Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Včera manžel moc nadšenej nebyl, mne to k odpočinku stačilo
ale příští týden se budu koukat taky ![]()
Jsem zklamaná… biožena a nosí v klokance
prací vložky do podprsenky taky nemá (viz první díl). Látkovky jsem taky nezahlídla… tak si bioženu nepředstavuju ![]()
Nad těmi plenami jsem taky včera přemýšlela. Ale asi bychom toho po Frantovi chtěli moc, aby ještě látkoval ![]()
@pomeranca píše:
Jsem zklamaná… biožena a nosí v klokanceprací vložky do podprsenky taky nemá (viz první díl). Látkovky jsem taky nezahlídla… tak si bioženu nepředstavuju
@pomeranca píše:
Jsem zklamaná… biožena a nosí v klokanceprací vložky do podprsenky taky nemá (viz první díl). Látkovky jsem taky nezahlídla… tak si bioženu nepředstavuju
jo, nad klokankou jsem se včera taky rozplakala
a ty vložky do podprsenky jsem si přesně taky říkala, že by snad měla mít látkové, mohli si tvůrci dát trochu práci a zjistit, co všechno mají dnešní bio ženy za vychytávky ![]()
co se týče plen, možná s Frantou udělala kompromis a používají Alany ![]()
@pomeranca píše:
Oni ti scénáristé nemůžou znát všechno ![]()
Jak to? evidentně si pro inspiraci chodí sem a tady přece najdou všechno ![]()
@MUFICE píše:
Oni ti scénáristé nemůžou znát všechno
Tak manžu a mimíska zvládli, střídavou péči rovněž…
Měli si najmout nějakou znalkyni ![]()
@pomeranca píše:
Tak manžu a mimíska zvládli, střídavou péči rovněž…Měli si najmout nějakou znalkyni
třeba tady z emimina ![]()
Holky, včera jsem kupodivu seriál od 20 hodin stihla a teda mně přijde, že nejlepší byly první dva díly a teď už to ztráci šmrnc. Jako koukat se na to dá, baví mě to, ale začáteční díly byly nejlepší.
Včera mě pobavila jen perioda
„chlap si vás chce zařadit do periodické tabulky…“ ![]()
@pomeranca píše:
Jo, to je pravda, taky jsem se nad tím pozastavila…
@SarkaNovo píše:
Holky, včera jsem kupodivu seriál od 20 hodin stihla a teda mně přijde, že nejlepší byly první dva díly a teď už to ztráci šmrnc. Jako koukat se na to dá, baví mě to, ale začáteční díly byly nejlepší.
Včera mě pobavila jen perioda„chlap si vás chce zařadit do periodické tabulky…“
Mně se zase líbil 1. a 3. díl, ten včerejší byl nic moc ![]()
Nad tou klokankou jsem se taky pozastavila. Aspoň by si mohli něco zjistit, než ukážou něco absolutně nevhodného. Látkové vložky na kojení…mám, ale bohužel jen nadoma, nejsou tak jisté jako ty co se v nich to mění na gel, nenasajou tolik, takže chápu. Látkovky by byly fajn, ale to by byl Franta už moc dokonalej ![]()
Ahojtě!
Dívám se asi od 3.dílu a docela se mi to líbí…Hlavně Petr Čtvrtníček - jeho pohodový humor mě baví. Je to úleva od všech těch Ordinací a estrád typu -Master chev, Prostřeno, Talentů…Nevím, kdo vybírá skladbu programů na jednotlivých kanálech - dobrý film, nebo seriál začíná pravidelně pozdě večer, což je pro pracující na nic!
![]()