, což je pro pracující na nic!
:potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí